Licurici de ianuarie - februarie 2009 (101)
Raspunsuri - Pagina 21
IRA_LIZA spune:
Si noi prin preajma, si noi! asa, mai nocturni - nu Eliza, evident, ea a picat k Migu' pe la 10.05, noi insa facem liste de cumparaturi & plati, asteptam sa se faca placinta (American Pie, mey!) si ne "centurim", deocamdata tati p'orma eu.
Sanatate licuricilor bolnaviori! Andreiutz, sa papi ce-ti da mami, da?
Revin cu o intrebare de acum cateva zile: voi le dati lapte de vaca bebeilor vostri? ce marca? poate o fi rasp careva si nu am fost eu atenta, caz in care imi cer scuze.
Oops! suna timerul, ma duc sa vad cum arata placinta, brb.
Ira, mamica Elizei
IRA_LIZA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ciufik Aoleu, Porumbita, acum am citit cine te-a deranjat. adica am citit la subiectul cu pricina. bleah, ai dat (si Irinuca) de AP-istele inflacarate Andreea si Andrei (27.12.2008) |
Ciufik, ce-s acelea Ap-iste?
Pup Andrei mic & curajos! cum se simte?
Ira, mamica Elizei
bebelusi spune:
Ira eu ii dau cateodata lapte de vaca cu fidea, orez, gris. Nu am o marca anume pe care i-o dau dar sa fie cu grasime 1.5, tinand cont de alergia noastra mica la lapte
Naty sanatate multa Nadiei
Irina am avut si noi scaune multe in primele 2 zile dar vad ca ne-au trecut, sper ca va faceti si voi bine repedde
FETELOR VA INVIT SA VA UITATI PE BLOGUL MEU LA SEMNATURA sa vedeti noile mele creatii BUTONI DE CAMASA PENTRU BARBATI. Poate aveti soti care poarta asa ceva, fac pe orice culoare doriti
Mami puiutului Vlad Mihai
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
CADIA spune:
LEDI, noi vrem sa facem vanzarea apartamentului cu eliberarea in toamna (daca gasim clienti)
si pana atunci speram sa fie gata casa.Daca nu, ne vom muta la mama, care sta la 15 min. de locul unde ne construim.Acum sa vedem ce-o vrea Dzeu. Deja avem o oferta concreta si mai asteptam pe cineva azi.
In alta ordine de idei noi suntem de dimineatza cu FEBRA

I-am dat Panadol, si nu i-a scazut, i-am dat Novocalmin si prima doza de antibiotic pe la 10:30 si sa vad acum ce-o sa se intample.
De abia terminasem cu tratamentul Panadol-Nurofen miercuri si acum o luam de la capat. Nu mai pot

7+ Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.
Leditia spune:
Off,Cadia imi pare tare rau.E plin de viroze acum si nu prea ai cum sa-i feresti,din pacate.Ies afara,se duc la alti copii,mergi cu ei la magazin(btw,fii-miu e super incantat sa stea in carucior)..si inevitabil pescuiesc ceva.
Eu am bagat toata iarna imunostimulatoare in el,iar daca noi am fost raciti am purtat masca prin casa.
Sanatate multa,multa.
Cu apartamentul..ma bucur ca aveti clienti,pe criza asta ma mir ca se mai vinde ceva.Soacra-mea abia a gasit client pt ap ei,dupa aproape 2 ani de zile si nu mai zic k a dat ap sub pretul pietei.(obligata de partaj din pacate)In Cta e un haos total pe piata,ap cf 2 cat unu cf 1,ap intr-o zona proasta cat unu sau chiar mai scump decat unul in centru.Nu stiu cum e in Buc,dar aici e haos total.
Oricum,cand va fi casuta gata va fi super fain.![]()
Stiu ca demult ne gandisem si noi la o casuta(un fel de schimb),bine nu in Cta,ca-s niste preturi de pici jos,dar prin apropiere,insa am aflat cu stupoare atat de la tv cat si de la cineva care chiar construieste case acolo,ca foarte multe case in localitatea unde voiam noi, au fundatia pe bidoane de plastic!Prin urmare,in cateva luni iti pica casa in cap.
Asa ca-i mai bine sa ti-o faci tu,sa vezi tu ce si cum fac muncitorii.Ca astia nu stiu ce sa mai faca sa faca bani din nimic si sa pacaleasca lumea.
Capul sus,or sa treaca toate.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Bazar general
CADIA spune:
LEDI,

sincer nu stiu cum e piatza imobiliara pe aici.Pe mine m-a surprins ca in 3 zile au venit multi "clienti".Oricum important este cum si cand se concretizeaza.
In ceea ce priveste casa pe pamant, si noi am fost tentati sa cumparam ceva gata facut dar avem ceva prieteni in constructii si ne-au sfatuit sa nu facem lucrul;deoarece cei ce le construiesc pentru vanzare le fac varza.Asa ca ne-am apucat de construit![]()
Scuze ca am fost "out of topic".
Acum vad ca i-a scazut febra Clarei si sper sa ramana asa ca am intrat la antibiotic din 12 in 12 ore.

Oare daca intre timp mai face febra mai pot sa-i dau ceva???
Nici cu ochii nu suntem bine, dupa ce cateva zile nu a avut nimic, diminetaza s-a sculat cu ei lipiti.

Nu mai pot

nu mananc aproape nimic toata ziua, imi este foarte greatza, Clara saraca e suuuper maraita, parca nu-i dau de cap.

Stiu ca altii au probleme si mai grave si-mi pare rau ca ma plang pentru atata lucru.

Leditia spune:
Cadia,fi ma serioasa.Cu totii avem probleme si avem dreptul sa ne plangem.
Antitermice din 4 in 4 ore poti sa-i dai..alternand nurofenul cu panadolul.Novocalminul se da doar in febra ff mare,peste 39 si la dif de 8 ore min.Eu am evitat pe cat posibil sa-i dau si i-am dat doar la 39 si..
Imi pare rau ca nu te simti bine nici tu si ca ai atatea problemute.
Sanatate multa va dorim si sa treaca repede,repede greturile si problemele.
we placut tuturor.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Bazar general
CADIA spune:
LEDI, la fel si eu i-am dat doar peste 39 Novocalmin

pentru incurajare.
bebelusi spune:
Cadia acelasi sfat ca Ledi ti-l dau si eu si in plus de asta, eu cand nu i-a scazut febra lui Vlad l-am bagat in cadita cu apa calduta si ne-am jucat acolo pana s-a cam racit apa, cum a iesit cum nu mai avea febra
AM incercat cu impachetari dar iti dai seama ca plangea mititelul cand puneai prosopul rece pe el, asa s-a jucat in apa.
Mami puiutului Vlad Mihai
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
deliafairais spune:
wow, la impachetari se pune prosop cu apa rece? ce aiurea! bine ca nu am avut nevoie deocamdata...eu mi-am imaginat ca trebuie caldut asa.
cadia, sper sa fie ceva trecator ![]()