Bravo Sabina, Artu! Flori liliac mai-iun-2010 (66)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aniska80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui veronicach

fetelor...ca nici astazi nu ma pot mobiliza..ma gandeam sa raspund, un strop, la subiect
legat de hemoroizi..am si eu unul uracios extern...dar din fericire nu prea ma deranjeaza
mi-am intrebat dr si a zis ca mare lucru nu pot face sa beau ceai de musetel, minim 2 cescute pe zi
........
Sabina ai niste fetite superbe...sa le dea Dumnezeu multa sanatate
Ale, ma bucur ca esti bine...si ca nu trebuie sa te mai intrebi cum vei naste...acum e clar

35 fix Matei ...

Bine ca nu este dureros!!!Poate scapi dupa ce nasti...

Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2003)&34+cuMELISSA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui theophillina

Buna dimineata burtici!

Carla, ce frumoase sunt mazarichile, parca sunt din povesti asa micute si delicate, si ce mesaj frumos ne-au scris ele. Le pupam si le dorim sa ia cat mai repede in greutate, sa mearga impreuna cu mami a lor acasa.

Sabina, wow, ce fetite frumoase, si cu scoici Ferrari, sunt de vis ce mai! Bine ca vine si Ale acasa sa te linistesti de tot si sa le ai alaturi pe toate 3 comorile tale. Tu cum mai esti cu dermatita nesuferita?

Ioana, ce frumos povestesti tu acolo de Sabina cea cumintica, cum nu plange ea deloc, peste 2 luni as vrea sa va dau si eu aceleasi vesti, ca bebe al meu e la fel de cumintel ca si Sabina. Chiar asa nu-mi mai amintesc, scuze, in burtica cum era? Linistita sau agitata? Of, ce de fetite frumoase avem noi la odisee, toate sunt niste scumpe, iti vine sa le mananci, baiatul meu o sa aiba de unde alege.

Ale, saracuta de tine, imi inchipui ce dureri a trebuit sa suporti, bine ca s-a rezolvat pana la urma, si tu si bebelina sunteti bine, asta e cel mai important.

Anamaria, of, ce descrii tu acolo, tre’ sa doara groaznic, din pacate nu stiu ce sfat sa-ti dau, sper sa-ti fie de folos ce ti-au zis fetele.

Cristina, bafta azi la eco, sa intri sa ne spui cum a fost.

Claudia79, bine ai venit, sa ne scrii mai des.

Bilica, bine ai revenit, sa ne scrii si tu mai des si sa ne mai povestesti cum e pe taramul fagaduintei.

Tutulyna, felicitari pentru 33+, la mai mare. Cat despre nume nu stiu ce sa-ti spun, sunt frumoase amandoua, varianta pe care ti-a zis-o Cristina suna foarte bine. Succes in gasirea numelui care sa-l reprezinte pe bebelul tau. Ti-am trimis PM cu parola.

Alinutzaa, sa fii sanatoasa, sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos si frumos!

Sper ca toata lumea e bine, bebeii la caldurica (pe aici vremea e urata astazi), pupici burtici.

Theodora 29+ Stelios

Da,din pacate doare,mai ales de vre-o 2 zile,dar nu am ce sa fac mare lucru acum!Sper sa treaca dupa nastere,mai ales ca nasc prin cezariana si nu am sa ma fortez ca sa se complice situatia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Buna burtici ! Am din nou un somn in fizic dar daca m-as intinde nu as reusi sa adorm ... asa patesc de fiecare data. As bea o cafea dar decat sa imi agit iubita mai bine ma abtin, ca si asa e destul de agitata ea de felul ei !
Va si va doresc o zi cat mai placuta !

R_ocsy 33 + Ana Sofia
AMR 6 saptamani !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Iubirisca

Apropo de hemoroizi si eu am unul extern, nu ma jeneaza prea mult dar oricum inteleg chinurile prin care trec fetele cu aceasta problema.
De pe la sfarsitul saptamanii trecute am inceput sa simt lovituri si impunsaturi ale papusii mele, unele sunt chiar dureroase; si uneori simt cum loveste foarte jos de am impresia ca o sa o pierd in "pilotei".
A prins putere si acum vrea sa-mi arate.

Iubirisca 31+ cupapusica mica, Cristina Alexandra

Da,e bine ca nu te deranjeaza,se pare ca nu sunt singura care are problema asta,din pacate!Sper sa dispara asa cum au aparut!
Comica faza cu ,,piloteii''!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Incep sa fac un nou capitol !

R_ocsy 33 + Ana Sofia
AMR 6 saptamani !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui r_ocsy

Incep sa fac un nou capitol !

R_ocsy 33 + Ana Sofia
AMR 6 saptamani !
Multumim!Iti motivam absenta

poze

Cristina36+ cu Sebi
AMR 4 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mai_iun_2010 spune:

Capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubirisca spune:

Citat:
citat din mesajul lui Aniska80

Citat:
citat din mesajul lui Iubirisca

Apropo de hemoroizi si eu am unul extern, nu ma jeneaza prea mult dar oricum inteleg chinurile prin care trec fetele cu aceasta problema.
De pe la sfarsitul saptamanii trecute am inceput sa simt lovituri si impunsaturi ale papusii mele, unele sunt chiar dureroase; si uneori simt cum loveste foarte jos de am impresia ca o sa o pierd in "pilotei".
A prins putere si acum vrea sa-mi arate.

Da,e bine ca nu te deranjeaza,se pare ca nu sunt singura care are problema asta,din pacate!Sper sa dispara asa cum au aparut!
Comica faza cu ,,piloteii''!

Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura

despre zodii...si eu voiam taur, sa am ambii copii taurasi, dar uite ca va fi berbec si asta e. nici eu nu cred in zodii.

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 37+ Ilinca Sabina

AMR 9 de zile

eu as fi vrut ca macar unul din copiii mei sa fie berbec, dar nu se poate (sper sa nu-mi faca totusi vreo figura asta micu' ). eu sunt berbec si toti berbecii pe care i-am cunoscut eu sunt persoane foarte ok, sa stii ca e o zodie buna .

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) + 31+ Damian
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_ spune:

28+ Larissa

Mergi la inceput