Bravo Sabina, Artu! Flori liliac mai-iun-2010 (66)
Raspunsuri - Pagina 6
bubu30 spune:
Of, barbatii astia

exact asa e si al meu - cand il trimit sa imi cumpere ceva trebuie sa descriu cu lux de amanunt ce si cum ca altfel sigur nimereste altceva
Ruxi
33 + cu 

AMR ... cine stie ?

Aniska80 spune:
Buna fetele!
Ufff,iar ati scris mult,mi-a luat ceva timp sa citesc din urma...![]()
IOANA 5255 ma bucur pt voi ca mergeti acasa azi,dar e bine,cum vad ca ai mai fost sfatuita sa-i spui printesei tale mai mari ca sunteti tot la spital...baiatul meu are 7 ani si eu i-i spun ca plec la munca ca sa stea linistit cu mama mea,ca altfel ma bazaie cu telefoanele si ma tot intreaba cand ma intorc!
Fetele are vre-o una dintre voi probleme cu hemoroizii???Eu i-am capatat acum,pe parcursul sarcinii si cate o data imi vine sa ma urc pe pereti,spre exemplu astazi si doctora mi-a zis ca nu pot face nimic acum,in timpul sarcinii...voi ce sfat imi puteti da???
Nu ma mai pot odihni,atat noaptea cat si ziua...de fapt ziua nici nu am stare sa stau in pat,nu mai zic sa dorm,iar noaptea drumuri dese la toaleta,mancarimi de piele,indiferent pe ce parte m-as pune se misca bebelina...adica inteleg ca o deranjeaza...nu stiu ce ma fac ca mai am o gramada pana la marea intalnire cu bebelina!!!
Va pup pe toate si va doresc week-end placut!!!

Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2003)&
34+cu
MELISSA
Aniska80 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui arturicii 3 Doamne si toti 3 ![]() Ioana, Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 5 zile |
SA VA TRAIASCA TOTI TREI,SA FITI SANATOSI CU TOTII SI FERICITI!!!

Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2003)&
34+cu
MELISSA
arturicii spune:
multumim, Tigruta, pentru aprecieri
Ruxi, sper sa nu aveti probleme si sa ajungi cat mai departe cu sarcina.
Eu si cei mici suntem izolati la ei in camera ca e revolutie in bucatarie; monteaza masina de spalat si de uscat ca sa nu mai spalam la cea comuna, acum, ca avem de spalat si pentru micuta; ce am spalat pana acum, dezinfectam cu alcool masina de spalat si apoi aia de uscat insa tot la comun era.
Ioana,
Philip, Yann, Sabina
mamanati spune:
Buna burtici,
Ne-am trezit si noi acum. Dimineata am fost in parc la tobogane, trambuline, leagane... Am avut program cu copilu'.
Sabina, super ca mergeti acasa cu fetele! Imi pare rau pentru Ale ca nu poate sa stea cu voi impreuna. Pai, medicii, ti-au dat voie sa ai vizite in spital si nu recomanda sa stea Ale cu voi? Sau in spital nimeni nu a fost la bubuline? Da, lasa ca bunicii o vor rasfata si pe ea, micuta scumpa, apoi vine si ea acasa! Iti mai iei pe cineva sa te ajute cu fetitele, sau vine mama o perioada?
Mira,si eu mi-am luat o pereche de pantofi,din piele f moale, foarte comozi, nu scumpi. (nu suport incaltamintea cu toc jos, dar astea sunt chiar dragutei)
Corina, asteptam poze cu burtica!
Stefania, deci dupa crochete ma tii minte?!
Si eu am rh neg si sotul poz. Asta nu e o pb, doar sa-ti faca injectia dupa nastere, nu mai tarziu de 72 ore. Da stii tu, cred. A, si eu pe la 27 sapt am explodat, acum cresc si cresc incet si ferm!![]()
Mary, osul pubian si muschii de pe-acolo ma dor si pe mine, dar recunosc ca la prima graviditate erau mai acute.
Marilenac, felicitri pentru bebelin grasunel! Cat a avut Matei la nastere? Se zice ca cu fiecare sarcina copiii sunt tot mai maricei. Desi la mine nu a fost asa, dar la noi e alta poveste.
Tatyana, ce smechera fetita ta!![]()
Sorana,merci pentru raspuns.
Arturica, foarte frumu poza! Dulce, dulce Sabina. Ma intreaba Cami cine sunt baietii. O intreb de care ii place. Da ea: Pai, de-amandoi imi place!![]()
Vivela, si Cami mi-a racit des ultima vreme. 3 sapt. - acasa, si una la gradi - asta era programul din ultimele 3 luni!
Dar ma gandesc ca vine vara si poate nu va mai raci asa des.
Vivela, referitor la foame, eu la capitolul asta sunt rea de tot! De mine radeau sotul, moasa si doctorita ca la dilatatia colului 6 cm, pe mine ma apucase foamea si rontaiam biscuiti.
Noroc ca imi luasem cu mine.
Fugum la plimbarici in parc.
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici
Camelia-Nicole si
cu
30+
bubu30 spune:
Artu si eu sper sa nu avem probleme si ma rog sa ajung la 34/35 sapt, asa imi tot zice si dr ca minim 34 trebuie sa implinim.
Tare mult mi-as dori sa ajung la 35.
Ruxi
33 + cu 

AMR ... cine stie ? 

Onana spune:
Artu, ce frumoasa poza cu toti 3
. Si chiar ca noroc cu Sabina cumintica, pe Matei il stia toata maternitatea de tare ce urla. Nu numai ca era cel mai mare, ci si cel mai galagios, de foame in principiu. Iar apoi colicii...nici eu nu-mi imaginez cum e sa stea copilu cuminte si sa doarma linistit. POate ma invata Tudor![]()
Vivela, mersi mult
, ma ajuta sa aflu experienta mamicilor cu copii mai de mult la gradi ca noi, inseamna ca nu este neaparat gradinita asta problema, sau copilul meu, probabil ca oricum comparativ cu viata de acasa ei simt ca e mai putin avantajos si protesteaza. Pana acum (aproape o luna de cand e la gradi) nu a racit si ma rog s-o tina tot asa, mai ales ca vine fratiorul mic.
Si mare dreptate ai cu mancarea, eu am nascut la 16 si pe la 18 cand am ajuns in salon aveam o foame de-as fi mancat si pietre, si cum dr a spus ca pot manca ce vreau, am mobilizat-o pe mama sa-mi aduca snitele cu piure, dulciuri, etc.
Tu vad ca ai fost mai ghinionista, ai prins doar dulciurile![]()
Sorana, mami de Matei (21.02.2008) si
36+ Tudor
bubu30 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui arturicii 3 Doamne si toti 3 ![]() Ioana, Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 5 zile |
ziceai ca deocamdata sunt distanti si nu realizeaza ei inca mare lucru , dar in poza asta par tare incantati si mandri de surioara lor dupa modul smecheresc in care zambesc
oricum ai niste copii f. reusiti - va doresc multa sanatate la toata familia ca e cea mai importanta, restul vin de la sine
Ruxi
33 + cu 

AMR ... cine stie ?

marylenac spune:
Nati, Matei s-a nascut cu 4,200 kg...deci....si se pare ca si bb2 va fi maricel, insa nu stiu exact cat are acum pt ca la control nu am facut si eco. Stiu doar ca la 30 sapt. bb cantarea 1.750 kg.
Sorana, ai putea sa imi spui si mie unde ai mers cu Matei sa asculte muzica. Si al meu e pasionat de instrumente muzicale (iepurasul chiar i-a adus o chitara adevarata - nu vrei sa stii ce e la noi in casa cand se crede Matei cantaret). Ah...si Mos Craciun i-a adus un set cu toba, castaniete, trompeta - astea de jucarie. Bine...nu stiu de ce ma vait ca eu am alimentat toate astea....In fine, deci cand ii vine lui sa cante...canta (vorba filmului "eu cand vreau sa fluier, fluier")...si e jale...si nu ii convine ca nu poate canta la mai multe instr. in acelasi timp. Deci unde ati mers sa cantati?
Artu, ce mamica mandra trebuie sa fii cu 2 voinicei si o printesa....
Mda, nici eu nu am stiut ce e linistea in casa cu Matei. Pai el cand plangea, ma auzea tot blocul, adica nu aveai incotro si trebuia sa vezi ce si cum, ce nu ii convine.Si exact cum spunea si Sorana, in maternitate il deosebeai pe Matei si dupa ticnal nu numai dupa faptul ca era cel mai mare copil din seria lui
Mami de Matei nazdravan si 
32 s
Vivela spune:
Aniska, imi pare rau ca si tu ai probleme cu hemorozii, chiar n-ai ce sa le faci acum. si de fapt nici dupa nu prea sunt multe de facut. eu am avut probleme in sarcina trecuta, s-au acutizat groaznic la nastere (nu stiam ce ma doare mai tare, epiziotomia sau hemoroizii). ma mai calmau dusurile locale cu apa cat mai calda la locul faptei (dar trebuia directionata doar acolo), apoi dat cu crema (hemorsal sau hemorzon, care nu e prea recomandata in sarcina). in timp s-au retras, dar parca nu chiar de tot, uff... oricum, ca regula generala, trebuie evitata la maxim constipatia, ca asta ajuta blestematii astia de hemoroizi.
asa, fetelor, cu masa de dupa nastere...invatati din experienta mea, daca va stiti sotii mai aerieni
, dati indicatii precise, ca patiti ca mine. am uitat sa va zic ca din sacosa aia plina am mancat vreo 3 luni de zile, acum imi dau seama ca nici n-aveam cum sa dau jos prea repede kg luate in sarcina, cred ca alea se duceau, dar se puneau altele in loc de la atata ciocolata (normal, n-am avut taria sa le arunc ![]()
![]()
).
Sorana, ce sa zic, in locul tau n-as schimba gradinita deocamdata (noi am schimbat 3 pana acum, nu neaparat ca nu mi-au convenit, asa a fost situatia), o sa-l bulversezi cu atatea schimbari. si pentru el e greu, pe de-o parte e ruperea asta de casa, pe de alta, mai vine si un fratior, sigur se simte si un pic frustrat, poate e si un pic de anxietate din cauza asta, ii e teama de atatea schimbari. daca ii schimbi acum rutina, care e pe cale sa se instaleze, eu nu cred ca ii va fi mai bine, dimpotriva. eu zic ca ar fi mai indicat sa vorbesti cu educatoarele, sa le explici situatia, poate sa le rogi sa-i acorde un pic mai multa atentie...iar tu acasa sa-l asiguri de zeci de ori ca o sa te intorci de fiecare data dupa el (eu si acum ii zic inainte sa ne despartim ca ma intorc si ca-l iubesc), nu te gandi ca el e mic si nu stie sau nu intelege. dar are nevoie de siguranta, cand va constientiza ca te vei intoarce de fiecare data, atunci se va relaxa si el.
si sa stii ca copii nu au limite impuse de varsta sau de limbaj, comunica "altfel", deci nu-ti face griji din punctul asta de vedere. fii-miu de ex., prefera sa se joace cu copii mai mari (oricum, pana la vreo 3-4 ani copiii nu prea se joaca impreuna, organizat, ci individual, unii langa altii). iar acum, de paste, s-a tot jucat cu o fetita care nu vorbeste deloc romana, doar maghiara, si crede-ma, se intlegeau de minune. nu ma intreba cum, ca habar n-am, dar se distrau bine.
scuze ca m-am intins atat
.
_
Mami de pui nazdravani, David (2/9/07)
+
31+ Damian
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba