Bravo Sabina, Artu! Flori liliac mai-iun-2010 (66)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Bilica, bun sosit pe taram American!

Aniska, imi pare rau insa nu stiu sa iti zic nimic despre problema ta, poate stiu ceva fetele.

Cristina, eu nu cred ca e nevoie de pompa pentru nimic; asta e parerea mea; pompa nu face decat sa “minta” organismul tau, cum ca bebe mananca mai mult iar sanul va produce si mai mult; chiar in furia laptelui, pe moment se relaxeaza sanul insa productia va fi pe masura apoi; bebe e cea mai buna “pompa” si cea mai adevarata; in furia laptelui, eu am pus compresa calda inainte de alaptare si compresa rece (sa incetinesc un pic productia; daca puneam pompa cresteam productia) si am scapat in 48 de ore; asta e experinta mea si parerea mea; fiecare face cum crede;

In prima sarcina am avut cu totul alte nedumeriri, griji, noutati, decat alaptatul. Si imi pare rau ca am alaptat doar 4 sapt, ca m-am muls (si vorba aceea, aveam 2 bebei care ar fi putut sa manace bine merci), ca nu am insistat pe alaptat.

Acum am citit destul de mult in sarcina, mi-am setat reguli si le respect si merg cu indarjire pe ce mi-am propus; alaptat exclusiv pana la 6 luni.

Nati, sigur o sa gasiti cel mai frumos nume pentru printesa voastra.

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Bubu daaa, voiam sa fie tauras initial, dar dc dl dr e de garda pe 19, nu vreau sa-l incurc...si asa dpnul e 24!!
Artu succes cu alaptatul, sper asa sa fie cum iti doresti, macar 6 luni daca nu si un an! Sa-mi spui unde e povestea nasterii ca mor de curiozitate si nu am gasit-o, pls

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 37+ Ilinca Sabina

AMR 9 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Laura, ce putin mai aveti!
ti-am dat-o pe PM. E ca un mic jurnal din spital, nu e pov nasterii. am sters-o de pe forum, o scrisesem ca si cum va zicesm voua insa neavand net...

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

Cris_09, Ancutzicab, bubu, r-cosy, Alinutzaa daa, asa e se imputineaza timpul pana apar bbicii nostri!! ce frumoooos!
Sabina bine ca ai spus de supo cu glicerina, maine asta fac prima data: diclofenac si glicerina!
r-ocsy merci de urari, chiar a fost bine la botez, ne-am simtit super! Cu zgomotele din burti...hihi...eu nu aud nimic
Ale ma bucur ca totul e ok si micuta sta acolo unde trebuie!
Sorana nu plictisesti deloc cu povestile tale, intotdeauna citesc cu interes...poate unde am si eu copil de aceeasi varsta, dar cred ca pe toate ne intereseaza ca vom ajunge acolo mai devreme sau mai tarziu...draga de tine ce cosmaruri ai!
Claudia bine ai venit, sarcina usoara in continuare si nastere usoara!

AMR 9 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui rosanne

Citat:
citat din mesajul lui Madamar

Am inteles... reteta din Franta? Ma gindeam ca poate ne dai mai multe detalii, pls... poate reusesc si eu sa fac rost...desi nu am pe nimeni in sistemul sanitar acolo. La tine asa este? Nasa e medic/asistent?

Marlena (Mary)33+cu minune de Tudor Mateo

AMR 6 saptamini

Doamne Ajuta-ma sa ajung aproape de termen iar baietelul sa fie sanatos si cumintel!

Ea lucreaza intr-un spital de infectioase acolo si a venit acasa de Paste. Fiind medic, a putut scrie o reteta pentru ea. La aeroport nu a intrebat-o nimini nimic.

Oare in Moldova se gaseste? ca asa ar fi mai usor...tu esti aproape...poate face Nati rost.....

Roxy 36+ cu Diana AMR 3+ sapt

www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu

www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru

Multam fain de sugestie Rosanne!
Inaintez rugaminte catre Nati: in Moldova se gaseste acest vaccin pt Bcg Nati? Crezi ca ai putea sa interesezi pentru noi si sa ne ajuti cumva ? ... poate intrebi parintii tai, k tot lucreaza in domeniu!?

AMR 6 saptamini

Doamne Ajuta-ma sa ajung aproape de termen iar baietelul sa fie sanatos si cumintel!

Mergi la inceput

Bubu felicitari pentru eco, sunt maari copilasii! sper sa nu fie erori mari! ce recompensa dupa 3 ani de asteptare, draga de tine!
Cris_09 hopaaaa, ai bagat si tu AMr-ul! Doamne ajuta!
MarylenaC te cred si eu ca esti panicata de faza cu drul. De ce e regula asta, cum sa nu te asiste la nastere decat daca e de garda???
Artu ce fetitza model de cumintenie, s anu-i auzi tu ei gurita!! asa sa va tina! Vazut si pozica cu cei trei! sunt atat de frumosi! ce familie frumoasa!
Sabina[red] uraa, va da drumul acasa!! ce ma bucur! Sper sa se ingrase cat de repede Iustina!
[red]Mira, Nati sa stapaniti sanatoase incaltarile...nici eu nu am purtat fara toc pana acum, dar se impune...si te obisnuiesti pana la urma..
[red]Bilica[red] bine ai revenit pe forum!
am ajuns la zi asa ca va pup si ma bag la nani! Maine avem zi de shopping ca vreau sa mai pun una alta la punct, sa mai iau fetii cate ceva, sa-mi fac mendrele inainte de marele moment!

AMR 9 de zile

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui arturicii

Neata!

Am inceput de azi si vitamina D, aici se da un ml ca e ca un siropel; dar era mai simplu cu Vigantolul;

Mary, pe mine nu m-au mai lasat sa folosesc nimic (ref la glicerina) au zis ca sa nu riscam inainte de operatie. Insa duminica (deci la 24 de ore dupa operatie) mi-au dat niste pastille cu efect ptr a doua zi; si cum eu m-am simtit super si déjà de duminica patrulam pe holuri si ma ridicam si ma dadeam jos din pat fara griji, n-am avut nici cu asta vreo problema.
Ce bine ca ai dormit bine. Am dormit si eu vreo 2 ore legate insa nu ma simt deloc obosita.

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 5 zile

A, Artu, deci nu e chiar atit de stringenta problema de a fi cu intestinele cit mai goale cind intri in operatie?

Inainte de singura interventie chirurgicala pe care am suferit-o acum 4 ani, unde mi s-a administrat anestezie generala, nefiind la nivel abdominal, nu mi s-a facut clisma... insa "adaptarea" de dupa a fost cumplita: imi aduc aminte ca nu puteam nici pipi sa fac la bazinet, daramite altele... Chiar a fost cumplit: stateau cu sonda linga mine si ma amenintau: daca nu faci, punem sonda... dupa care au trecut la presiuni pe ici, pe colo, insa nervii mei erau inca adormiti... si nu am scapat de sonda: total neplacut!

Ma spune-ne cite ceva - ACELEASI INTREBARI SI PENTRU SABINA, CIND O AVEA TIMP SA MAI INTRE, SA NE MAI SPUNA CITE CEVA:
1. Ai avut timp sa optezi pentru un anume gen de anestezie? Sau au decis ei pentru tine? De care ti s-a administrat pina la urma, rahi sau generala? Am inteles ca e spectaculoasa si ca nu a durut nimic... dar neuronul gravid a uitat daca era rahi/epidurala...

2.Legat de atitudinea imediata de dupa operatie: acele tampoane ti le pune cineva (infirmiera)inca dinainte de operatie sau dupa, in timp ce esti inca inerta? Mi se par neplacute episoadele astea, in care tre' sa depinzi in totalitate de o alta persoana... nu cred ca e foarte placut. Mie, la operatia despre care povesteam, mi-a venit menstruatia...si nu a fost deloc ok... mi-am admiistrat niste vitamina K pt a reduce din cantitate si cu toate astea am depins de ajutorul infirmierei.

si multumesc pentru info - cred ca ne prind bine mai multora dintre noi.

AMR 6 saptamini

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

buna seara dragele mele

va multumesc din tot sufletul ca ati fost alaturi de mine si printesa mea
pai sa incep cu inceputul
am plecat ieri dim la 10.30 la mat la bucur pt ca aveam dureri lombare si urinam putin si des, am stat cu perfuzie cu no spa, scobutil si ginypral, durerile deveneau din ce in ce mai puternice
m-a urcat pe masa, copil ok col ok lung si inkis(dupa cum v a spus si crissy careia ii multumesc mult)
asa...am plekt de la maternitate pe la 16.30 tot cu aceleasi dureri si m am dus la spitalul unde lucrez eu sa ma vada urologul....
la momentul ecografiei nu era ff dilitat rinichiul si nu aveam nici hidronefroza deci nu aveam atunci indicatie de sonda cook(se pune din vezica in rinichi)
mi a zis sa fac no spa si scobuil injectabil
zis si facut
am facut injectia durerile erau mai mari...
la 22.30 am plecat iar la spital ca simteam k imi ies okii din cap de durere
verdict: INTRAT IN SALA DE OPERATII, MONTAT SONDA, HIDRONEFROZA GRADUL.II SI UN PIETROI
asa ca la ora 00.00 eram in sala de operatii, plansa toata sa nu pateasca printesa mea ceva....
a fost ok...
singurul disconfort l am avut din cauza sondei urinare
sonda cook o voi tine pana dupa ce nasc, deci clar nasc cu cezariana, ca nu ma mai pot forta acum..
fac 3 zile de tratament cu gentamicina pt prevenirea infectiei,
si cam atat cu mine...
va multumesc inca o data ca ati fost alaturi de mine

asa creste bebicu
pozici cu noi
ale cu printesa Karina Florentina in31 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
AMR:8 SAPTAMANI SI VINE PRNTESA!!

Ooh, saraca de tine, nu a fost chiar simplu...

A fost deci in mod cert criza cauzata de miscarea pietroiului pe-acolo, prin rinichi? Imi imaginez ce usturimi trebuie sa fi indurat... si anestezie, toate alea?! Sanatate multa si cit de mult curaj dispui!

AMR 6 saptamini

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

arturicii mi a facut anestezie locala pe uretra si ceva pe vena sa ma zapaceasca

asa creste bebicu
pozici cu noi
ale cu printesa Karina Florentina in31 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
AMR:8 SAPTAMANI SI VINE PRNTESA!!

Stii ce nu inteleg? Cum s-a facut manevra, adik pe unde a introdus acea sonda... iertat sa imi fie, dar anestezicul tau m-a zapacit si pe mine!

AMR 6 saptamini

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bilica

SALUTARE FETELOR!!!!!!!
Cer scuze pt absenta mea ,de 3 sapt...Am fost ocupata cu bagajul ,apoi calatoria,integrarea intre oameni,conectiunea cu netul,etc......DECI....am ajuns cu bine in ....De astazi voi fi prezenta zilnic pe forum.
FELICITARI pt ARTURICI si IOANA ...m-au luat emotile sa vad ca ati nascut si voi...

28+ RACHEL

Bun venit printre noi din nou! Sa iti fie de bine calatoria, sa te duca la nasterea la termen!

AMR 6 saptamini

Mergi la inceput