Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (212)
Raspunsuri - Pagina 16
Victo spune:
anca..nu mai stiu exact..1 ml adrenalina si 2-3 de ser.
aa..Bianca, da tu nu intri in conc. prenatal? pleci de la serv la maternitate?:)
Lavi!!!!!!! testu!!!!!!!!
Paula
cu
Mihai 27+ si Stefan (30 oct. 2007)
popbianca spune:
bb...?
pussi...multumim!sanatate si voua...si sa nu se agraveze....a ridicat sotul analizele ..a vb cu pediatra...nu stiu detalii decat ca ramanem pe zinat si cand e gata continuam cu sumetrolin inca 7 zile apoi dupa inca 7 repetam analizele
victo...ref la serviciul meu...sunt o norocoasa...si vin ca-mi place ceea ce fac...cum Ana e la gradi ce sa fac si-acas ? mancareeee, curatenie?..nu mai sunt in stare...asa ca ma lafai pe la lucru!dar chiar nu stiu cat timp mai vin...am tot felul de intalniri programate care tre' sa le onorez..
\ma duc sa servesc 1/2 cafeluta...asa pt. digestie care tareee bine am mancat!
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia si
34+
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman cata adrenalina? combinata cu ser? anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR UNIC!!! |
da e chiar asa nasol?? adica musai adrenalina?? intreb si eu...
cand eric a fost ragusit...odata...i-am dat homeovox...si a trecut cu asta..
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
29+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
ancadragoman spune:
nu ii fac cu adrenalina,intrebam ca nu se stie cand ai nevoie.
Merg sa iau homeovox.De la farmacie?
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman nu ii fac cu adrenalina,intrebam ca nu se stie cand ai nevoie. Merg sa iau homeovox.De la farmacie? anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR UNIC!!! |
cu sigurantaaagsesti la farmacie...si la mag naturiste...find produs homeopat...
ici...*********************************************************
29+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Victo spune:
al meu nu stie sa suga pastilute..pt ca nu ii dau nici bomboane. dar am mai incercat sa il invat, cd mai era bolnavior..cu o vit C, sua din astea pt gat..nicio sansa.
andreea, al meu cd face laringita, apai face..nu gluma..plus tusea de rigoare. mi-e frica sa il las fara trat. cd e ragusit. la copii e periculos, mai ales noaptea, cd tu nu poti sta treaza nonstop sa vezi cum respira.asa ca prefer sa ii fac aerosoli.
aa..anca, si nurofenul e bun, ca e antiinflamator.
noi suntem "experti" in laringite ;)
Paula
cu
Mihai 27+ si Stefan (30 oct. 2007)
ancadragoman spune:
O sa sun medicul sa vad ce spune si el![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui Victo al meu nu stie sa suga pastilute..pt ca nu ii dau nici bomboane. dar am mai incercat sa il invat, cd mai era bolnavior..cu o vit C, sua din astea pt gat..nicio sansa. andreea, al meu cd face laringita, apai face..nu gluma..plus tusea de rigoare. mi-e frica sa il las fara trat. cd e ragusit. la copii e periculos, mai ales noaptea, cd tu nu poti sta treaza nonstop sa vezi cum respira.asa ca prefer sa ii fac aerosoli. aa..anca, si nurofenul e bun, ca e antiinflamator. noi suntem "experti" in laringite ;) Paula cu Mihai 27+ si Stefan (30 oct. 2007) |
Paula, ce sa zic..sigur, conteaza mult cat de nasoala e situatia...noi n-am avut niciodata pb grave, din fericire...dar sigur, cum zice Anca, tot medicul e in masura sa stabileasca diagnosticul si tratamentul...
29+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Ank83 spune:
Anca cam tarziu vad mesajul..E bun homeovox... Nu incerca cu adrenalina sau hidrocortizon de hemisuccinat decat daca e nevoie(eu si la nevoie maxima am refuzat sa le dau.. ma rog.. piticii mei.. ).. Si mariuca noastra e tare..si cred ca ajung homeopatele.
Raguseala oricum dispare in cateva zile si daca intra copilul pe antibiotice..deci nu dispera..ca tot acolo iesi.. 
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Ank83 spune:
Pusi pt ochi inlacrimati, nas care curge ..stranuturi..si febra pana in 39..poti incerca coryzalia ...tot homeopat ..facut de boiron.Ii dai la o ora cate un drajeuu...sigur le va lua ca si bobo...si dupa prima zi se vad rezultate foarte bune 
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici