ATKINS 1
Raspunsuri - Pagina 16
aleniro spune:
Buna dimineata fetelor!
Dent ,imi pare tare rau de tine ca ti-a fost rau ,poate nu trebuia sa mananci inainte de sala sau poate nu-ti fac bine castravetii?!Las ca trece iubita,poate ai mai dat juma de kil jos .felicitari pt rezultate !.chiar esti o luptatoare si o ambitioasa ...si vezi ca si racii merg inainte?Defapt tu chiar ai mers inapoi (cu kg)
Ggabi ,multumesc draga mea de lamuriri .Acuma numa oarba sa nu fiu si trebuie sa o gasesc.
la toata lumea.
mgabi spune:
Buna fetelor! Cum va mai simtiti? Dragul meu cantar imi arata ca trec de pragul critic 80 kg, adicaaaaaaaaaaa 79,5 kg . Sunt tare fericita. Cu toate fortele inainte cu atkins.
Raportez am papat: muschi afumat, branza, 2 oua fierte si 1 castravete.
Diseaza cred ca trec voi savura o conserva de peste sau mai vad eu ce gasesc prin frigider.
aleniro spune:
Buna fetele!Azi m-am cantarit si eu si am -4 kg.Bine-i si atat ,putea fi si mai mult!
Mgabi ,felicitari!.Cat ai dat in total?Sotul tau mai tine?
Dent ,Ggabi ,Ayumi ,pe unde umblati?Ati plecat in weekend?
aleniro spune:
Sunt tare suparata fetelor .Am gresit din nou.Dupa ce ca m-am cantarit dimineata ,apoi am luat-o razna.Am papat 4 sarmale si acum seara am bagat si ciocolata si o gurita de cola light.Nu stiu daca la acest sf de sapt voi rezista ispitelor ,caci am prea multe evenimente:ziua lui tati,ziua nepotelului si o nunta.Asa ca sigur o tin tot in chef si .
O voi lua luni de la capat si probabil cu vreo 2 kg in plus .
la toata lumea si fiti cumintele ,nu faceti ca mine!!!!!!!!!!!
dent spune:
Buna dragelor! Ieri am fost plecata toata ziua, de aceea n-am scris. Dar de la dieta nu m-am abatut. Am 74, de la 77,6 in 9 zile de dieta.
aleniro, sa-ti traiasca parintele sanatos multi ani! Dar, te rog nu ceda, o sa-ti para rau, ocazii de sarbatorit si tentatii apar frecvent. Trebuie sa ai grija, ca sa poti fi fericita si multumita de corpul tau. Eu am suferit psihic foarte mult din cauza kg in plus. Inca sufar ,dar stiu ca sunt pe drumul cel bun.
toate fetele!
dent spune:
Buna dimineata! Pe unde sunteti fetelor,pe vremea asta mohorata?
Eu sunt putin dezamagita, m-a pus naiba sa ma cantaresc dimineata (doar m-am cantarit ieri) si aveam cu 300 gr mai mult. Nu am mancat mai mult ca de obicei ,dar ieri meniul meu a fost cam sarat, probabil cum beau 4 litri apa pe zi si cu sarea sa fi retentionat lichid...,sper. Dar nu ma las...
mgabi spune:
Buna dimineata! Brrrrrr cam frigulet azi.
aleniro sotul meu este tare devotat atkins, dar mai triseaza ocazional cu oooooooo bericica. Cantarul ii arata cu ~ 5 kg mai putin. In rest il monitorizez foarte atent pentru ca tare si-ar dori si ceva dulce. In schimb eu nu am pofta deloc de dulce. Eu am intrat deja saptamana 4 si per total pana acum 6 kg. La sfarsitul saptamanii imi va fi mai greu deoarece voi pleca la munte unde vom fi multe familii, mancare multa, dar sper sa ma sustrag fara sa par isterica de la dulciuri si bineinteles nu voi manca paine sau alte fainoase. Eu sper sa pot tine fara probleme mezeluri, branzeturi si fripturici si salate. Iar de saptamana viitoare din nou pe baruicade.
In week-end am scos niste pantaloni de la nafatalina care nu-mi mai veneau de muuuult si surpriza unii chiar incep sa incap in ei. Pana acum purtam marimea 46, chiar 48, iar acum sunt undeva intre 44-46 si psper sa ajung la 42 cum eram odata.
Hai va pup si sa aveti o saptamana minunta
aleniro spune:
Buna dimineata fetelor!Si la mine e un friiiiig si vreme tare urata!!!.
Si eu sunt pe pozitii ,am trecut si de weekend ,dupa cum am zis tare multe evenimente am avut.Nu m-am prea abtinut ,am cam gustat din toate ,dar azi o iau de la capat ,pt a nu stiu cata oara.....!Nu conteaza ,bine ca am rezultate chiar si cu ,,mici"greseli!Vreau sa va spun ca frigiderul meu e plin de prajituri,tort ,etc.si tare greu ma abtin ,dar sper sa reusesc.Pana acum am fost cumintica.
Dent ,te invidiez ca bei 4l de apa pe zi ,la mine recordul a fost de 3 .
Va si va doresc spor la slabit!!!