Bravo Sabina, Artu! Flori liliac mai-iun-2010 (66)
Raspunsuri - Pagina 14
Madamar spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tigruta Rocsy ms..dar sa stii ca l-am vazut mai de mult si chiar merita.. Elena 30+ Luca |
A, deci si sfatul meu e in afara, daca tie ti-a placut:)! Vizionare pacuta la recomandarile fetelor!
SABINA, ARTU - vom mai avea timp de forum si filme dupa ce vine bebe?:)
Marlena (Mary)
33+cu minune de
Tudor Mateo 

AMR 6 saptamini 

Doamne Ajuta-ma sa ajung aproape de termen iar baietelul sa fie sanatos si cumintel!
Madamar spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mamanati
"The Proposal" cu Sandra Bullock e super dragut! Nu-i de bocit la el, e easy, easy. www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE Nati, mami de zvapalici Camelia-Nicole si cu 31+ |
Buna recomandare! L-am vz si eu..

Marlena (Mary)
33+cu minune de
Tudor Mateo 

AMR 6 saptamini 

Doamne Ajuta-ma sa ajung aproape de termen iar baietelul sa fie sanatos si cumintel!
gabriela_s spune:
Madamar. eu am nascut natural cu anestezie peridurala-asta e putin diferita de rahianestezie.Grosso modo,din ce stiu,la asta peridurala te inteapa undeva intr-o zona care inconjoara maduva(de acolo si denumirea),la aialalta e fix in maduva.Procedura e insa cam aceeasi.Mie mi-au facut o injectie cu xilina inainte de anestezia pr zisa,n-am simtit nimic dupa, a mers brici,a reusit din prima,fara urmari neplacute.Daca e executata corect manevra,n-ar trebui sa ramai cu dureri de cap,as far as I know.Daca ar fi cazul sa fac cezariana,tot pe varianta asta as merge.
Marylenac eu nu stiam de regula asta si chiar prima data cand am nascut medicul meu a ramas peste program ca sa termine ce incepuseram cu nasterea,asa s-a nimerit.Eu nu cred ca e vorba de o "noua regula" ci pur si simplu probabil ca nu vor sa se mai complice
sau ca sa mai deie de lucru si la cine mai ramane de garda prin spital,habar n-am.De-obicei doctorii isi cam dau seama cand esti pe punctul de a naste,cand e o chestie de cateva zile in plus sau minus,asa ca e mai simplu sa te cheme in prima garda,sa iti bage o perfuzie si sa te ia repede nascarea.Oricum,nu cred ca daca doamne fereste te apuca nascutul in vreun week-end sau noaptea nu ar veni sau cel putin,nu ar vorbi cu vreun coleg sau cine este atunci de garda,ca tu sa fii pe maini bune,mai ales daca spui ca este un medic de incredere.In alte tari din "uie" nasti cu moasa,in unele tari nasti si acasa,nu e asa grozavie ca la noi.Bine,e drept ca este alta "cultura" in spitalele din tari civilizate,nu ca Romania Noua Guinee,dar...ca idee.
Chiar o sa intreb cand mai merg la consultatie,care e faza cu aceasta..."regula"
ca nu mi-a zis nimic pana acum desi am adus in discutie nasterea.Doar nu i-or arde la salariu daca nu au activitate in garda,ce naiba![]()
![]()
![]()
Mamica de poznase: Adriana Maria
(11.01.2007) si
31+ cu nazdravana nr 2
Blog de mama si nu numai
mommy_to_be spune:
Hello burtici!
Azi m-am trezit mai cu fata la cearsaf, cum se spune. Nu stiu de ce, dar sper sa-mi revin cat de curand... Am inceput sa iau in greutate mancand mai nimic
Sper sa fie doar apa. Aveam in plan niste clatite pentru astazi, insa acum stau si ma gandesc daca le mai fac...
alinutza, 

Sa ai parte numai de bucurii, sa fii sanatoasa, sa ai o nastere usoara, un bebe mancacios si somnoros, fara de colici!
Artu, ai niste copii tare frumosi! S-ati traiasca toti trei si sa fie sanatosi si cuminti!
Aniska, imi pare rau ca ai parte de atatea disconforturi... insa nu mai ai chiar asa de mult pana la marea intalnire. Cat a fost, si cat a mai ramas... Ai sa vezi ce repede trece timpul!
Eu iti doresc sa te simti mai bine.
Nati, eu acum nu mai pot sa port toc, din pacate... La greutatea mea... ar fi prea de tot. Insa abia astept sa-mi revin si eu putin si sa incep sa cumpar haine si pantofi "normali", sa ma simt si eu mai femeie...
Ale, ce nasol ca a trebit sa treci printr-o operatie... Insa ce sa-i faci? Cum puteai sa stai asa? Imi inchipui ce durerei aveai... Bine ca esti bine acum! Inca putin si la tine, si-ti vei vedea minunea!
bilica, bine ai revenit printre noi! Bine ca ai ajuns cu bine in State. Imi inchipui ca acum esti mult mai linistita. Sa ne impartasesti si noua din impresiile tale referitoare la conditiile de acolo.
Laurita, inca nu-mi vie sa cred ca mai ai o saptamana si nasti...
Ce frumos!!!
Fetelor eu am ramas masca cand am privit-o aseara pe "dumneaei" in oglinda. Atata de tare mi s-a innegrit pielea in zona respectiva, de zici ca sunt negresa... Nu mi-a venit sa cred!!! Si la voi si-a schimbat culoarea? O sa mai revina la ce-a fost odata?
uh... eu si intrebarile mele. Va pup burtici. Inca ma gandesc daca sa imi fac sau nu clatite, da' mooor de pofta...
Mira
fericita 34+cu
Maya Alesandra
AMR 6 saptamani 

minunea mea
aleesicoo spune:
r ocsy a fost pt prima data cand am avut colica renala
dr. mi a zis ca majoritatea gravidelor fac colici renale pt ca se mareste si uterul si "cade"pe unul din rinichi(exact asa mi a zis) si din cauza vitaminelor se mai pot forma pietre
acum sunt acs. dupa ce m au operat a doua zi m au lasat sa plec acs
dupa ce nasc o sa merg sa imi scoata sonda
asa creste bebicu
pozici cu noi
ale
cu printesa Karina Florentina in31 sapt
ma
Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
AMR:8 SAPTAMANI SI VINE PRNTESA!! 

Madamar spune:
| citat din mesajul lui gabriela_s [b]Madamar./b] eu am nascut natural cu anestezie peridurala-asta e putin diferita de rahianestezie.Grosso modo,din ce stiu,la asta peridurala te inteapa undeva intr-o zona care inconjoara maduva(de acolo si denumirea),la aialalta e fix in maduva.Procedura e insa cam aceeasi.Mie mi-au facut o injectie cu xilina inainte de anestezia pr zisa,n-am simtit nimic dupa, a mers brici,a reusit din prima,fara urmari neplacute.Daca e executata corect manevra,n-ar trebui sa ramai cu dureri de cap,as far as I know.Daca ar fi cazul sa fac cezariana,tot pe varianta asta as merge. Mamica de poznase: Adriana Maria (11.01.2007) si 31+ cu nazdravana nr 2![]() Blog de mama si nu numai |
Sarumina pentru sfat - deci a fost bine si in
cazul tau, fara consecinte urite. Sa dea Domnul sa nasti asa cum iti doresti gabriela!

Subsciu la opinia ta despre 'noile reguli'. de regula daca nu optezi pentru cezariana medicii nu se inghesuie sa stea la k tau - poate dura prea mult, ei preferind sa te rezolve intr-o ora si sa scape de tine, care mergi la ATI iar bebe la nneonatologie.
Marlena (Mary)
33+cu minune de
Tudor Mateo 

AMR 6 saptamini 

r_ocsy spune:
| citat din mesajul lui aleesicoo r ocsy a fost pt prima data cand am avut colica renala dr. mi a zis ca majoritatea gravidelor fac colici renale pt ca se mareste si uterul si "cade"pe unul din rinichi(exact asa mi a zis) si din cauza vitaminelor se mai pot forma pietre acum sunt acs. dupa ce m au operat a doua zi m au lasat sa plec acs dupa ce nasc o sa merg sa imi scoata sonda ![]() asa creste bebicu pozici cu noi ale cu printesa Karina Florentina in31 sapt ma Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte![]() AMR:8 SAPTAMANI SI VINE PRNTESA!! ![]() ![]() |
Sa ai mare grija cu igiena intima ca sa previ infectarea , dar ma gandesc ca ai primit sfaturi in priviinta asta .

R_ocsy
33 +
Ana SofiaAMR 6 saptamani !
bubu30 spune:

ALINUTZAA 

Sa ai o zi de nastere minunata !
Sa fii fericita si sanatoasa !

Ruxi
33 + cu 

AMR ... cine stie ? 

tigruta spune:
Fetelor va multumesc frumos pt recomandari
si sper sa nu va suparati daca va zic ca le-am vazut pe toate care au fost amintite de voi![]()
Tocmai m-am uitat la un film, ca atata am ales care cica era comedie, dar a fost mai degraba o drama, nu mi-a placut mai deloc..
Elena
30+
Luca
arturicii spune:
Neata!
La Multi Ani Alinuta!!!!

Mary, nu e nasoala instalarea rahi, mai ales ca iti face o anestezie locala inainte sa puna rahi; e cam incomoda si dureaza un pic (pana verifica dr si e sigur ca face bine);
Mda, te inteleg cu sonda; insa eu o urasc!!!!
Despre durerea de cap de dupa rahi, eu nu am avut nici la baieti si nici acum; acum mai ales, l-am intrebat pe anestezist si a zis ca nu o sa am nimic;
Despre filme si forum, eu acum am si timp si chef; mai ales ca ma raasfat si stau mult in pat; baietii ma solicita mai mult decat Sabina, cel putin in acest moment; mai tarziu se schimba treaba.
Rocsy, ehe, asa vreme e si aici;ieri a mai fost soare insa azi....
Despre pofte, eu nu am chef sa mananc mai nimic; ma mai ia foamea si asa imi aduc aminte ca nu am mancat. In schimb beau apa si ceai mult, de sete; Ma mai ia asa cate o pofta, un moft mai degraba insa nu in cantitati mari; ieri mi-am luat o tona de inghetata si am mancat cateva linguri si gata;
Tigruta, eu ma uit mai nou la seriale; 24h, White Collar, Tudor's, Dr House - pe astea le-am terminat, acum sunt la Soprano's - noroc ca-s multe serii.
Cu o zi inainte sa ma internez am pregatit niste mere ptr trigoane; insa nu am apucat sa le fac si le-a pastrat in congelator sotul; asa ca azi le fac!
un we fain!
Ioana,
Philip, Yann, Sabina

Camelia-Nicole si