ATKINS 1
Raspunsuri - Pagina 18
dent spune:
littlekitty, felicitari,mult succes in continuare. Anul trecut in vremea asta aveam si eu 85.
aleniro, bine ai revenit! Eu mananc broccoli, tot un fel de conopida e, si merg jos kg. dar ma limitez la 5-6 buchetele, asa doar sa fie garnitura langa carnita.
Maine intru in a treia saptamana, dupa cantar nu stiu daca pot sa ma iau, ca sunt la CM si arata putin mai mult. Dimineata am avut 73 kg.
Am o dorinta de slabit cum n-am avut niciodata. Si ambitia pe masura, parca nici nu tin regim. Hai ca m-am laudat destul...
si spor la slabit!!!
mgabi spune:
Buna feteleor.
Sunt si eu la datorie si hainele imi sunt din ce in ce mai largi, dar cantarul nu mai imi este asa prietenos. Azi implinesc 4 saptamani de atkins Inductie, timp in care nu am trisat deloc. Dar maine plec la munte la o mare petrecere cu muuuulta mancare unde ma voi stradui sa rezisrt tentatiilor. Marea teama a mea este ca nu am mai luat alcool si sa nu ma amtesc. Asa ca ne vedem marti revin la atkins serios, in cazul in care trisezsi va voi povesti cum a fost.
dulce
mgabi spune:
Buna fetelor.
Sunt si eu la datorie si hainele imi sunt din ce in ce mai largi, dar cantarul nu mai imi este asa prietenos. Azi implinesc 4 saptamani de atkins Inductie, timp in care nu am trisat deloc. Dar maine plec la munte la o mare petrecere cu muuuulta mancare unde ma voi stradui sa rezisrt tentatiilor. Marea teama a mea este ca nu am mai luat alcool si sa nu ma amtesc. Asa ca ne vedem marti revin la atkins serios, in cazul in care trisezsi va voi povesti cum a fost.
dulce
dent spune:
Buna dimi! Azi intru in a treia saptamana, sunt tot la 73 kg, deci am dat 4,6kg in doua saptamani. Cam putin avand in vedere ca fac zilnic o ora de sport si nici n-am trisat...,dar tiroida bat-o vina...ma incurca. Asta este, ma consolez cu ideea "incet, dar sigur". Voi mai sta inca doua saptamani pe inductie.
mgabi, distractie placuta la munte! o gurita de ceva si pt mine!
pup fetele!
aleniro spune:
Buna dimineata fetele!!
Dent ,dar ai dat jos 5 kg ,cemai vrei mai mult?!Si mai esti si in perioada aceea ,eu cred ca bine ai dat !Eu am dat in total doar vreo 5 in 3 sapt (cred),ca tot o iau de la capat in fiecare sapt ,dar am si trisat.Felicitari DENT!
Mgabi iti doresc distractie la maxim si nu exagera cu mancrea ,chiar daca mananci si ce nu ai voie ,daca nu bagi en gros vei vedea ca nu pui mai mult de max 1 kg.cat despre baga si pt mine un paharel de lichior.
Eu sunt umintica inca ,sper sa o tin tot asa.Cu apa mi-a fost destul de greu zilele astea ,nu am putut bea mai mult de 1,5-1,8 l pe zi .
la toata gasca de viitoare !
ggabriela spune:
eu raman cu 8 kg date jos; se pare ca cantarul se incapataneaza sa se mai miste; eh asta e... continuam; ce mai papati? au aparut retete noi?
dent spune:
aleniro,multumesc frumos! Ai dreptate, 'nemultumitului i se ia darul', ce sa fac, cu rabdarea n-am stat bine niciodata..., am incercat pantalonii din 2007, care pana azi n-au mai intrat pe mine si i-am si incheiat, drept e ca sunt cam sexi in ei...aveam 67 kg cind i-am cumparat si acum...
ggabriela,nu ne multumim noi cu atata...,asa ca "greva foamei" in continuare! N-am retete noi din pacate, imi ies pe urechi ouale, carnea,branza...
aleniro spune:
Fetelor ,mie mi-e o pofta de oua umplute ...
Conopida tot nu am facut-o inca ,doar am cumparat-o si ma uit la ea .....
dent spune:
aleniro, ouale umplute sunt ok,nu? Ce au :ou,pate si maioneza. Eu nu stiu daca le pot manca fara paine,din cauza maionezei. Dar trebuie sa incerc . Acum vreau sa fac chiftele.