Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (212)
Raspunsuri - Pagina 24
Roxxy80 spune:
Te contrazic. Acelasi regim alimentar trebuie urmat la fel ca la anestezia generala.
| Citat: |
| citat din mesajul lui popbianca roxxy...multumesc ca mi-ai povestit....nu sunt panicoasa de felul meu...dar nici nu am mai facut asa ceva ....sper sa nu m-apuce exact atunci. mai cuget....mai am putin timp... acum ma duc sa servesc micul dejun...paine cu ou...fata inca doarme...iar ajungem tarziu la gradi.... mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia si 35+ |
popbianca spune:
roxxy...deci eu sunt in eroare ref la treaba cu mancarea!? naaaspa...nu stiu de unde pana unde am tras eu concluzia ca se poate manca...asta-i rea de tot....
Ana mea a cazut franta ...la 22,30 s-a catarat pe patut ...vroia sa se culce...am asezat-o in pat si nu s-a mai auzit nici mic...
Luca Dimitri nu mai are stare...e intr-o miscare permanenta...nu stiu cand doarme copilasul asta...
ma duc sa ma asez la orizontala...
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia si
36+
eladea2005 spune:
Buna dimi!
e urat..si am asa o stare nasoala..n-am chef de nimic...
azi noapte m-a durut cam tare burta, undeva pe la ovar...ma lovea asta micu, asa ca m-am trezit...nu mai stiu in ce pozitie sa stau...si cand ma gandesc ca mai am vreo 9 sapt...sau paote totusi nu chiar...![]()
Bianca, cred ca tie ti-e si mai greu...dar tu scapi mai repede...ca si al meu tot timpul misc, nu stiu cand doarme copilu asta??? sper sa nu fie asa si dupa ce se naste...
voi cum va prezentati azi? cu ce va mai laudati?
va pup si va doresc o zi frumoasa!
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
30+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Roxxy80 spune:
Salutare!
Gravidutelor, sa stiti ca si Maria era la fel. Mereu ma intrebam cand doarme. La un moment dat chiar ma intrebam daca nu are vreo problema. Misca aproape tot timpul. Toata lumea imi spunea ca am dat de naiba, ca asa cum e in burta va fi si cand iese, adica ca nu va dormi noaptea, etc. Nu a fost asa. E adevarat ca si acum se mai trezeste o data noaptea (spre desosebire de Matei care dormea 10 ore pe noapte la 8 luni)dar de cand am nascut-o am reusit sa dorm destul incat sa nu ma simt franta.
De abia astept sa nasteti. Am si eu emotii pt voi
.