Bravo Sabina, Artu! Flori liliac mai-iun-2010 (66)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Neata fetelor,

Intram si noi repede sa va salutam si fugim la o pizza, desi nu e foarte frumos afara.

Am vazut pozele noi:

Sabina, abia asteptam sa-ti vad printesele. Sunt frumoase foc bolfoselele voastre! Sa fie sanatoase si voi la fel! Ale e la bunica?

Am vazut si pozele cu papuselele Carlei. Tare scumpe mai sunt! Multa sanatate si sa mergeti si voi cat mai curand acasa!

Tatyana, am vazut si burtica ta! A crescut in cele 2 saptamani vizibil. Stai linistita ca bubulina isi ia ce trebuie!

Va pup pe toate.

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici Camelia-Nicole si cu 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Da, azi imi vine mandra acasa. Nu mai pot de dorul ei. Deja numar orele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aniska80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Madamar

LA MULTI ANI ALINUTZA!

Tigruta, ma bucur ca dialogul initiat ofera raspunsuri cit mai multor fete!

Aniska: recomandarea mea ramine unguentul de galbenele care in sarcina nu are contraindicatii, este usor antiinflamator... si mai multe oricum nu-ti permite sarcina sa faci. POate spalaturi cu ceai de musetel, fiind delicat si abia apoi unguentul. Evita deasemeni ortostatismul prelungit, incearca sa stai mai mult in picioare, decit in fund.

Rocsy1. Nu, sigur nu e nimic iesit din comun. Ca o fi mai galagios sau nu... nu e o problema, se pare.
Am gasit insa pe DC un articol interesant: http://www.desprecopii.com/info.asp?id=2064 - poate l-ati citit.
2. Faza cu risul este cu adevarat... dificil de dus la capat in conditii de burtica... Pe mine uneori si miscarile lui bebe ma fac sa rid...
3. Changeling: pare bun, a fost nominalizat la oscar anul treecut... Dar daca iti spun ca nu a luat nimic, si e o actiune super trasa de par, o sa ma crezi? Nu e chiar de gravide - mi-l amintesc destul de vag: copil pierdut, o inchisoare de femei, etc - dur, destul de dur. Incercati daca nu ati vz cistigatorul celor mai multe oscaruri de anul trecut: The Incredible Case of Benjamin Button (daca nu gresesc, si nu ma mai verific acum, scz...) - nici asta nu e de gravide dar e mai sensibil!:). Sau The Reader. Anul asta nu am vz multe filme... doar romanesti: amintiri din epoca de aur, Nunta muta, am mai vb aici despre ele:)!

Legat de ce povestea VIvela, cu sacosa NUMAI cu dulciuri... noua (sotului meu) ni se intimpla altfel: ii spun - Iei cutare lucru, cutare, numai cutare sa NU IEI! Faptul ca am insistat pe cel din urma ii ramine in minte, nu si ca nu imi trebuie ala, asa ca pe ala mi-l aduce! Laq inceput credeam ca ma tachineaza, dar nu era asa!@ Atit de selectiva si ...superficiala este memoria lor, dar nu pentru ca vor, ci pentru ca unii dintre ei asa sunt: cu capul in nori. Si-i iubim asa!!!

Marlena (Mary)33+cu minune de Tudor Mateo

AMR 6 saptamini

Doamne Ajuta-ma sa ajung aproape de termen iar baietelul sa fie sanatos si cumintel!

De cand m-a apucat criza asta...nici daca vreau nu pot sta prea mult pe scaun sau chiar si intinsa pe spate,incerc si unguentul de galbenele,poate ma mai linistesc ca nu mai stiu cu ce sa ma mai dau sa nu ma mai doara!Am avut de cand era sarcina micuta dar de cateva zile ma supara rau,cred ca este semn ca se apropie ziua cea mare,cum si burta mi s-a lasat de 2 zile...si m-am patat si pe fata...!

Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2003)&34+cuMELISSA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mommy_to_be

Hello burtici!

Azi m-am trezit mai cu fata la cearsaf, cum se spune. Nu stiu de ce, dar sper sa-mi revin cat de curand... Am inceput sa iau in greutate mancand mai nimic Sper sa fie doar apa. Aveam in plan niste clatite pentru astazi, insa acum stau si ma gandesc daca le mai fac...

alinutza, Sa ai parte numai de bucurii, sa fii sanatoasa, sa ai o nastere usoara, un bebe mancacios si somnoros, fara de colici!

Artu, ai niste copii tare frumosi! S-ati traiasca toti trei si sa fie sanatosi si cuminti!

Aniska, imi pare rau ca ai parte de atatea disconforturi... insa nu mai ai chiar asa de mult pana la marea intalnire. Cat a fost, si cat a mai ramas... Ai sa vezi ce repede trece timpul! Eu iti doresc sa te simti mai bine.

Nati, eu acum nu mai pot sa port toc, din pacate... La greutatea mea... ar fi prea de tot. Insa abia astept sa-mi revin si eu putin si sa incep sa cumpar haine si pantofi "normali", sa ma simt si eu mai femeie...

Ale, ce nasol ca a trebit sa treci printr-o operatie... Insa ce sa-i faci? Cum puteai sa stai asa? Imi inchipui ce durerei aveai... Bine ca esti bine acum! Inca putin si la tine, si-ti vei vedea minunea!

bilica, bine ai revenit printre noi! Bine ca ai ajuns cu bine in State. Imi inchipui ca acum esti mult mai linistita. Sa ne impartasesti si noua din impresiile tale referitoare la conditiile de acolo.

Laurita, inca nu-mi vie sa cred ca mai ai o saptamana si nasti... Ce frumos!!!

Fetelor eu am ramas masca cand am privit-o aseara pe "dumneaei" in oglinda. Atata de tare mi s-a innegrit pielea in zona respectiva, de zici ca sunt negresa... Nu mi-a venit sa cred!!! Si la voi si-a schimbat culoarea? O sa mai revina la ce-a fost odata?

uh... eu si intrebarile mele. Va pup burtici. Inca ma gandesc daca sa imi fac sau nu clatite, da' mooor de pofta...

Mira fericita 34+cu Maya Alesandra

AMR 6 saptamani

minunea mea

Iti multumesc din suflet si eu sper sa treaca mai repede si sa imi fie mai bine!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura

Aniska intru in 38 +, asta inseamna 39. Practic nasc in 40 s pentru ca primul meu dpn a fost 24 aprilie, programarea e pe 19, deci e ok
Imi pare rau de hemoroizi, si eu am, dar nu asa nasol
mommy da, se innegreste, cred ca pentru ca e mai vascularizat acolo :) Dar trece. despre kg, oof, abia astept sa le dau jos si eu!a veam 70 jumate dimi, am mai scazut 1/2 kg!!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 37+ Ilinca Sabina

AMR 9 de zile

Nastere usoara!!!Da,din pacate si la mine s-au agravat de cateva zile,e ceva insuportabil,am capatat minunile astea pe parcursul acestei sarcini,dar ce nu facem noi pt comorile noastre?Sper sa-mi fie bine dupa ce nasc...dar intre timp macar sa se mai amelioreze durerea ca ma seaca la inima!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancutzicab

Seara buna, dragelor!
La multi ani, Alinutzaa, sa te bucuri de familia ta cea frumoasa, sa fiti fericiti si sa va dea Domnul numai bucurii.

Ale - bine ca nu a fost nimic cu sarcina, insa imi pare tare rau ca trebuie sa treci prin problema asta cu rinichii, asta iti trebuia... Multa sanatate, ai grija de tine si de printesa, sa fiti bine amandoua

Bilica - bine ai revenit, asteptam vesti de dincolo de ocean.

Aniska - te inteleg perfect cu "problema", acelasi lucru l-am patit si eu la prima sarcina, la un moment dat la serviciu, intr-o perioada foarte solicitanta, m-am pricopsit cu ei si nu am mai scapat, nici pana azi (problema doar s-a ameliorat). Atunci, vreo 2 saptamani am avut dureri groaznice, nici sa merg nu puteam. Ulterior s-a mai imbunatatit situatia, am folosit Hemosan, ceva pe baza pe plante, m-a ajutat ceva, ceva... Mi-a spus atunci cineva de rostopasca, eu nu ma folosit, nu stiu daca e indicata in sarcina, poate te mai interesezi, cica ar fi foarte utila. Nu vreau sa te sperii, dar daca nasti normal, lucrurile se vor agrava destul de tare, inainte de a se ameliora (cel putin la mine, dupa nastere, am suferit mai mult din cauza lor decat a epiziotomiei). Cu timpul, insa, a trecut...

Sabina - bun venit acasa, ma bucur ca sunteti bine si iti urez sa treaca cat mai repede zilele pana veti fi o familie "completa" - hai Iustina

Artu - sa va fie de bine cu noua masina de spalat! Iar despre Sabina, ce pot sa zic... tineti-o tot asa, e o scumpa si vorbeste lumea ca e si o cuminte , ma bucur pentru voi, aveti trei copii a'ntaia

Cu siguranta am mai uitat cate ceva , nu dati cu rosii... Va pup pe toate, sa aveti un final de weekend cat mai placut.

Anca 31+ cu Maya Sophia si mamina lui Luca

Multumesc pt sfat!Nasc prin cezariana,deci sa speram ca nu se agraveaza mai mult de cat este acum....de 2 zile si mie imi este greu sa merg!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remy_mv spune:

Neata,fetelor!

Felicitari Sabina, Ioana si Carla pentru frumoasele bebeluse! Sa fie sanatoase, frumoase si mancacioase!

Aniska te inteleg perfect cum e cu durerile . Mi-au iesit si mie aseara si abia stau in fund. De mers, merg ca motanul ala din desene animate, cu fundul inapoi. E cumplit...si nu stiu ce sa-i fac sa treaca... Daca pana acum ma dadeam greu jos din pat din cauza burtii...sa ma vezi acum...ca nici un fund nu pot sa ma sprijin...
Sper sa scapam cat mai repede de ei, ca dor ca naiba.

34+ cu cat un ghemotoc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tutulyna spune:

tuturorbuna ziua gravidutelor si mamicilor
azi am facut si eu 33 de saptamani.cu somnul mai greu si durerea de picioare,nu mai pot face mai nimic prin casa cum faceam inainte dar asta e.
saptamana asta sper sa ma ocup putin de cumparaturi pt bebe si sa montez patutul.
vreu si eu parola de la mail
nu stiu ce sa ma fac,inca nu am gasit un nume pt bebe... imi place Darius si Denis dar nu impreuna.vreau si un sfant....

tuturor

33s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tutulyna

tuturorbuna ziua gravidutelor si mamicilor
azi am facut si eu 33 de saptamani.cu somnul mai greu si durerea de picioare,nu mai pot face mai nimic prin casa cum faceam inainte dar asta e.
saptamana asta sper sa ma ocup putin de cumparaturi pt bebe si sa montez patutul.
vreu si eu parola de la mail
nu stiu ce sa ma fac,inca nu am gasit un nume pt bebe... imi place Darius si Denis dar nu impreuna.vreau si un sfant....

tuturor

33s
Copii unor prieteni se numesc Darius Gabriel si Denis Stefan

poze

Cristina36+ cu Sebi
AMR 4 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

fetelor...ca nici astazi nu ma pot mobiliza..ma gandeam sa raspund, un strop, la subiect
legat de hemoroizi..am si eu unul uracios extern...dar din fericire nu prea ma deranjeaza
mi-am intrebat dr si a zis ca mare lucru nu pot face sa beau ceai de musetel, minim 2 cescute pe zi
........
Sabina ai niste fetite superbe...sa le dea Dumnezeu multa sanatate
Ale, ma bucur ca esti bine...si ca nu trebuie sa te mai intrebi cum vei naste...acum e clar

35 fix Matei ...

Mergi la inceput