Licurici de ianuarie - februarie 2009 (101)
Raspunsuri - Pagina 3
cami_antonia spune:
heiiiiiii
pe unde umblati???????????
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
mara95 spune:
eu acasa.ai mei au bronsita , asa ca nu ne deplasam.am 2 magarusi
am tot dat refresh, dar nu am avut ce citi
Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)
Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata
cami_antonia spune:
sanatate mara celor doi bebici
sa va faceti repede bine
mie mi-a zis o prietena
ca i=-a trecut bronsita
fara antibiotic
numa cu aerosoli
tu ce dai la micuti?
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
mara95 spune:
doar andru ia antibiotic, cedax.flavi tocmai terminase augmentin,ca ea a foat purtatoarea.le facem aerosoli cu ventolin.
Selene_Bunny spune:
Fetelor, daca exista printre voi fane ale filmelor indiene, va recomand unul chiar bun.
Veer-Zaara, azi, pe National TV, de la 20.15. Sper sa rezistati sa il vedeti, reclamele sunt nasoale cand filmul e bun.
E o poveste de dragoste cu adevarat... de dragoste.
Si coloana sonora e frumoasa tare.
Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Leditia spune:
Mara multa sanatate puiulor.
Alinuk asteptam poze de la bal.
Eu sunt binisor,mersi de intrebare.De maine voi fi singurica de dim pana seara,sper eu nu prea tarziu si cea mai mare grija a mea e faptul ca nu pot sa-l duc pe David afara,iar taica-su l-a invatat in fiecare zi afara..dim si seara..Dim,mai trece cum mai trece,dar seara la 5,dupa ce se trezeste si papa,se posteaza la usa de la intrare si incepe sa zica pa intr-una dand cu manutele in usa..si daca nu e bagat in seama,incepe sa planga si sa faca urat.
Mie mi-e greu sa-mi intru in rol,sa fac totul ca inainte si inca ma "droghez" cand ma iau durerile(cu ketonal,ketoprofen,din astea,sa nu se inteleaga alte minuni)
O seara placuta tuturor.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Bazar general
mara95 spune:
ledi, multumim mult! ei suporta mai bine decat noi
DarkBendis spune:
Dupa o luuunga pauza, am pus cateva pozici noi pe mailul comun. Ca tot e primavara, soare si noi am iesit in parc la joaca!
Multa sanatate la toti bolnaviorii mari si mici
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
IRA_LIZA spune:
Buna seara everyone! multa-multa sanatate micilor nostri licurici bolnaviori & mamicilor cu prbl de orice fel!
Bilantz Paste 2010: excelent! am muncit ceva insa a meritat efortul! tot am senzatia k a fost o repetitie pt anii urmatori cand Eliza, mai maricica fiind, se va bucura k mami stie sa faca una-alta. Cel mai mult ma bucur de pascutze. La prima pasca cu ciocolata am gresit putin pt k i-am pus mai multa fructoza decat trebuia (deh, asa e cand raportezi la cantit de zahar si nu ai gustul la purtator!) si am omis sa scurg smantana. In rest a iestit excelenta. Insa a dota pasca cu ciocolata si pasca cu branza au fost "de vis" - zisera mancatorii celor 2 pascutze carora le multumesc pt complimente. Am si poze cu ele, nah!
Si acum sa ne amuzam putin: ne-am luat o centura Abtronic X2 (nu de la magazinul alora, k era prea daramatoare suma) asa k de 3 ori pe zi baza-baza cand tati cand je. Adev k daca nu vedeam k lucreaza si musculatura spatelui astfel incat sa-mi amintesc de tratamentele de al Techirghiol nu-mi ramanea mintea la ea in veci de veci. Mai are cineva sau sunt singura/prima?
Eliza e ceva d speriat cat poate si cum poate sa se miste! e m,ai ceva decat baieteii din parc, chiar mai mari decat ea! mai nou a facut o pasiune pt topogan, urca singura scarile topoganului(extrem de abrupte pt ea, insa o las sa se descurce singura evident supraveghind-o din spate), mai zdupaie jucandu-se cucu-bau cu noi pe platforma topoganului si pe urma zbrrrr pe topogan in diferite moduri - fie clasic, in funduletz, fie pe burta cu fatza spre "sensul de zbrrr" fie cu spatele. ce e haios e k se asaza in genunchi cam de la jumatatea platformei topoganului si vine in 4 labutze pana la capatul lui, apoi isi da drumul, e un ras total! Am gasit si un cutzu prietenos intr-o curte din vecinatatea parculetului si il vizitam frecvent k sa alergam pe langa gard cand in stanga cand in dreapta k sa alerge si catelul in paralel cu noi. Da, alergat, am zis bine! Eliza alearga, asa, k ratusca, insa alearga clar! sunt maxim incantata de evolutia ei pt k marea mea spaima asta a fost, k nu o sa fac fatza cand va incepe sa mearga din cauza operatiei la coloana si-o sa ma termine. Dar nu! e o fetitza super-cool! Cand ma vede k aduc hainutele pt afara spune vesela "paaa". Suntem topiti dupa ea!
Dinti in continuare doar 8, vorbire - gangurim la greu, extrem de expresiv & nuantat, insa cuvintele se lasa asteptate: mata, tata, papa, a-taaaa care nush ce-o fi, pa-pa cu fluturat din degete, apa (in sfarsit! de cand ii tot spun!), ba-ba (a tot auzit bye-bye la o jucarie de-a ei si ne-am trezit k spune si ea "ba-ab cu aprox aceeasi tonalitate), mai nou un foare clar "bebe" uitandu-se la un mic calendat de la Miniblu pe care i-l tot arat. Facem muah-muah cu manuta (adica pup), ne place grozav jocul umbrelor pe peretele dormitorului seara.
Ah, sa nu uit ceea ce trebuia sa scriu de la inceput:
Una la mana: ARYIA, sarumana mult de tot pt sfat!! ii dam sa manance mai consistent pe la 8.30 apoi daca mai vrea cerealele & laptele dupa baitza, i-am mutat si ora de culcare pe la 9.30 p.m. si nu se mai trezeste! deci de cateva zile cel putin a functionat schema!! nu se mai trezeste noaptea pt biberonul de lapte! urrraaaa! mai putin "urraa" faptul k, eliminand biberonul de lapte de noaptea, bea mai putin laptic. Ma gandesc sa incep sa-i dau lapte de vaca, parca am citit k unele dintre voi ii dati lapte de vacutza, voi ce spuneti? e OK sau e prea devreme? si de care lapte, de la ce firma?
Doi la mana: nu am mai alaptat-o de vreo 3 zile deloc si vad k nu avem prbl deocamdata, nu urla, nu e nervoasa nu nimic. Adevarat e k marele noroc a fost k Eliza bea de la biberon dupa baitza inca de la 2,5 luni, intai a fost lapte muls de la mine si apoi, de la cca 10 luni lapte praf, asa k noi nu mai avem demult alaptat noaptea.
mai erau lucruri despre care voiam sa va pun intrebari, insa am uitat pe moment, poate imi amintesc intre timp...
Ah, da, ute unul: mamicile de fetite din Bucuresti, de unde luati pt cele mici sandalutze si palariutze? si la ce preturi?
Ira, mamica Elizei
deliafairais spune:
eu nu l-am mai alaptat de o sapt si e f ok. se trezeste maxim de 2 ori pe noapte, rar pe la 3, cand ii dau apa, apoi pe la 5-6 cand ii dau laptic. daca vin repede cu laptele, dupa ce il bea mai doarme pana pe la 8.30, dar daca apuca sa se trezeasca bine la 6 nici nu mai adoarme, cum a fost azi. oricum, sunf f multumita ca dorm si eu mai mult noaptea, si se odihneste si el mai bine.