Spiridusi de ian-feb'06 ... la grupa mare(3)
Raspunsuri - Pagina 7
toanca spune:
Diana si Adriana, bine ati venit!!!!
Va primim cu drag!
Giova, se pare ca nu s-a prefacut chiar 100%; toata ziua nu a avut nimic; mi-a spus mama ca a mancat bine, ca s-a jucat; e cand am venit eu acasa statea si se uita la desene, un pic cam plostit; si avea ferba 37,8; stiu ca nu e febra mare, dar...........
Ana, deci ai vopsit oua
Paula, da...sunt super haioase replicile lor
cosmi1975 spune:
neata gagici eu imi beau cafeaua si astept sa se termine nu stiu ce desene la tv ca sa plecam la gradii......sa platesc si gradinta azica ieri am uitat
ma simt...cred ca s au adunat mai multe am o stare
Diana si Adranabine ati venit si asteptam as ne povestiti cate ceva de voi
Ana arat oualece fac puii mici???
Giova papa grasunul pupa l eu de baiat...eu o sa botez dar mai incolo
Paula e mortal Paulica ,....Alexa ce face???
Toanca eu zic ca totusi l a durut....si papanul meu este super sensibil
maine ma duc la scoala la Bianca sa vad ce si cum.....parca n as stii dar tb sa stie ca Interpolul este pe urmele ei ca altfel si o ia in cap....
silvi_2005 spune:
Diana si Adriana-Bine ati venit , nu e niciodata prea tarziu .
Ioana sa nu uit, rozmarinul verde nu prea are nimic in comun cu cel de la pliculete din Romania are o aroma foarte particulara, greu de descris duce parca putina brad .... Am luat si in Ro de la Cora si am vazut si la Kauffland cu 8 lei o pungulita cu cateva crengute, pare scump dar la cat de putin se foloseste ajunge multa vreme. Poti sa il congelezi ca isi pastreaza bine gustul
Giovalinda astept pozele sa nu mai vb de kg ca dau in depresie ca nu am slabit decat un kg dupa 2 saptamani de bicicleta clar la varsta asta daca nu tin si regim nu mai merge si nu am nervi de regim asa ca naiba stie ce reusesc pana la vara.
Azi mi-am trimis copilul in excursie la ferma aceea din zona si sunt stresata tare ca nu a mai mers singur fara mine si nu stiu daca "o sa il grijeasca bine" . Sa nu credeti ca nu imi dau seama ca sunt dusa putin dar nu pot sa nu ma ingrijorez putin si am concluzionat de dimineata ca in tabere nu o sa il las clar pana la liceu nici daca o sa se supere
In alta oridine de iedei m-am enervat tare ieri ca mi-a zis al meu sot ca poate pica planul de vacanta cu casa inchiriata in sudul Frantei ca tipul a cui e casa i-a zis ca incep lucrari de amenajare in zona aceea si nu crede ca va fi practicabila zona pana la inceput de iulie si mor ca daca ne punem acum pe cautari o sa coste dublu si toata lumea astepta vacanta aceea...eu una m-am saturat de vesti proaste ca numai de astea am de 2 luni.
Spor in toate sa aveti ar trebui as ma mobilizez si eu sa merg pe jos pana la piata ( 5 km ) cum am zis aseara ca fac dar mi-e o lene....si e rece
toanca spune:
Azi dimineata la ora 4.30 Matei avea febra
Si abia maine pot sa ajung cu el la dr.; i-am dat Panadol si i-a scazut febra;
Deci, spre rusinea mea, l-am suspectat degeaba
Silvi, sa stii ca te inteleg perfect; deci si eu sunt la fel de dusa ca si tine; nici mie parca nu mi-ar veni sa-l las in tabara desi, eu am fost prima oara in tabara tot cam cand eram de varsta lui (si am fost la mare)
Si eu ma tot gandesc ca nu imi doresc sa fiu "socrosenie" pai daca eu ma gandesc de 2 ori daca sa il las in vreo excursie/tabara, nici nu vreau sa ma gandesc cum o sa fie cand o sa inceapa cu fetele
silvi_2005 spune:
Iuliana lasa ca era probabil si sa minta Alain era sa vada pe scari ( ca l-am tinut eu de mana) si ma minte ca il doare piciorul de cate ori ii zic sa mearga sa isi ai apa singur sau sa isi adune masinile de pe jos. Sper sa scapati cu febra ca lui Alain i-am dat pana la urma trei zile antib si vad ca dimineata iar tusea
Cosmina nu stiu zau daca imi trece si stiu ca nu e bine sa ii cocolosim asa dar daca i-ai vedea in grup cum sunt parca ai nimanui chiar te apuca mila . Plus ca in tabere clar nu as avea curajul la ce apucat e Alain si la ce lejeri sunt cei de aici cu supravegheatul copiilor.
cosmi1975 spune:
SILVI pe Bianca am lasat o la 5 ani in tabara adevarat la o manastirept ca Bianca urma cursurile de la gradinita catolicasi asta dupa ce facuse convulsiicred ca am fost dusi cu capul....dar a fost o terapie sub inconstient pt ca ajunsesem sa stam treji noaptea cu noptile....pe papan sincer nu stiu daca l as lasa....
este o responsabilitate fff mare...eu stiu ce inseamna sa ai grija de copiii altora
azi am sunat o amica ff buna dar cu care nu mai vb de multt timp si mi a zis ca i insarcinata in 8 luni.....dar era varza pt ca tampita de dr nu o pusese sa faca triplu test si la un control acum vreo luna i s a spus ca are copilul ceva pb...de o luna merge la diferiti medici pana a ajuns la celebrul Herghelegiu care i a spus ca nu s chiar asa mari pb......ma duc samabata la ea...Doamne Ajuta sa fi ok
andiaroro spune:
Silvia-nu stiu de ce, dar mie niciodata nu mi s-a parut ca bicicleta eliptica ar fi de mare folos cand e vorba de slabit...e o opinia mea de neutilizator, dar la toate prietenele posesoare a sfarsit pe post de "cuier" si ele au slabit prin alte mijloace...Ca te mai misti si-ti face bine, e clar, dar nu te baza doar pe asta pt o slabire spectaculoasa...Pana nu o sa fii tu convinsa in "capul tau" ca e mom sa demarezi cura nu are sens sa te chinui...su sunt sigura ca atunci nu o sa-ti mai stea nimic in cale, dar pana la mom respectiv bucura-te de viata si... de o mica tura cu bicicleta de casa "de placere", asa "de intretinere"
Giova-eu sunt convinsa ca o sa fi o supernasa si ma bucur ca din mesajele tale am senzatia ca ai intrat in atmosfera....
Fetelor, o sa trag o tura sa fac poze la oua ca le vor pune intr-o vitrina si peste 2_3 saptamani pot sa le ia acasa copii...au fost 12...tare simpatici ...culmea, mai multi baietei si erau tare haiosi apoi cum stateau cumintei pe scaunele, spalati pe manute (dar inca cu ceva urme de vopsea verde ca galbenu nu a vrut sa coloreze) si infulecau clatite......
Alex are maine specatcolul de primavara la gym ...sunt curioasa ce coregrafie mai au de data asta ca nu mai vor perna si pijamale ca in dec.
Paula-promite Paul...despre ce spuneai tu cu "viitorul"...Ieri Kosta n-a venit la gym si m-a pus alex sa-l sunt si vb ei, vb si la un mom dat:
A-stii K mie a inceput sa-mi placa de Amanda
K- care Amanada, prietena mea?
A-da, prietena ta!...imi place de ea ca nu imi place de Alexandra (vecina noastra-iar s-au certat ieri)
k-F bine ca mie nu-mi mai place deloc de Amanda...dar de Alexandra nu imi place, in nici un caz!!!
apoi si-au descris pijamalele, si-au spus noapte buna, si-au dat intalnire azi la scoala...A s-a spalat pe dinti si s-a culcat..
azi de dim MA INtreba mama lui K, daca am auzit ce au vb ca era moarta de ras si mi-a spus si continuarea...a tot cugetat K cat s-a spalat pe dinti la conv cu alex si a anuntat-o ca el parca s-ar potrivi mai bine sa se insoare cu amanda ca au amndoi colanti albastrii, iar lui alex ii place culoarea rosie...uite asa ia omu decizii la presiunea concurentei ca alexa zis ca lui ii place amanda doar sa se joace cu ea ca e mai calma decat alexandra
eu in excursii l-am lasat ...am si pierdut sirul in catea fost, dar cu taberele cred ca as mai cugeta putin...ca-i extrem de prietenos si mi-e teama de div insotitori dubiosi. daca as avea garantii in sensul asta, nu mi-as face pb
DiANA-te asteptam cu povesti
Giova spune:
vorbeati de tabere...si pe mine ma batea gandul sa-l las la ski in iarna asta. Bine ca nu l-am lasat. parca e cam micut totusi.
Ana super ca au avut succes ouale. ce gasca se mareste?
ce mortali sunt A si K. si marco mai vorbeste cu prietenul M la telefon, dar ei vorbesc de mers la cumparaturi la mall, nu de fete.
am intrat in atmosfera ca nu am incotro. dar presimt ca abia astept sa se termine balciul: mai ales cand am auzit ce meniu si bautura au, sau sa zic...nu au.astia 2 se gandesc doar la ei si nu conteaza restul.....
Silvia nasa lui marco a slabit bine cu bicileta, dar mai bea si ceva ceai Silhuoette, nu mananca dupa ora 18, fara mancare gatita, doar gratar cu legume. super ca l-ai lasat in excursie, cred ca o sa vina super incantat.
Diana bine ati venit in grup!
Te invit si aici sa scrii, daca vrei si ai timp:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=150328
Toanca imi pare rau ca iar are probl. matei...of dragul de el, chiar nu glumea ieri.
poze cu rochita:
http://www.dropshots.com/ioanapurdea#date/2010-04-14/19:10:54
fug la treaba, caci la ora 16 trebuie sa fiu la sedinta si nu m-am documentat cum trebuie pt. subiectul propus.
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
dia_tm spune:
Draguta rochita - imi place mult croiul, si-ti vine bine!
Despre noi n-as sti ce sa povestesc (sau mai bine zis cu ce sa incep);
In tabere inca n-am fost; am mai lasat-o cate 2-3 zile la bunici, dar cam atat. Dar suna interesant si cu taberele - ma documentez din experientele voastre :)
insa in excursii scurte cu gradinita vad ca ii place
Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006) si 8+