Bravo Sabina, Artu! Flori liliac mai-iun-2010 (66)
Raspunsuri - Pagina 17
ancutzicab spune:
Neata!
Sabina - sa va traiasca mandretile, sunt niste scumpe, automobiliste de mici, eh?![]()
Carla - am vazut mazarichile si le-am citit mesajul. Deja se vad din poze diferentele, sper sa ajungeti cat mai repede la 2,5 kg ca sa puteti pleca acasa 
Cris - bafta la eco azi.
Anca
31+ cu Maya Sophia si mamina lui Luca
Ioana5255 spune:
gata am ajuns de sambata acasa, azi o iau si pe Alexandra. Voi intra sa citesc din urma. Artu te rog mai pune o poza cu Sabina, ca nu am putut vedea din maternitate, nu stiu de ce nu se deschidea linkul. Incerc acum sa vad pozele cu cele mici ale Carlei.
Sabina, mamica fericita a gemenelor Ekaterina si Iustina (03.04.2010) si a Alexandrei (27.06.2006)
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.
cris_09 spune:
Am revenit![]()
Arturica multumesc de raspuns
Idee era dc e musai sa am pompa in bagajul de spital..dar vad ca suporta amanare,dc e neaparat nevoie mi-o va achizitiona altcineva![]()
Ale ne bucuram ca esti bine
Bilica bine ai revenit!
LA MULTI ANI ALINUTZA!!!

Marylenac am auzit si eu de regula de la Cantacuzino,nu e chiar noua..e de cateva luni bune..si cica nu e vrajeala,chiar nu mai au voie doctorii sa asiste la nastere decat dc sunt de garda..parca au aratat cv si la tv
Mira ma amuza,ca sarcinile noastre au decurs cam la fel,in ale kg..la inceput am luat foarte mult deodata...in ultima luna m-am mentinut..si acum iar.in cateva zile 1 kg
..offf,o sa revenim noi ce am fost odata,curaj
Tatyana ma bucur ca mai aveti putin si treceti cu totul de pericol(35 de sapt),imi pare totusi rau pt cearta cu sotul,insa parca are si el dreptate...nu e stresul mare si pentru tine,daca ajungi de la Galati la Bucuresti,daca nu ajungi?Poate poti sta cu chirie cumva o luna,in Bucuresti si sa vina mama sta sa stea cu tine
In legatura cu zodia,mi-as dori ca Sebi sa fie tauras,pentru ca barbatii pe care ii cunosc in aceasta zodie,sunt relisti,calmi si stabili...desi, si eu si sotul suntem capricorni,si cred k ne vom cam impunge![]()
Gabriela_s nici eu nu ma bazez,ghidez dupa zodii..dar,asa ca idee am stat mereu cu gandul ca voi avea un tauras nascut in mai,si sper asa sa fie..gen:cat mai aproape de termen![]()
Sabina sunt asa scumpe si finute fetitele(toate 3
)Sa fie sanatoase si sa va bucurati de ele.Mi se pare mie sau in poza cu tati e primul semn de gelozie a lui Ale?
Vazand ca o hraneste pe surioara vrea si ea un pupic macar?
Vroiam sa te intreb de mai mult timp,cand le-ai vazut prima oara pe fete ti-ai dat seama care e Iustina si care e Ekaterina,sau ai intrebat cum au fost asezate?
O zi frumoasa fetele...eu numar orele pana la 17:30 cand merg la eco
poze
Cristina
36+ cu Sebi
AMR 4 sapt
Ioana5255 spune:
m-am umplut de nervi cu anestezista care mi-a pus somnifer si nu am reusit sa le vad. asta e. Ekaterina a iesit prima, ptr ca ea a rupt apa. Oricum dadusem indicatii clare, care iese prima.
Sabina, mamica fericita a gemenelor Ekaterina si Iustina (03.04.2010) si a Alexandrei (27.06.2006)
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.
tigruta spune:
Neatza!!!!
Carla scumpele foc mazarichiile..le doresc sa i-a cat mai bine in greutate sa plecati mai repede acasa..
Tatyana ma bucur ca mai primesti si vesti bune..sper sa gasesti o solutie pe masura in legatura cu GL.
Sabina sa va traisca fetele..ma bucur ca ati plecat acasa..sa inteleg ca nu e necesar landoul, il putem pune pe bebe de la bun inceput in scoica???
O zi frumoasa
Elena
30+
Luca
biajitaru spune:
Buna fetele,
In sfarsit ma simt si eu mai bine. Multumesc fetelor pentru urarile de insanatosire.
Alinutza:
sa fi sanatoasa si tot ce-ti doresti!
Taty_ana ma bucur ca esti bine. Noi stam in chirie in Bucuresti ca te-am fi ajutat cumva
. Cam lung drumul daca e sa vina bebe da tre sa fie bine nu te lasa DD chiar acu pe final.
Apropo de nunti si noi avem 7 anul asta. Cred ca trebuie sa castigam la loto.
Sa auzim numai de bine.
Pup,
Bia
Bia 26+ 
bubu30 spune:
Neata fetelor! ![]()
Sabina sunt f. dulci fetele tale !
Poza in care apare si Ale e tare frumoasa 
In orice caz se vede pe fete ca au fost nascute la termen, dupa aspectul pielii.
Poze cu Sabina Ioanei gasesti pe webshots.
Cris multa bafta la eco !
Ruxi
33 + cu 

AMR ... cine stie ? 

Ioana5255 spune:
Gata am vazut di eu pozele. Carla sa va traiasca micutzele, ce frumoase sunt.
Artu ce durdulie e Sabina. Nici nu zici ca e prematura. Si gemenii sunt asa de frumosi. Sa va traiasca toti trei, sa va bucurati de ei.
Printesele mele sunt destul de cuminti, mananca si dorm si mai plang asa uneori, mai ales noaptea. De ex mi-a luat 2 ore azi noapte sa o culc pe Ekaterina, s-a cam invatat smechera in brate. Dupa ce am terminat cu ea, s-a trezit Iustina. Cu ea mi-a fost o idee mai usor. Vad ca incep sa isi regleze somnul, mai ales Ekaterina, care uneori se trezeste si la 5 ore, in functie de cum mananca.
Ioana5255 spune:
Noi am pus fetele in scoica din prima. Asa am procedat si la Ale. Nu prea concep altfel, plus ca si dr au fost de acord.
ancutzicab spune:
Tigruta - scoicile sunt special concepute pentru nou-nascuti, deci sunt safe..., fie in masina, fie puse direct pe carucior (pentru cine are carucior tip sistem). Landoul este pentru confort
, ca sa stea BB comod.
Anca
31+ cu Maya Sophia si mamina lui Luca