Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (34)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Maine e ziua ta,
Zi frumoasa ca tine,
Am sa adun ghiocei,
Sa te bucuri de ei,
Si sa-ti spun, TE IUBESC!!!

Maine dai de baut, Crina.

uta28 este 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Eu la 18.20 am programare la medic,abia astept.

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Buna dimineata, burticutelor! Ei stiu ca nu mai e asa dimineata, dar . Sunt tare bucuroasa pentru ca azi se va umple capitolul de vesti bune. Nici nu are cum sa fie altfel la cate intalniri cu sunt. Asa ca va urez multa bafta si scoatem ca sa va incurajam. Offf, mor de nerabdare sa va intoarceti cu vestile bune si culori la carucioare. Si sa patiti ca Klarisse, daca va doriti asta.
Va pe toate si o saptamana cat mai frumoasa.

mamica de fetita si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_flo spune:

buna ziua dragi burtici si o saptamana cat mai placuta
multa bafta celor care merg astazi la eco.
deci,

va si sa veniti numai cu vesti bune

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Scumpele mele va pup mai cu intarziere ca astazi ne-am intors la birou dupa o saptamana de leneveala si un weekend linistit de familie fericita posesoare de CUC.
Bafta multa fetelor care merg azi sa isi vada micutii.
Bun venit la noile burtici, le dorim o sarcina usoara si un bebe sanatos si cuminte.
Sambata seara am fost la cinema si am patit ceva ciudat..stateam cu mana pe burta si am simtit si eu si sotul meu niste pulsatii foarte regulate..poate fi bebe? Sotul meu zicea ca poate e vreun vas de sange de-al meu..care pulseaza..eu ma gandeam ca poate e inimioara lui bebelin..ce ziceti?

Va pe toate.

Klarisse graviduta 14+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_flo spune:

am uitat sa schimb semnatura
mai am putin si schimb prefixul

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Buna ziua tuturor!
Bafta celor ce merg la eco azi, va asteptam cu vesti extraordinare!
Klarisse wow... n-am cuvinte pentru schimbarea pe care ai trait-o...saqnatos sa fie!
Si eu astept sa simt ca misca bebe da se vede ca inca are suficient loc sa se invarta fara sa-l simt...la ce burtoaie am poate sa joace si fotbal si eu sa nu stiu nika'. Si cica la a doua sarcina simti mai repede...oare??

Eu am altele pe cap...tata are o interventie chirurgicala azi...eu zic ca-i minora da ce stiu eu... Sper sa treaca cu bine peste asta ca nu-mi sta capul la altceva. Noroc ca am serviciul aproape de spital, am fost deja de vreo trei ori la el, inca n-a intrat...macar de-ar intra odata sa stiu ca e bine..of,.,,

14+ si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iunia82 spune:

Salutare burticute,

Sa simiti copilul miscand este minunat. Eu am inceput sa o simt zilnic, cu pauze de somn bineinteles. Pe la 17 saptamani am simtit miscarile foarte bine, adica diferit de alte miscari normale ale intestinelor.
Eu sunt si mai slabuta si probabil din aceasta cauza le-am simtit mai devreme. Din calendarul pe saptamani al maica-mii (e medic), am vazut ca la prima sarcina primele miscari se vor simti intre 18-22 saptamani, iar la cele aflate la a 2 a sarcina intre 16-20 saptamani.
Eu am avut 45,5kg inainte de sarcina. Acum am 53 kg si nu am deloc grasime pe burtica + placenta mea e situata posterior, poate de aceea am simtit mai devreme.

Chiar acum in timp ce scriu misca de zor (cam 2 miscari pe minut). Ascult si muzica tare (Sade) si probabil ca-i place.

Miscarile se simt ca mici ghionturi din interior, destul de puternice uneori. Ca si cum burtica s-ar zbate involuntar de tine. Oricum va veti da seama, pentru ca nu ati mai simtit senzatia pana acum. Uneori cand stau culcata pe o parte simt cum se zbate burtica, dar nu ca spasmele musculare, ci altfel...greu de explicat

Va pup si bafta la eco!!!!!!!

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fianna spune:

Success la ecografii! Sa auzim numai vesti bune!

Va vine sa credeti ca aici se mira lumea( mai ales cei de provenienta anglo-saxona) ca se fac ecografii la fiecare vizita? Eu as innebuni sa nu fac macar o ecografie pe luna si sa-mi vad puiul.

Voi cum va simtiti in trimestrul 2? Mie mi-a cam trecut greata dar sunt in continuare obosita si dorm foarte prost. Ma trezesc mai obosita decat atunci cand m-am culcat.

fianna cu printisorul Matei

13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanyy2009 spune:

buna dimineata...mai pe la pranz...multumesc de cafeluta.
Klarisse pulsatii am simtit si noi acum cateva zile....habar nu am ce a fost...sa fi fost bebe?????
azi sunt foarte multe intalniri bu bebele asa ca mult succes fetelor....sa veniti cu vesti bune

15+

Mergi la inceput