Bravo Sabina, Artu! Flori liliac mai-iun-2010 (66)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Aniska intru in 38 +, asta inseamna 39. Practic nasc in 40 s pentru ca primul meu dpn a fost 24 aprilie, programarea e pe 19, deci e ok
Imi pare rau de hemoroizi, si eu am, dar nu asa nasol
mommy da, se innegreste, cred ca pentru ca e mai vascularizat acolo :) Dar trece. despre kg, oof, abia astept sa le dau jos si eu!a veam 70 jumate dimi, am mai scazut 1/2 kg!!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 37+ Ilinca Sabina

AMR 9 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzicab spune:

Seara buna, dragelor!
La multi ani, Alinutzaa, sa te bucuri de familia ta cea frumoasa, sa fiti fericiti si sa va dea Domnul numai bucurii.

Ale - bine ca nu a fost nimic cu sarcina, insa imi pare tare rau ca trebuie sa treci prin problema asta cu rinichii, asta iti trebuia... Multa sanatate, ai grija de tine si de printesa, sa fiti bine amandoua

Bilica - bine ai revenit, asteptam vesti de dincolo de ocean.

Aniska - te inteleg perfect cu "problema", acelasi lucru l-am patit si eu la prima sarcina, la un moment dat la serviciu, intr-o perioada foarte solicitanta, m-am pricopsit cu ei si nu am mai scapat, nici pana azi (problema doar s-a ameliorat). Atunci, vreo 2 saptamani am avut dureri groaznice, nici sa merg nu puteam. Ulterior s-a mai imbunatatit situatia, am folosit Hemosan, ceva pe baza pe plante, m-a ajutat ceva, ceva... Mi-a spus atunci cineva de rostopasca, eu nu ma folosit, nu stiu daca e indicata in sarcina, poate te mai interesezi, cica ar fi foarte utila. Nu vreau sa te sperii, dar daca nasti normal, lucrurile se vor agrava destul de tare, inainte de a se ameliora (cel putin la mine, dupa nastere, am suferit mai mult din cauza lor decat a epiziotomiei). Cu timpul, insa, a trecut...

Sabina - bun venit acasa, ma bucur ca sunteti bine si iti urez sa treaca cat mai repede zilele pana veti fi o familie "completa" - hai Iustina

Artu - sa va fie de bine cu noua masina de spalat! Iar despre Sabina, ce pot sa zic... tineti-o tot asa, e o scumpa si vorbeste lumea ca e si o cuminte , ma bucur pentru voi, aveti trei copii a'ntaia

Cu siguranta am mai uitat cate ceva , nu dati cu rosii... Va pup pe toate, sa aveti un final de weekend cat mai placut.

Anca 31+ cu Maya Sophia si mamina lui Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Buna Seara,

Arturicii, felicitari pt minunea de fetita sanatoasa pe care o tii in brate... ceva mai devreme! Nu mi-a venit sa cred cand am aflat. Asadar, "movulici" s-a grabit sa vina pe lume. Sa fie sanatoasa si papacioasa... ca frumoasa si cuminte sigur este. Ii transmitem si noi (eu, Antonio si Dominic din burtica) pupici!

In al doilea rand, as vrea sa multumesc tuturor celor care mi-au urat la multi ani. Sincera sa fiu, nu ma asteptam sa primesc atatea URARI. Si, ca sa-mi arat recunostinta am incercat (sper ca am si reusit) sa multumesc nominal tuturor:
Bubu30, Reallaura, Corinasmile, Discordia, r_ocsy, n_a_n_a, NicoletaB, cristina_26, cris_09, Vivela, theophillina, taty_ana, madutza09, dana81, ancutzicab, anamariam79, mommy_to_be, Onana, Crissy_C, biajitaru, rosanne, maribell, mamanati

Legat de intratul meu mai des (Mira, tu ziceai...) pe forum, nu pot promite ca voi intra mai des. Mi-am propus sa merg la serviciu pana in ultima zi... Chiar radeau colegii mei intr-o zi si spuneau: Vezi ca noi nu te putem mosi aici. Tu te descurci singura si noi luam in primire copilul... Deh, "dezavanatajul" de a lucra intr-un spital de pediatrie.

Va pupacesc pe toate si tin pumnii sa aveti toate parte de nasteri usoare cu bebei sanatosi si papaciosi!

Mami de ANTONIO (12.05.2007) si 34+ www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/05/11/2010.png" target="_blank">DOMINIC

Dumnezeu a vrut ca el sa existe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

hello burtici,

azi dimineata a intrat dr la mine in salon si ff vesel imi spune "am o veste buna, mai ai aproape 2 sapt si-ti da drumu acasa, la 35 de sapt" la care eu "da de ce?daca ma apuca nasterea?"la care el " te apuca vi si nasti, nu mai e nici un pericol daca nu ,nasti la 39 sapt"

eu am ramas interzisa si in acelasi timp bucuroasa...il sun pe barbatemiu care era prin magazine dupa saltea, cadita etc si-i dau vestea...ei ce spuneti fetelor ca nu vrea sa ma ia acasa....de fapt cam are dreptate, cand ma apuca nasterea ajung eu in timp util de la galati la bucuresti?dr s-a referit sa raman in bucuresti da problema e unde?ca n-am unde...si dr nu poate sa ma tina in spital ca n-am eu unde sta in buc....si uitee asa cearta cu barbatemiu care o tine pe a lui sa vb cu dr sa ma tina pana nasc in spital, eu nu si nu ca mi s-a acrit de spital si-am convenit pana la urma sa stau pana la 36sapt si mergem acasa in galati....oricum o sa-l intreb pe dr daca e ok sa plec acasa in gl...
fetele care au mai nascut imi pot spune daca exista sansa sa nasc in 3 ore de la ruperea apei?ca tare mi-e frica si eu am si cerclaj....adica daca mi se rupe apa ajung in timp util la buc sa nasc???

in legatura cu hemoroizii daca sunt externi incearca cu crema de galbenele cu propolis insa daca hemoroizii sunt mari sau situatia e grava nu stiu daca te mai poate ajuta crema asta

ati scris destul de mult si eu n-am apucat sa va citesc ca am stat cu barbatelul meu si ne-am
revin dupa ce termin de citit

33+ cu EMMA ANTONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Andrada, tare multumim pentru urari si mai ales de pupicii baietilor! Chiar daca nu am pruncii cu ochi albastri, poate o sa am nepotii
Tu in ce spital lucrezi? (daca poti si vreu sa zici, desigur)

nu am reusit sa fac trigoanele insa mai e mult pana diseara!

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

pai Tatyana, are dreptate sotul tau; sigur nu e de mers la Galati ptr ca nu cred ca e nimeni in stare sa conduca atata drum sub acel stres; nu e ok nici ptr cerclaj ca poate rupe colul; eventual se gandeste dr sa ti-l scoata cand te externeaza?

daca eram in Ro te "infiam" pana nasti insa asa....ma gandesc; si de imi vine vreo idee buna iti zic

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Tatyana nu poti sa iti iei chirie o luna in Bucuresti ?
Sau nu are cine sta cu tine in timpul asta ?
si singura stiu ca nu ai cum sa stai neavand voie sa faci efort, trebuie sa fie cineva in permanenta langa tine

Ruxi 33 + cu
AMR ... cine stie ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bilica spune:

TATYANA,dar daca suni salvarea,nu te poate duce unde vrei tu ,la indicatiile medicului?Sau la solicitarea lui?( zic si eu ).Cu toate ca stiu ca ambulanta incearca sa te transporte la cea mai apropiata clinica.. Conteaza mult sa fii acasa in patul tau,chiar si o sapt....,dar acasa nu cred ca vei sta asa de linistita in pat,te va misca....,sa te duci la bucatarie sa vezi aia,poate in salon dupa ....,ba la baie sa te privesti in oglinda,etc...

31+ RACHEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

Gata am citit din urma si-amn revenit

La multi ani Alinutasa fi sanatoasa si un bebe sanatos si mancacios!!!

Ale prin ce-ai trecut si tu....offf....bine ca bb e ok la locul lui,uite o pt cat ai suferit

Artu frumoasa familie ai...si ce mandri sunt baietii tai de surioara lor...frumooos
in legatura cu problema mea cerclajul se scoate la 38 de sapt daca nu te apuca nasterea pana atunci....eu am incredere in sotul meu ca se poate stapani si conduce pana la buc, dragul de el,m-a spalat si l-a fundulet ca sa zic in termeni frumosi,plus spalat pe cap si epilat pe picioare in fiecare weekend si muuulte altele...e ff responsabil,in momentele astea iti dai seama daca poate fi alaturi "si la bine si la rau".
am pus niste pozici cu burtica de 33+...maine facem echo sa vedem cat a mai crescut bb,abia astept
stiu ca nu ar trebui sa ma vait ci sa fiu recunoscatoare pt minunea de a ajunge pana aici da simt ca nu mai pooot,imi vine s-o iau la fuga pe hol,ma dor toate,m-am saturat de pat,vreau sa ies la aer,sa ma bata soarele un pic,vreau sa fiu un om normal...ma iertati fetelor da uite asa ma inec ca tiganul la mal...da simt ca mi-a ajuns

33+ cu Emma Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Tatyana din pozele cu burtica goala se observa o crestere f. semnificativa a burticii in cele 2 sapt si jumatate

Ruxi 33 + cu
AMR ... cine stie ?

Mergi la inceput