Spiridusi de ian-feb'06 ... la grupa mare(3)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

hello si de la noi,

Diana bine ati venit si sedere placuta
Giova mi-a placut rochita dar trebuie scurtata. Parca ar fi facuta pt nemtoaice, astea sant de 2 m
Silvi neaparat trebuie sa fac salamul de biscuiti, este preferatul meu Robert nu a mai facut scoala de bucatari, a muncit mult si singur ultimele 2 luni ( bucatarul sef a fost in concediu si dupa in spital ) si i-a marit italianul salariul de la 1200 la 1500. Este putin la cat munceste si tinand cont ca a stat fara sa faca pauza zilnica de 3 ore si a avut doua expozitii foarte mari ( adica a avut clienti cacalau maria-ta ) De luni timp de o sapt. va veni si mai multa lume, este cea mai mare expo de macarale si vin oameni din tot mapamondulAsta inseamna ca ma asteapta si pe mine foarte multa treaba
nu mai stiu ce am citit pt ca butonam si la ferma Trebuie sa o iau mai usor pt ca am ajuns sa visez si sa am in minte numai ferma
Astazi au anuntat la radio ca un stoc de Biffi care este valabil pana in 22 iulie, trebuie aruncat pt ca s.au gasit bucati de metal in continut. Angelo mananca in fiecare zi biffi, am luat la control ce aveam prin camara si am aruncat doar doua bucati, restul sant cu alt termen....stau si ma gandesc, cel putin doua biffi din stocul cu pricina, a mancat sigur

merg sa spal aragazul, sa mananc o ciorbita si sa continui pe la ferma....

Teolinda nu a mai scris de cand a fost in spital???

Irino baga un ochi si pe la noi, zi-ne ce faceti!!!!!!!!!!!!!

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Maraki super ca i-au marit salarul , el e acum la bucatarie ?ca stiu ca era la bar la un moment dat. Cu timpul isi va gasi si timp de perfectionare ca ar merita la ce salarii au bucatarii sefi
Diana super tarisoara Belgia, noi o stim f bine ca o vizitam des, stam la 40 de km de granita si mergem adesea la Bouillon sau trecem spre Luxembourg. Vremea cam ploioasa dar in rest.... in plac tare casutele lor cu flori in curte si super cochete.
Iuliana daca scade febra e ok, nu e semn rau ca are inca pentru ca febra arata ca lupta organimul, in cateva zile o sa cedeze, sanatate va dorim.

Salamul de bisuciti e bestial si usor de facut de asta v-am si dat reteta cred ca in we mai execut si eu unul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Pandesc...din umbra.
Pe aici si eu cu fata, nu prea am timp ca am mai toata ziua calc inchids din cauza lui Mario, deci...fata e cuminte, dulce si frumoasa,Mario cum il stiti, noi bine.
Va pup pe toate si sa stit ca va citesc zilnic.O sa incerc sa ma strecor mai des.Acum imi vine o prietena la un ness deci nu pot sta prea mult.Mario vine diseara ca e la mama.
Pupici la toata lumea.
Am pus poze in drop spre sa fii intrat ca nu mai stiam nici parola

Irina 38+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Silvi, multumesc de raspuns.
M-a sunat mama acum vreo 10 minute sa-mi spuna ca i-a crescut febra de la 37.8 la 38.2.
Stiu ca nu e o febra foarte mare, dar totusi e febra.
Ceva, ceva are, dar nu stiu ce pentru ca nu prezinta simptome.
Cred ca o sa dau o fuga cu el pana la Marie Curie ca pana luni cand vine dr. parca nu l-as lasa asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

am prea multe de facut si cum nu o sa reusesc tot, nu mai fac nimic...
altfel, Iuliana aveti un frate de suferinta...Alex s-a trezit urland pe la 3 si avea 38.2..il doare gatul, tot corpul si a dormit pana la 9 (nu s-a sculat la 6)...am nceput ziua la dr si i-a facut si exudat: e bacteriana, asa ca i-a dat antibio si i-a zis ca de-i cuminte si mananca tot se simte mai bine se poate duce la spectacol, asa ca a halit ca spartul, a baut juma de kil de limonada si sta doar pe canapea...oricum, o sa fie aiurea diseara ca eu am o prog la un dr luata de acum 2 luni si sper sa ajunga taica-su la timp sa-l duca ca-i in alta sala decat obisnuita....noua dr ne da intotdeauna 3_5 zile de febra, daca mai face si dupa termenul asta de gratie tr sa revenim pt alt tratam.

Irina- are o privire Marioai incurcat-o!!!Iar printesa pare tare cumintica si roza toata... ma apucara nostalgiilr cand o vazui asa frumos gatita...si mica....Da hei, daca era sa fie bebe, cva dati seama ca schimbam tactica anuntului...dar omu nu se mai pacaleste sia 3 oara in viata

Dia-poate ne facem coucou, daca suntem prin zona....

Nu va zisei ca venise omu cu ideea sa plecam un we la las vegas...ca era superoferta, ar cred ca o lasam balta ca nu avem cu cine lasa copii atunci, nici pasap bibliometrice si n-am chef sa umblu iar pe la primarie+ ca atata zbor si schimbari de fus orar pentru 3 zile mai rau te zapacesti de cap si nu pricepi nimic...

aaacu fug ca voi intarzia la dr

Mergi la inceput

Ana hainutele mai precis rochitele le am de l anepotica mea insa asta e pufoasa si oricum nu au cum sa ii mai vin ala vara asa ca m-am gandit sa ii fac poze in ele acum cat era in toane bune.Majoritatea nu le puteam inchide la spate.Da are o privire frumoasa Mario.Carla nu are ochii lui , ea ii are rotunzi nu migdalati.Sa stii ca prima idee a fost ca te-ai pacalit iar si mai faci un bebelus,dar am reflectat si m-am prins ca nu.Sanatate multa!

Irina 38+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Ana, deci Matei si Alex sunt frati de suferinta; deci a imceput sa ia antibiotic; tare mi-e teama ca si pe Matei il asteapta acelasi lucru
Irina, schimba semnatura ca induci lumea in eroare

Mergi la inceput

Imi astept prietena sa beau un ness si ciuciu, cine stie unde umbla si aia si eu salivez pe aici.Ieri am vb si cu Ioana si i-am povestit ca Mario e foarte iubaret cu MINE,toata ziua e la fundul meu insa pe Carla o iubeste la nebunie.E drept ca ii mai da cate una dupa ceafa , un pumn in burta insa are mare grija de ea.
Ups s-a trezit grasana sta cu capatana ridicata , e ca radarul.Rar mi-a fost dat sa vad un copil asa razacios

Irina 38+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

doamne irina ce roza mica si frumoasa ai acolo. cand vad asa o printesita, imi revine durerea in suflet.
Si mario e asa mare si schimbat...pare un alt baiat. e dulce foc si tare smecher dupa zambetul lui fermecator.
fata, ia schimba semnatura, ca nu mai esti .
Dia am inteles....credeam ca inca sunteti in ro si ai pus doar asa Belgia. te cred ca ii e dor Adrianei de tara. se va acomoda, mai greu, dar lasa ca in curand vine bb2 si va fii bine.
iuliana du-te cu el la urgente...ceva are de-i tot urca si scade febra. sper sa nu fie nimic grav.
Ana si voi bolnaviori? si cu antibiotic. insanatosire grabnica, spectacol reusit sa aiba Alex.
Silvia salamul de biscuiti e praji mea preferata din copilarie. voi lua reteta si o voi face cand revin acasa. si lui Marco ii place, le face si la gradi.
maraki iesisi din ferma? sper sa nu fie nimic cu branzica mancata de Angelos.
super ca i-a marit salariul lui Robert. a si lucrat saracul...

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata gagici

eu beau cafeau sa fac putere pt operatiunea curatenieasa....

Stefan este la tv si Bianca doarme ca sta tarziu la tv

DMELLIIma bucur ca sunteti ok si intra mai des....unde s pozele???
Giova e ok pretul la rochie ...e ff frumoasa
Ana eu m as duce la LAS VEGASchiar si pt 3 zile
DIA superba tara Belgia am o verisoara pe acolo....e tare incantata
Toanca ce are baiatul???sper ca i bine
Silvi am as fac si eu salamul de biscuiti ca e usor
Maraki...ai dreptate cu nemtoaicele ca au 2 m....sotia unui amic are 1,96 vreo 130 de kgiar el???1,65 si vreo 60 kg...mor de ras cand ea vrea sa i zica ceva mai peronal...se apleaca...ma bucur ca i au marit salariul baiatului,tb sa o faca mai demult

copilul de care va spuneam are multe pb...ADHD,tulburari de comportament,deficienta vizuala....asa ca se explicaieri a fost mai cumintel....adica a stat si el in patut

Mergi la inceput