Bravo Sabina, Artu! Flori liliac mai-iun-2010 (66)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui Aniska80

Noapte buna dragele mele!
Poate maine aveti timp sa-mi dati cateva sfaturi despre ce am scris in mesajul de azi...referitor la hemoroizi!Va multumesc!

Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2003)&34+cuMELISSA

uh, delicaata si problemutza ta... insa din pacate nu stiu ce sfat sa iti dau - nu pot decit sa iti spun ca am trecut printr-o singura manifestare "singeroasa" a unui nazdravan, in sarcina asta! Nu am facut nimic decit sa aplic o crema de galbenele si sa nu mai stau in fund o vreme, pentru a nu irita mai tare zona... am scapat repede, intr-o zi am si uitat ca am avut o problema. NU iti poti imagina prin ce am trecut cind am vz pe hirtia igienica singe: credeam ca vine din zona de "Pericol" - sarcina. Bine ca nu a fost asa... Consulta un medic, parerea mea...daca situatia a scapat de sub control si simti ca nu se va remedia de la sine.

Marlena (Mary)33+cu minune de Tudor Mateo

AMR 6 saptamini

Doamne Ajuta-ma sa ajung aproape de termen iar baietelul sa fie sanatos si cumintel!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura

Seara buna

Iar nu am mai reusit sa intru la maica mea, dar sunt in recuperari!
azi am si nasit, asa ca mi-am luat si asta de pe suflet si ma pot concentra pe nastere saptamana care vine. Luni pe 19 vine Ilincuta.
Artu am vazut-o pe sabina ce frumoasa e, nu pare copil prematur. Cate kg a avut la nastere? Hmm- nu gasesc povestea nasterii, unde ai pus-o??
R-ocsy mama ce de evenimente, te cred ca te apuca plansul...prea mare sincronizarea...si cred ca nu e nici o placere cu bruta la gura, stiu cum e...
Veronicach ma bucur ca totul e ok si a fost alarma falsa!!
Sorana inca nu s-a acomodat la gradi dupa 3 sapt??
nasoool, sper sa reusiti totusi pana apare puiul mic!
Nati cred ca monitorizata in permanent nu ai cum sa ai probleme in ciuda circularei...intre timp poate scapati de ea!! stiu ca e stresant, am avut si eu la Mirci...dar de la o eco la alta isi scotea si punea iar cordonul...
Nana iubita, ma simt bine, fata ff activa, toata ziua misca, inca nu m-au luat emotiile si incerc sa nu ma gandesc la spital, imi va fi destul de neplacut la momentul respectiv... imi pare rau de noptile tale, sa stii ca si ale mele sunt aproape albe, nu dorm mai deloc...insomnie peste insomnie, desi nu am arsuri sau altceva..

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 37+ Ilinca Sabina

AMR 9 de zile

AMR 9 ZILE????? dar erau mai multe... acum citeva zile, parca... sau asa a zburat de repede timpulll???. sa fie intr-un ceas bun!!!!!

AMR 6 saptamini

Doamne Ajuta-ma sa ajung aproape de termen iar baietelul sa fie sanatos si cumintel!

Mergi la inceput

HELLLO!

Am ramas asa de singura! E asa liniste!!!!
mos ene vine din nou la 1 - sper sa am norocul serii precedente: sa dorm bine, bine pina la 9, cind sa ma trezeasca ceasul:)!

AMR 6 saptamini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura

Bubu felicitari pentru eco, sunt maari copilasii! sper sa nu fie erori mari! ce recompensa dupa 3 ani de asteptare, draga de tine!

AMR 9 de zile

Multumim de felicitari!
Nu ma iau dupa eco cu greutatile ca mi-e frica, am vazut la fetele noastre cu gemene -300/-500 grame

Ruxi 33 + cu
AMR ... cine stie ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Mary, nu e necesara “curatarea” inainte de operatie; organismul isi revine apoi; mie mi-au lasat sondele (urinara si una in uter ca sa colecteze sangele-asta a fost necesara ptr ca am avut acea placenta praevia) pana a doua zi de dimineata cand le-au scos si cand m-am ridicat si am folosit toaleta. Cu ajutorul lor doar instalatul, apoi au plecat de langa mine. Aici se respecta enorm de mult si infinit mai mult intimitatea, cand se poate desigur. Dupa operatie, a doua zi, au venit sa ma spele peste tot, un fel de mini dus, cu prosop cu apa calda insa le-am refuzat sa imi faca ele si m-am spalat singura.

Anestezia, pai eu iti recomand cu caldura sa nu accepti anestezia generala ptr motivul simplu si puternic ca ajunge f f repede la bebe, deci poate sa anestezieze si bebe, deci e periculoasa. Eu am avut rahi.

Momentele neplacute gen tampoane, spalari, instalare de sonda, sunt intr-adevar urate insa trebe sa iti muti mintea in cu totul alt loc sis a te gandesti ca trece; in plus oamenii aia, in gen femei, fac astea in mod constant, deci jena e doar la tine…

Ghici unde am fost? Sa imi iau inghetata! Poftesc la ea de 2 zile ! mi-am luat vreo 3 feluri! Dar e bine e sa iesi din casa…..am fost cu baietii, a ramas tati cu Sabina-care de-abia mancase. A prins bine iesirea desi doar 15 min.

trebe sa scap de poftele astea!!!! nu va mai zic cum imi doresc fragi si pepene; le rezolv maine si pe astea

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bilica spune:

Da BUBU sunt in urma cu toate,incerc sa recitesc toate capitolele care leam pierdut. Acum am schimbat semnatura.Chicago e superb... ....Sotul a stat doar 2 saptamani,a plecat astazi,sunt singura acum (cu cumnata );de aceea voi fi prezenta zilnic pe forum,ca nu mai are cine sami umple timpul....
O MARY....,am o burta... oho....Si eu imi doresc sa ajung la termenul max ,dar la cat se misca am mari emotii.Toate fetele se mira de burtica mea,cica e mare pt 7 luni .Sper sa nu am o surpriza mai rapida....,cu toate ca sunt nerabdatoare sami vad bebica.

ARTU,merci....,am vazuto pe Sabina,ce bolfoasa frumoasa,as musca putin din ea...

CARLA, pt buburuze.

31+ RACHEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

neata

LA MULTI ANI FERICITI , Alinutzaa, sa fii sanatoasa si mereu implinita, sa ai parte de tot ce-i mai bun pe lumea asta .

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) + 31+ Damian
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

buna dimi
vivela, eu nu am facut blocaj, eu faceam putin si des si in permanenta senzatia de pipi
madamar, toata interventia a fost pe jos pe la "pasarica" s a intrat pe uretra si s a montat sonda care face legatura dintre rinichi si vezica, anestezia a fost locala tot pe uretra si pe vena mi a bagat propofol, sa ma adoarma
nu am stat la terapie k nu a fost nevoie
a doua zi de dim la ora 8.00 am plekt acs

asa creste bebicu
pozici cu noi
ale cu printesa Karina Florentina in31 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
AMR:8 SAPTAMANI SI VINE PRNTESA!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata

Alinutzaa lma, nastere usoara si sa fii fericita!! O zi minunata azi
Artu mda, am citit povestea nasterii, adica trbeuie sa te rogi de ei sa te verifice cineva...nu-mi vine sa cred...deci se poate peste tot...stiu ca acolo ajungi greu la dr, dar situatia ta nu mi se parea deloc una lipsita de importanta. Bine ca totul e ok cu tine si cu fata! Sa-ti fie de bine inghetata...
Madamar daaa, a trecut timpul hehe...am stabilit data si pe 19 in loc de 20

AMR 9 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

LA MULTI ANI ALINUTZZA

Elena 30+ Luca

Mergi la inceput