Spiridusi de ian-feb'06 ... la grupa mare(3)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Paul l-am luat aseara putin racit, azi m-a sunat sa-l ridic de la gradi ca stanuta intr-una. Maine il tin acasa. Nu stiu ce are, mi-a spus ca i-a fost frig si a inceput sa stranute. Alex inca nu are nimic.
Alexa, merge si ea in ritmul ei, se arunca rau la inaltime, este o domnisoara mereu cu inele, margele si bratara la mana. A inceput sa vorbesca binisor. Sa o vedeti cum tine o conversatie la telefon si da telefoane cunostintelor.
Hai ca mai vorbim, fug sa-i ridic de la gradi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Giova-gasca se mareste cu Adriana

De Liliana mai stie cineva ceva? Ca m-am tot gandit la ea in ultima perioada...sper sa fie toate ok..

Ioana-azi de dim am fost cu gandul la tine cand am auzit din camera lui Alex: mamaaaa!...Maica-mea, taica-su, daca se duc, sunt intampinati cu: nu te vreau pe tine! eu o vreau pe mama!!!!!dupa ce ma duc eu si)-l pupicesc si pov nitel redevine prieten cu toata lumea...asta se intampla de cand eram insarcinata cu Anastasia...atunci l-a apucat si pe el mamosala ca pe Razvan...a fost putin exacerbata cand am venit cu bebe acasa, apoi s-a mai redus, dar vad ca a mai pastrat niste ritualuri ...niste timpi numai ai lui... eu zic ca se poate jongla cu 2 sa nu se simta neglijati!

Altfel, da...sunt bine pozitionata....Intre Paris(km0) si Disney sunt 45 de min cu trenul (rer), iar eu stau la 25(+8 pana in casa)...si intr-adevar e o comuna...Pentru ca metropola asta e cumva organizata concentric: in mijloc e orasu Paris imparit in arondismente(ca sectoarele din Buc) si in jur "coroanele"formate din comune(mai sunt si alte categorisiri admin, dar nu va mai ametesc cu ele)...Mai corect spus: Regiunea Pariziana e alcatuita din oraasul Paris si comunele din jurul lui: daca nu te uiti pe harti adm, nu prea reusesti sa faci dif...Mie nici nu mi-ar placea sa stau in centru ca e poluat, nu ai loc in pacuri cu copii, cele mai multe cladiri sunt vechi, aglom, turisti, etc...asa comuna asta are 27.000 de locuitori si trei sferturi din suprafata spatii verzi si paduri si...primarita comunista....intr-adevar, intr-un orasel micut e greu cu teatrele si opera, dar de ce nu lecati voi un we intreg la Cluj? bine, asta-i u proiect pe mai tarziu...

uitasem...am admirat muuuulte poze....cu Bianca eleganta si Papan nastrusnicos, cu rochia Giovei(imi place culoarea), cu bunatati facute de Ana din Spania si pe Ioana Danielei care are un par superb si.....am uitata, daca n-am scris atunci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

ma bucur ca va place rochita. a fost singura care corespundea. bine, erau si altele care mi-au luat ochii dar 20 mil. nu dadeam pe ele.

Diana sarcina usoara sa ai si un bb sanatos. voi stati in tara sau in belgia?
Ana credeam ca iar vorbesti in dodii si va inmultiti voi, nu gasca noastra.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Ana si eu ma gandeam ca e in coada de peste cu inmultitul te-am si sunat azi ar nu te-am gasit a intartdirec mesageria Nu am luat bicicleta eliptica ca nici nu o suport e din asta rofi normala cu nu stiu cate programe si functii de calculare ma sperie mereu cand vad ca am 150 frecventa cardiaca am si slabit un kg dar ziceam ca nu se ede mare lucru .....
Diana sarcina usoara
Giovalinda super rochie cu slabitul asa zic si eu ca trebuie un program complet cu dieta si sport si multe....
Pana una alta sa va dau reteta de la salamul e biscuiti care l-am facut de Paste si ammai repeta o data ca e bestial ce imi palce la el ca nu are tone de zahar si unt ca alte retete ci doar o lingura de unt : http://bucataria-sylviei.ro/salam-de-biscuiti/
Vai sa va zic faza tare : 1 ; l-am luat pe Alain din excursie ca pe un purcel, era cel mai murdar din trupa maini murdare, gura muradare, haine murdare din cap pana in picioare is pe spate era murdar pe geaca imi imaginez intr-o tabara ....in vana direct la muiat si spalat a fost;
2. Am fost in vizita la prietenii nostri cu baietelul de 5 ani si la plecare noapte fiind la iesirea din bloc erau niste geamuri cat peretele . Alain cu 2 pasi in fata noastra nu l-a vazut si s-a lansat in el crezad ca e usa deschisa. A sunat o data de il si vedeam trecut prin geam in faza 2 cand am vazut ca nu are nimic am ras cu lacrimi ca si plans nervos ca rad de el ,a fost de comedie ....bine ca nu a patit ceva .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata ...eu matinala ca nu mai pot dormiadevarat ca azi am f multa treaba

fetelor am un copil la gradii.....vai m a ametit ,are ceva probleme...zici ca a mancat praf de puscaare o energie in el tb musai sa l ti de mana ca altfel....si are doar 5 ani...imi spunea mama maternala ca dimineata la 5 l a gasit in balcon se juca cu mingea

Ana cred ca i superba zona unde locuiti....offf poate mergem si noi la Disney ce mi ar placea pt copii...ca eu sunt fricoasa si nu m as da in chestiile alea
Silvi aoleuuu cred ca te ai speriat cu geamul...ca a venit frumosul tau murdar asta inseamna ca a explorat,jucat si distrat
Giova superba rochia...vreau si euuu,daca nu te superi ...cat a costat???
Paula,,,cred ca i o scumpa Alexa
DIANA sarcina usoara....
Marakinoooo...ce faci???gradinaresti???

pup fetele si revin

Mergi la inceput

Neatza!
si eu cu treaba cat casa, maine dim. merg la mani, dupa care plecam spre Alba. si nu am facut nimic in directa asta...nu am niciun chef.
In plus, trebuie sa-i las lui clau haine calcate pe sapt. viitoare, caci el numai ne duce si se intoarce duminica ...cu trenul. Masina lui mi-o lasa mie.

Cosmi aoleu...trebuie sa fii tot cu ochii pe copilul ala. Rochita a fost 5 mil., mai mult chiar nu vroiam sa dau pe ea. zgarcita de mine, cum zice mama mea.
Silvia deci si tu te-ai dus cu gandul la bb3? acum sarim rapid la orice zice ana mai dubios.
saracul Alain, bine ca nu s-a lovit tare, cred ca a fost haioasa faza...si eu cand rad de marco se enerveaza pe mine, ca pe el il doare si eu ma distrez.
Bine ca s-a simtit ok in excursie, nu conteaza ca a venit ca purcelul.

_
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Am intrat si eu la voi la cafea, azi e zi de relaxare l-am lasat si pe pitic acasa ca era cam obo. Jean ma certa aseara ca rad de Alain dar a fost de comedie faza in contextul in care nu a patit nimic , el se stresa ca au avut asa un caz cu un copil trecut prin geam care a ajuns care a ajuns la neurochirurgie defect profesional el vede mereu cele mai tragice situatii
Giovalinda deci incepi pregatirile , super drum bun sa aveti.
Maraki chiar asa lasa si tu gradinaritul ca nu te platesc aiai si mai baga o vorba
Lili si Irina ce faceti doamnelor, mai dati-ne si voi o veste
Cosmina vai ce copil agitat poate are ADHL totusi din ce pove tu acolo.
Alain chiar ma mira ce s-a cumintit , imediat daca afce el ceva vine si zice" vai ca nu sunt cuminte mama " daca am mai rezolva si cu dormitul la el in calera as avea copil mare. Acum se culca la el in camera ca regula si noaptea de la 3-4 vine la noi ca regula, deci am progresat la acteva ore de dormit singur.
Spor in toate si we frumos daca nu mai ajung in zona la noi se pare ca va fi vreme buna si o sa iesim la plimbareli si sport.

Mergi la inceput

am incarcat un film cu marco si niste poze:
http://www.dropshots.com/ioanapurdea#date/2010-04-08/22:20:20

Silvia si noi ne trezim cu marco in pat la noi. el adoarme cu noi, il ducem la el si dim. sau cand ma trezeste edi, il vad si pe Marco in pat.
Avem copii mARI, ASA E. SA-L VAD SI PE EDI DE 3 ANI SI sper sa mai rasuflu si eu.
Marco cand face cate ceva vine si spune: scuze mama, nu am vrut....

cred ca ii scriu un mesaj Lilianei , i-am scris si atunci cand a avut interventia, dar nu mi-a raspuns. Poate am mai mult noroc acum. se apropie si botezul lui Cozmin, in 25 parca este.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

Multumesc de urari ...sper sa fie ok. Ma dispera ce greu e aici sa gasesc un medic care sa aiba timp sa ma vada; n-am reusit sa-mi fac programare la ginecolog decat in 4 mai (initial mi-a propus iunie), asa ca n-am inca o confirmare medicala e ar fi ok, doar un test facut acasa.

Noi stam in Belgia; ne-am mutat aici in urma cu cateva luni, si speram sa ne adaptam/integram pe aici.
In linii mari e bine; mi-e greu doar cand Adriana ma mai intreaba u o mutrita trista "noi cand mai mergem in Timisoara?" sau "de ce a trebuit sa ne mutam in Belgia?" (de regula dupa ce ne intoarcem din timisoara, sau dupa o vizita a buniilor pe aici, sau dupa ce vorbim cu ei pe skype si o prinde dorul...

Ana, noi o sa trecem luna viitoare prin zona pe la voi
Vin nasii nostrii in vizita si mergem toti impreuna la Disneyland cateva zile (mi-a aprobat seful meu deja concediu pentru zilele respective). De-abia astept
Cosmi...mie-mi plac la nebunie roller-coasterele si toate atractiile similare...si n-am cuvinta sa spun ca rau imi pare ca din cauza sarcinii n-o sa am voie pe nici unul

Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006) si 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Hello si de la noi.
Nu prea avem noutati, dar macar sa intru sa va salut.
Matei e tot acasa ca am vrut sa mergem cu el la dr. insa dr. e la un congres in Piatra Neamt asa ca .....tot acasa sta.
Aseara a mai facut iar febra (38.7) in conditiile in care nu se mai plange de nicio durere.
Giova, nu am avut timp aseara sa intru de acasa sa vad rochia (ca de la servici nu ma lasa) insa sper sa reusesc sa intru azi.
Cosmi, aoleu ce copil; auzi sa joace fotbal in balcon la 5 dimineata.
Silvi, am la salamul de biscuiti; nasoala patanie cu geamul
Deci a venit ca un purcelus din excursie; vorba ta, iti dai seama cam cum ar veni din tabara
Da chiar asa ce o face Liliana?

Mergi la inceput