Bravo Sabina, Artu! Flori liliac mai-iun-2010 (66)
Raspunsuri - Pagina 8
arturicii spune:
Multumesc, Nati, asa speram si eu. Acum ramane sa papam sa crestem si noi mari.
Cum e, nu ati hotarat numele pt fetita? sau il tineti surpriza pana la nastere?
Ioana,
Philip, Yann, Sabina
mamanati spune:
Cu Dumnezeu inainte o sa cresteti mari si sanatoase, ca de frumoase si cuminti -sunteti deja!
Inca nu am ales un nume. Parca nu gasesc nici o combinatie din 2 nume sa-mi placa!
Da gasim noi, sanatate sa fie, nu lasam noi copilul fara nume.![]()
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici
Camelia-Nicole si
cu
30+
aleesicoo spune:
arturicii mi a facut anestezie locala pe uretra si ceva pe vena sa ma zapaceasca
asa creste bebicu
pozici cu noi
ale
cu printesa Karina Florentina in31 sapt
ma
Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
AMR:8 SAPTAMANI SI VINE PRNTESA!! 

Vivela spune:
Ale, of, bine ca ai scapat! am avut si eu odata un blocaj ceva, nu puteam sa mai fac pipi, tin minte ca a fost groaznic de dureros, brrr...banuiesc ca la tine a fost si mai neplacut. dar bine ca sunteti bine amandoua
.
| Citat: |
| citat din mesajul lui Onana Vivela ![]() , mersi mult de sfaturi, nici nu stii ce mult ajuta. Aseara eram chiar disperata, ma si gandeam saptamana asta sa incep sa vizionez gradinite, desi ai dreptate, tre sa mai astept un timp, sa-i dau un ragaz sa se acomodeze, si-asa i-am schimbat si camera, patutul, l-am trimis la gradi si maine-poimaine vine fratiorul. Chiar si pt un flacau de 2 ani e prea mult![]() Noroc cu voi ca altfel mi-ar fi mult mai greu..Multumesc si din partea lui Matei ![]() Sorana, mami de Matei (21.02.2008) si 36+ Tudor |
Sorana, eu l-am tratat inca din prima secunda pe david ca fiind egalul meu, niciodata nu m-am gandit ca el ar fi cu ceva mai prejos decat mine, chiar daca avea doar o juma de metru. i-am respectat intru totul personalitatea, am fost constienta de la bun inceput ca el are preferintele lui, dorintele lui care pot sa nu coincida cu ale mele. m-am straduit sa fac in asa fel incat sa convietuim in buna intelegere cu toate diferentele dintre noi, sa-l inteleg si sa-l fac sa inteleaga ca - in ciuda dragostei noastre reciproce - suntem fiinte diferite, care avem nevoie de respect din partea celuilalt.
a nu se intelege ca as crede ca tu procedezi sau gandesti altfel
. de fapt vroiam doar sa-ti zic sa nu te gandesti ca el are doar doi ani, deci e prea mic ca sa priceapa ce i se intampla. oho, acum e atat de deschis la ce are in jur incat simpla ta agitatie referitoare la gradinita o resimte din plin ca si cum ai trai-o tu. si pe noi ne bulverseaza schimbarile, desi putem sa facem ceva in sensul asta, daramite pe el, care are doar doi ani si absolut niciun control asupra situatiei! e extrem de frustrant, cred...
mai lasa-l un pic pe Matei la gradinita asta, daca astea sunt singurele probleme, da-i ragazul sa se obisnuiasca. nu stiu la ce gradinita e, insa din ce am vazut eu pana acum (si am vazut cateva!), gradinita perfecta nu exista. cel putin nu si pentru tine si pentru el.
si scuze daca ma bag prea mult in problema, singura mea intentie e sa iti impartasesc din concluziile la care am ajuns eu, dupa ce am analizat problema pe toate partile, din toate perspectivele.
iti doresc sa iei decizia cea mai buna pt voi
!_
Mami de pui nazdravani, David (2/9/07)
+ Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
bilica spune:
SALUTARE FETELOR!!!!!!!

Cer scuze pt absenta mea ,de 3 sapt...Am fost ocupata cu bagajul ,apoi calatoria,integrarea intre oameni,conectiunea cu netul,etc......DECI....am ajuns cu bine in
....De astazi voi fi prezenta zilnic pe forum.

FELICITARI pt ARTURICI si IOANA 
...m-au luat emotile sa vad ca ati nascut si voi...

28+
RACHEL
cris_09 spune:
Fetele va multumesc mult pentru raspunsurile legate de bagajul de spital!
M-am lamurit si eu cat de cat,o sa mai arunc un ochi si pe alte listute de pe forum si vad eu..oricum nu sunt la capat de tara,ne vom descurca noi![]()
Acum alta intrebare
pentru fetele cu bebe2:pompa de san se foloseste pentru desfundat canalele sau pt furia laptelui?Mie colostru imi curge mereu,si odata mi-a curs si laptic
Asta inseamna ca am canalele desfundate,sau doar se pregatesc?![]()
Nu radeti!!!![]()
poze
Cristina
36+ cu Sebi
AMR 4 sapt
bubu30 spune:
Bine ai revenit Bilica 
Cum iti place la Chicago ?
E si sotul cu tine sau esti singura ?
Semnatura e corecta ? nu ziceai ca la 30 sapt pleci ?
Ruxi
33 + cu 

AMR ... cine stie ? 

Aniska80 spune:
Noapte buna dragele mele!
Poate maine aveti timp sa-mi dati cateva sfaturi despre ce am scris in mesajul de azi...referitor la hemoroizi!
Va multumesc!
Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2003)&
34+cu
MELISSA
bubu30 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Aniska80 Noapte buna dragele mele! Poate maine aveti timp sa-mi dati cateva sfaturi despre ce am scris in mesajul de azi...referitor la hemoroizi! Va multumesc!Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2003)& 34+cu MELISSA |
nu ai mentionat de care sunt - interni sau externi ?
leacuri babesti sau homeopate nu stiu, sorry
eu sunt fan alopatie, dar daca medicul tau care te urmareste nu vrea sa iti recomande nimic... nu stiu ce sa zic
de exemplu proctolog (crema pt. externi si supoz pt interni) se poate da in trim II si III cu avizul medicului
Ruxi
33 + cu 

AMR ... cine stie ?

Reallaura spune:
Seara buna
Iar nu am mai reusit sa intru la maica mea, dar sunt in recuperari!
azi am si nasit, asa ca mi-am luat si asta de pe suflet si ma pot concentra pe nastere saptamana care vine. Luni pe 19 vine Ilincuta. ![]()
Artu am vazut-o pe sabina ce frumoasa e, nu pare copil prematur. Cate kg a avut la nastere? Hmm- nu gasesc povestea nasterii, unde ai pus-o??
R-ocsy mama ce de evenimente, te cred ca te apuca plansul...prea mare sincronizarea...si cred ca nu e nici o placere cu bruta la gura, stiu cum e...
Veronicach ma bucur ca totul e ok si a fost alarma falsa!!
Sorana inca nu s-a acomodat la gradi dupa 3 sapt??
nasoool, sper sa reusiti totusi pana apare puiul mic!
Nati cred ca monitorizata in permanent nu ai cum sa ai probleme in ciuda circularei...intre timp poate scapati de ea!! stiu ca e stresant, am avut si eu la Mirci...dar de la o eco la alta isi scotea si punea iar cordonul...
Nana
iubita, ma simt bine, fata ff activa, toata ziua misca, inca nu m-au luat emotiile si incerc sa nu ma gandesc la spital, imi va fi destul de neplacut la momentul respectiv...
imi pare rau de noptile tale, sa stii ca si ale mele sunt aproape albe, nu dorm mai deloc...insomnie peste insomnie, desi nu am arsuri sau altceva..
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
37+
Ilinca Sabina
AMR 9 de zile