Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (34)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Karin25 spune:

Hrstos a invat!

Salutare dragele mele!
Mi-a fost dor de voi. Ma bucur sa vad ca toata lumea e bne!
Euam o problema care imi sta pe creier: azi am fost la salina in Turda, langa cluj. A fost minunat. Mi-a picat aqsa de bine maiales ca ma incerca un pui de raceala. Problema e ca acum ma intreb daca aveam voie...Am incercat sa caut dar nu gasesc nicaieri nimic. Nu am nimic, nu ma doare nimic dar nustiu daca la bebe i-a placut faptul ca am coborat atatia metrii sub pamant... Cat de inconstenta pot sa fiu... ? Va rog daca stiti ceva legatde asta spuneti-mi si mie ca imi vine sa mor de ciuda ca nu gasesc nimic, iar la eco sa vad ca bebe e ok merg numai in 20 aprile.
Sper ca Dumnezeu are grija de noi si nu se va intampla nimic rau.

Va pup dulce pe toate
Bafta fetelor care merg maine la eco. Tin pumnii.

Edith 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaisa20 spune:

Succes pt maine fetelor - Ghiocela, Crina, Zozela (parca si tu din cate am retinut)! Asteptam rezultate suuuuper bune!
Si eu tot maine am intalnire cu puiul meu si emotiile deja ma coplesesc!
Doamne ajuta sa fie totul bine!

danaisa20 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Buna seara
Nu prea am avut timp sa intru, dar am recuperat acum.
Crina, ma bucur ca ai ajuns totusi la biserica .
Pentru fetele care merg maine la eco, o sa tinem pumnii stransi

Ne auzim maine.
Pupam

Kiti, 13+ si mami de Vlad (15.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_b spune:

Karin mie unele prietene fost gravidutze chiar m-au indemnat sa merg la salina... Eu nu stiu sa fie ceva vatamator in asta. Mai bine suna-ti mewdicul ginecolog si poate o sa i un raspuns dar eu zic ca e ok, chiar azi am vb cu nasa mea de salina si mi-a zis sa merg ca e super. Sincer eu nu cunosc interdictii... Stai linistita!
Oricum mie mi se pare ca lucrurile astea pot fi sa zic asa aleatorii in sensul ca poti atat de tare sa te pazesti de tot felul si apoi sa o ptesti cine stie cum, sau sa faci tot felu de nebuneli si sa fie ok, deci sa nadajduim in toate momentele ca Dumnezeu o sa aiba grija de pruncusorii nostri!

Crina multumesc de intrebare sunt bine. Azi am fost putin la liturghie, atat cat am putut sta si de dupa amiazi pot sa zic ca nu am mai avut nici un simmptom de raceala, desi am iesit si pe-afara... Acum am luat si Imunorezistan Forte si sper ca o sa fie ok!

Ale

------------------------------
Nimic nu umple mai mult sufletul de desfatare decat faptul de a iubi si de a fi iubit.
-----------------------------

14+ cu bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_b spune:

Aaaa ies si eu la galerie pentru fetele ce merg la eco maine:

Ale

------------------------------
Nimic nu umple mai mult sufletul de desfatare decat faptul de a iubi si de a fi iubit.
-----------------------------

14+ cu bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karin25 spune:

Ale Merci mult de raspuns. Nici eu nu cred ca are salina in sne ceva ci ma gandeaM LA FAPTUL CA AM COBORAT FOARTE MULT SUB PAMANT SI SE Mpdfica destul de mult presiunea. Dar sper ca e ok.
Multi , multi

Edith 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

ce frumos, cate fete merg maine la eco! Bafta multaaaaaaaaa si pumni stransi!
Nu cred ca e vreo problema cu salina, n-are nici un sens. O sa fie toate bune!
Ghiocela, iete ca n-am costum, n-am gasit pe masura balenitatii mele! Glumeam, nu m-am uitat decat la 2 magazine si n-am gasit, am incercat si la intersport si n-am gasit ceva care sa-mi faca cu ochiul. Stii tu vreun magazin? Cu bagatul cu capul la fund, eu nu-s as in ale inotatului, asa ca rogu-te, nu-ti face pacate!

Cristina 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Buna seara, doamnelor cu burtica frumoasa!
Scuzati-mi lipsa, sambata am avut o zi extrem de incarcata (probat rochia de mireasa, alergat dupa costum de mire, pantofi de mire, rochite de gravi), ptiu, si multe multe altele.
Azi, repaos la pat, somn mult.
Maine avem intalnire cu bebelul. Abia astept sa ne vedem din nou cu el!
Multa bafta fetelor care isi dau intalnire cu bebelul lor.
Ma duc la nani si ne auzim maine. Pup!

uta28 este 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Burtici,va!
Acum am bagat o aterizare fortata pe la stupul meu. Cred ca ziua de azi a avut 30 ore... dar tot nu mi/a ajuns, si cand ma gandesc ca maine e luni... ma apuca o 'jale fara mangaiere'.

Burtici... am gasit o combinatie tare buna si pe gustul meu. Iaurt, miere, miez de nuca sfaramat. Asa pot sa mananc iaurt... si e gustul care 'ma multumeste'... in ultimul timp cautam ceva bun sa mananc si nu stiam ce... e, am gasit si e bun.

Va iar... dar de noapte buna ca trece Mos Ene pe la mine... sa vada daca sunt copil cuminte... si sigur are ptr mine un vis frumos care maine/poimaine poate devine realitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Buna dimineata burtici dragute! Ca de obicei servim cafelute, ceiut, laptici si tot ce va mai doreste sufletelul!
Azi am vazut ca sunt vreo 5 marete intalniri cu bebei (daca nu ma insel), deci abia asteptam vestile bune si fericite, si poate se mai coloreaza si ceva carucioare! Pumni stransi!
Va urez tuturor o zi frumoasa si calda asa ca si sufletelele voastre! Eu la munci ca de obicei!

Cristina 14+

Mergi la inceput