Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (28)
Raspunsuri - Pagina 12
evyme spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ayanna_xem
Foarte scumpel si Sebica al tau.... Imi place poza aia cand sta pe burtica, e un dulce. Fii-mea nu suporta deloc sa stea pe burta, urla de zici c-o taie cineva daca indraznesc s-o pun asa... Mai ai un singur mesaj pana la a doua steluta? Pai ce mai astepti? Povesteste-ne o nazbatie de-a zgubiliciului.... mami de strumfita scumpa Daria-Ioana my pictures |
Pustiu` e exact invers-daca il pun pe spate nu sta mai mult de un minut ca incepe sa planga... Doar dimineata il tin pe spate, ca atunci are chef de gangurit si de ras.
Acum i-a trecut cheful de gandacit pe spate si vrea in brate; a papat si urmeaza sa plecam la cumparaturi, asa ca ne citim pe seara.
din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai
cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
bubu_bu spune:
ayanna_xeme o dulce dariuta ce bine ai sade cu basmaluta portocalie si casa mare aveti....mmmm fain la casa va invidiez in sensul bun pe cele ce au casa curte....la noi inca nu este canalizare si asa ca stam la bloc
evymefi mandra mamica cu asa copie frumoasa cum e sebastian....ce bine seamana cu tine...bine a luat el si de la tati ceva ceva dar e tot al tau
poze
evyme spune:
Am doua stelute!!!
Multam de aprecieri ayanna
din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai
cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
ayanna_xem spune:
Ai doua steluteeeeeee...bravooooooo!!! si ...la mai multe! Shopping placut!
mami de strumfita scumpa Daria-Ioana
my pictures
miremia spune:
Felicitari pt stelute evyme! Si pt bebe Sebi...e scump foc!
Mirela fericita de Mara Ioana
miremia spune:
Ayanna admirat papusa mica...este o frumoasa. Si ce frumos a imbracat-o mami.
ana_g spune:
ahaa, deci la 500 de mesaje primesti o stelutza. asa ca sa ma pun pe treaba!!!
zi superba pana acum. spalat vreo 2 masini cu rufe, aproape uscate deja, doar o camasa de calcat , copilul cuminte la locul lui. ma duc sa-l scot un pic in curte, sa-l vada si pe el soarele.
mama lui STEFAN
miremia spune:
Legat de fontanela, n-am observat niciodata nimic. E adevarat, nu o are nici foarte mare, dar acum m-ati facut curioasa, o sa o urmaresc si eu cand plange.
Mamidepuiuti ai reusit pana la urma cu link-ul?
ayanna_xem spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bubu_bu ayanna_xeme o dulce dariuta ce bine ai sade cu basmaluta portocalie si casa mare aveti....mmmm fain la casa va invidiez in sensul bun pe cele ce au casa curte....la noi inca nu este canalizare si asa ca stam la bloc evymefi mandra mamica cu asa copie frumoasa cum e sebastian....ce bine seamana cu tine...bine a luat el si de la tati ceva ceva dar e tot al tau poze |
Bubu_bu, multumim de aprecieri .
Sa incarci si tu mai multe poze ca si voi sunteti atat de frumosi , e o placere sa va privim.
Casuta mea sa stii ca nu-i chiar asa de mare, doar pare...avem strictul necesar. Abia anul trecut inainte de sarbatori ne-am mutat in ea, ca din 2005 ne tot chinuim, dar daca banii astia nu ajung, na...si mai avem asa de multe de facuuuuut...dar in timp. Bine ca avem si atat deocamdata, ca de-acum banutii o sa se cam duca pe fundul lu' fii-mea ca ea e prioritatea acum...
Nici la noi nu exista canalizare, apa, gaz...nimic. Ne-am facut noi singuri toate utilitatile: hidrofor, centrala pe lemne, fosa septica...ca pe baza ca or mai aduce astia civilizatia si la noi, ne apuca secolul 22.
mami de strumfita scumpa Daria-Ioana
my pictures
miremia spune:
Referitor la amestecat laptele muls.....de ce spuneti ca nu trebuie amestecat? Din cauza de colici?
Eu pe vremea cand ma mulgeam (parca a trecut o vesnicie ), la inceput, ma mulgeam din ambii sani ca sa umplu un biberon si Mara nu avea probleme. De fapt cred ca am fost o fericita, mi-a plans doar vreo 3 seri, in rest a fost un copil cuminte.
Si daca fac provizii pentru mai tarziu, cand incep diversificarea (multumim cui a adus vorba, ca nu mi-a trecut prin cap ca pot folosi lapticul la piure) nu cred ca are rost sa-l pun in recipiente separate.