Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (212)
Raspunsuri - Pagina 18
Victo spune:
aaa..intotdeauna dau cum zice drul, de aia nici nu retin, pt ca de fiecare data merg sa il vada dr, chiar dc mie mi se par la fel simptomele.
Paula
cu
Mihai 28+ si Stefan (30 oct. 2007)
pussi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ank83 Pusi pt ochi inlacrimati, nas care curge ..stranuturi..si febra pana in 39..poti incerca coryzalia ...tot homeopat ..facut de boiron.Ii dai la o ora cate un drajeuu...sigur le va lua ca si bobo...si dupa prima zi se vad rezultate foarte bune ![]() Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008 Poze pitici |
mersi! parerea mea e ca homeopatele merg doar singure, fara naturiste sau medicamente! Cel putin la Tuste.... adica Stodalul n-a avut efect la noi( ulterior am aflat ca nu a mers din cauza ca le-am dat si antitermice + orele de mese si baut lichide)... in schimb au mers bine si cu efect siropuri... facute de mine.
RAMONELLA spune:
Vad ca vorbiti de homeopate,eu ii dau Beiutei,le suge dar le mai si mesteca.Chiar ea cere,si cand nu e racita.Vreau bobo.Tot timpul am in casa homeogene si paragripe.Pot sa zic ca si-au facut efectul,si cand i-am dat cu panadol sau nurofen.Acum cred ca depinde si de organism...
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
Ingerasi mici,mami,tati si Bea nu va vor uita niciodata
MTHFR C677T heterozigot, 2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s
Ank83 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui pussi
mersi! parerea mea e ca homeopatele merg doar singure, fara naturiste sau medicamente! Cel putin la Tuste.... adica Stodalul n-a avut efect la noi( ulterior am aflat ca nu a mers din cauza ca le-am dat si antitermice + orele de mese si baut lichide)... in schimb au mers bine si cu efect siropuri... facute de mine. PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007Suntem mari DOAMNE AJUTA! ![]() |
stodalul nici la noi nu a avut efect,...dat fara antitermice.Am inteles ca ar avea in componenta lor niste substante care se neutralizeaza una pe alta.. ciudat.... Si am mai auzit asta si de la alte mamici care merg doar pe homeopate ..ca nu le place stodal
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
ellis spune:
ALINA, FELICITARI! SA AI SARCINA USOARA SI COPILAS SANATOS!
ANCA - TREBUIA SA FACI AEROSOLII CU ADRENALINA, sunt f eficienti; cum e Maria?
chestiunea cu homeopatele, medicul homeopat mi-a zis(dr Caba) ca pot fi date impreuna cu alopatele, nu diminueaza efectul; chiar mi-a precizat, daca e cazul de antibiotic, sa ii dau in continuare si ce mi-a dat ea;
eu am revenit aseara in Buc, sambata ne-am inmormantat bunica; a murit joi dupa amiaza, pe 15, dupa ce toti cei apropiati ei au fost scosi din camera in care se chinuia; in 10 min si-a dat duhul. DUMNEZEU SA O IERTE SI SA O ODIHNEASCA IN PACE!
ancadragoman spune:
Adela imi pare rau,condoleante!!!
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ellis eu am revenit aseara in Buc, sambata ne-am inmormantat bunica; a murit joi dupa amiaza, pe 15, dupa ce toti cei apropiati ei au fost scosi din camera in care se chinuia; in 10 min si-a dat duhul. DUMNEZEU SA O IERTE SI SA O ODIHNEASCA IN PACE! Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)ALESSIA IN TARA MINUNILOR MAMI IN BUCATARIE |
offf, adela..imi pare rau...condoleante...s-o odihneasca D-zeu...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
29+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
fetele cu 2 copilasi cu diferenta sub 2 ani intre ei...o intrebare din partea unei mamici, prietena de-a mea...
dr de fam i-a spus ca trebuie sa isi ia concediul postnatal, sa vada cum face ca e musai...fata saraca nu stie ce si cum...trebuie sa mearga la firma? sau unde? si ce anume trebuie sa faca?
mersi! pup!
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
29+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
RAMONELLA spune:
Adela,Dumnezeu s-o ierte si s-o odihnesaca in pace!!!
Ca sa vezi cum e viata,si cat de greu se desparte sufletul de trup...cu siguranta e ceva dincolo de moarte...si fi sigura ca acum bunica ta va ocroteste de acolo de sus!Multa putere sa treceti peste acest necaz!!!
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
Ingerasi mici,mami,tati si Bea nu va vor uita niciodata
MTHFR C677T heterozigot, 2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s