Goldie Pants - 40
Raspunsuri - Pagina 16

lisa-marie spune:
neatza fetili
miss DD poate nu ai observat
dar zilele trecute am servit o delicatesa
...insa am uitat sa specific
ca era special pentru tine
tot se poarta personalizarili
asa ca trebe musai sa faci analiza pe versuri iete acilea tematica

www.youtube.com/watch?v=00MbOVO0scQ" target="_blank">"Let Sadness see what Happy does
www.youtube.com/watch?v=I7CX3DA5NIk&feature=related" target="_blank">Let Happy be where Sadness was till now..."
www.youtube.com/watch?v=sHFCt1VKkHY&feature=related" target="_blank"> Long live www.youtube.com/watch?v=8R0OfbzOVOM" target="_blank"> THE KING www.youtube.com/watch?v=kvAFp6bgv4s&feature=video_response" target="_blank">- MICHAEL www.youtube.com/watch?v=7XZGJiY2a3o" target="_blank"> JACKSON!!!

iona2005 spune:
neazta
mey fetilor,io am ajuns la concluzia ca de fiecare data cand vorbiti de proces inseamna ca e maaaareee plictis la voi acasa
si aveti nevoie de diversificare
si cum baietii mei
e cei mai HOOOT
......
dedicatie pt.lisa si parpal
si un esemplu de neglijenta

oana

doameeeee mey mj

JoAnn

www.youtube.com/watch?v=-9TqO_TYCrw&feature=related" target="_blank">Heal The World
Make It A Better Place
For You And For Me
And The Entire Human Race

mj_girl spune:
cum adeka mey??? mi-ai dedicat-o mie?
ti-a soptit cineva ca io as fi perfect lover???
promit sa fac un comentariu de zile mari da ce imi iese la biznisu asta?
ha???
www.youtube.com/watch?v=OsaDu6m2XMI" target="_blank">Michael Jackson is a special part of me !

lisa-marie spune:
mey mj, dupa ce ca m-am gandit ca ti-ar placea tie in mod special doar tu esti singura miss acilea
cu loveru in sus si in jos
..acum imi ceri si ceva la schimb?
duamne, da acilea nu e biznis mey
ce vrei sa-ti iasa mai mult decat o delicatesa ca asta moca???
www.youtube.com/watch?v=00MbOVO0scQ" target="_blank">"Let Sadness see what Happy does
www.youtube.com/watch?v=I7CX3DA5NIk&feature=related" target="_blank">Let Happy be where Sadness was till now..."
www.youtube.com/watch?v=sHFCt1VKkHY&feature=related" target="_blank"> Long live www.youtube.com/watch?v=8R0OfbzOVOM" target="_blank"> THE KING www.youtube.com/watch?v=kvAFp6bgv4s&feature=video_response" target="_blank">- MICHAEL www.youtube.com/watch?v=7XZGJiY2a3o" target="_blank"> JACKSON!!!

mj_girl spune:
mey delicatesili astea daca iaste in meniu meu zilnic
sa zice ca nu mai e delicatesuri nu???
daca nu primex nemik
keep comentariu in the closet
treaba ta, e o analiza de mare arta
www.youtube.com/watch?v=NEZ0iywbmhc" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=OsaDu6m2XMI" target="_blank">Michael Jackson is a special part of me !

lisa-marie spune:
ce meniu zilnic mey ma aburesti tu acilea
iaste esclus
pt ca e rateta noua
implementata in cadrul firmei mele
da daca tu acum...dupa ce ti-am servit-o cu jenerozitate
mai vrei si ceva la schimb pt analiza
atunci....na...treaca de la mine
am sa dau comanda speciala de o noua delicatesa for the one and only miss DD
pe care vei avea privilegiul sa o degusti in premiera mondiala
ce zici te bagi??? pariez ca va fi ceva fffff savurosss

mj_girl spune:
io una cre ca comentariu meu iaste mai pretios dacat doar o delicatesa
(niminea nu a zis despre mine vreodata ca as fi vreo modesta)
, cat despre delicatesa de ieri ma jur ca o degustasem inainte sa o prezinti tu, acu ori ca ai lasat laboratoru dashchis, ori ca cineva a sustras rateta nu stu sa zic
da a avut fix acelasi gust cu delicatesa ta, a fost fix identica si la fel
iar de la prima degustare am consumat-o non stop
deci nu mai iaste delicatesa
in afara de delicatesuri cu nemik nu ai cu ce sa esi la enterval??
"SHA'MONE!!!!!!"

lisa-marie spune:
duamne mey nemik nu mai e safe pi lumea asta
dak ati ajuns sa atentati la bunul mers al biznisurilor mele....sa-mi sustrageti delicatesili din laborator
....sa le consumati pe axcuns inainte de lansarea oficiala
si sa deveniti addicted pe deasupra
e clar ca tot ceea ce produc si am in posesie
e MAXIM DA BEST
(nici rabdare sa le scot pe piata nu mai aveti
cre'ca trebe sa schimb sistemili de securitati
)
deci di ce crezi tu mey miss DD ca comentul tau e mai pretios??? ha??? doar il faci pe baza
...la adresa
...si inspirandu-te din delicatesa mea
chiar de zici tu ca de la atata consum n-o mai simti ca o delicatesa
asa ca.....
zi mersi ca ti mai delectez cu una moca
....ca s-ar putea sa-mi schimb oferta si sa-ti solicit analiza pe text si la asta
tot ce pot sa-ti ofer in plus eeee .....let me think...o evaluare cu stele de la 1 la 5 la analiza ta
ca nemik nu mai am de oferit, da nemik... restul e nepretuit
doar nu aveai altceva in gand...nuuuu???

lisa-marie spune:
iona, asa vreau sa te vad...CU si PE LANGA baietii tai
in rest..yo sunt acilea cu BAD... ne plictisim si ne neglijam rau...da rau di tot

iona2005 spune:
mey lisa, ezemplu de neglijenta v-am dat acu vad ca tre sa va dau si de plictis

www.youtube.com/watch?v=-9TqO_TYCrw&feature=related" target="_blank">Heal The World
Make It A Better Place
For You And For Me
And The Entire Human Race