Burtici cu Ursuleti de Nov-Dec 2010 (8)
Raspunsuri - Pagina 5
alinushca spune:
Am avut la sarcina trecuta si nu mi-a folosit la absolut nimic.
Mami de
(28.10.2008) si
bb2 8+
florina22 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui douradoudou alinushca felicitari ![]() ![]() ...acum m-a uitat la semnatura ca si tu ai 8+...si la mine bb avea doar 1.48 cm ...mi-e frica ![]() Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri 8+ |
doura, si eu la 8 sapt aveam bebita de 1.60 cm cu 164 batai/minut.
deci, no panic!
Miruna, vis-a-vis de ce mi-ai zis ca e stresul mare cu analizele astea, daca doctora m-a pus sa le fac, le fac, insa nu m-a panicat deloc, doar ca trebuie sa le avem facute. eu gandesc pozitiv si zic ca sunt doar de rutina. Cat despre CMV-ul tau din sarcina anterioara ai fost o curajoasa, bravo tie!!!
[+9 sapt]
alinushca spune:
| citat din mesajul lui douradoudou ce inseamna carnetul ala? Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri 8+ |
nimic.
Mami de
(28.10.2008) si
bb2 8+
beatrice75 spune:
Azi mi-a fost f. rau: cred ca tot de la tiroida mi se datoreaza. Am o stare generala de rau pe care nu o pot descrie si imi bate inima foarte tare. Uneori simt ca fac infarct!
9+
douradoudou spune:
| citat din mesajul lui beatrice75 Azi mi-a fost f. rau: cred ca tot de la tiroida mi se datoreaza. Am o stare generala de rau pe care nu o pot descrie si imi bate inima foarte tare. Uneori simt ca fac infarct! ![]() 9+ |
beatrice inteleg ca nu te simti prea bine dar nu mai intra in panica pt ca iti faci f mult rau..e cred ca o sa ajungi la un atac de apoplexie .tahicardia se agraveaza si mai rau de la panica..incearca sa respiri profund si sa te gandesi la lucruri bune si o s afie bine

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri
8+
mamiralu spune:
Buna seara! Uff ... am ajuns si eu sa va mai citesc si sa mai scriu. Se poate lua concediu prenatal de la 10 saptamani? ![]()
Feliciatari pentru ursuletii activi, care dau din mugurasi
Imi pare rau pentru cele care mai mult s-au stresat, decat s-au bucurat ... fiti optimiste!!
Oricum, am inteles ca masuratorile de lungime pot varia destul de mult de la un doctor la altul. Si da, am inteles si eu ca bitestul este mai exact decat triplul test ... cumva diferenta dintre copiii cu probleme genetice si cei normali este mai clara la inceputul sarcinii!!? La ecograful de la Filantropia nu mai fac decat bitest, nu mai recomanda triplu test.
vmadelain spune:
| citat din mesajul lui douradoudou eu am des si dureri de spate ..si jos dar daca stau mult in picioare sau ridic ceva mai greu...si eram asa si inainte de a ramane acum ..poate de la cealalta sarcina..Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri 8+ |
Buna Burtici,
Dragelor, si eu ma confrunt cu o durere de spate, jos in dreapta, destul de urata...ce-i drept ma mai incerca si inainte de a fi cu bebe, dar parca acum este mai intensa...

Maine ma duc la dr, sa aud si eu pentru prima oara inimioara ursuletului meu
. Nu mai pot de nerabdare.
O sa intreb si daca aceste dureri pot fi corelate.Ma rog la Dzeu sa avem cu toatele sarcini usoare si duse pana la capat cu bebei sanatosi si frumosi.
Pup cu drag pe toate si hang in there!
Madelain
6+
vmadelain spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui douradoudou
beatrice inteleg ca nu te simti prea bine dar nu mai intra in panica pt ca iti faci f mult rau..e cred ca o sa ajungi la un atac de apoplexie .tahicardia se agraveaza si mai rau de la panica..incearca sa respiri profund si sa te gandesi la lucruri bune si o s afie bine ![]() Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri 8+ |
Buna Beatrice,
Suntem alaturi de tine, dar avea dreptate Doura, trebuie sa incerci sa te gandesti la BB si la tine. Panica te afecteaza si mai mult si iti prelungeste starea...imi inchipui ca ai motive sa crezi ca pot aparea probleme, dar incearca sa le iei pe rand...Cand te incearca momente de genul, poate o idee ar fi sa suni pe cineva apropiat cu care sa vorbesti si care sa te asculte si sa te incurajeze...Poate vrei trece mai usor peste moment...si daca totusi crezi ca chiar e ceva in neregula, nu ezita sa-ti contactezi medicul.
Te pupam si fii strong! Bebele tau cu siguranta iti va multumi, la timpul lui!

Madelain
6+
Madanic spune:
| citat din mesajul lui simona-maris Fetelor,sunt socata!Am o prietena buna in SUA,si m-a sunat tatal ei ca era sa moara la nastere. ![]() ![]() Acum e in spital cu infectie,pericolul nu a trecut inca.Mi-a spus ca actul medical de acolo e mai putin decat mediocru.Medicul vine doar in nu stiu ce cazuri...eu credeam ca e mai bine asa...ca nasterea e un proces fiziologic,dar nu e chiar asa.Exemplul prietenei mele ,Emanuela,a confirmat acest lucru.Tatal ei e preot aici in bucuresti,m-a rugat sa ma rog pentru Ema,ca acum port un ingeras si ,cica, am trecere![]() Simona, +9 |
Sa dea Dumnezeu sa-si revina si sa fie bine si ea si puiul!
Ce zici tu aici eu una n-am mai auzit. E adevarat ca eu ca si Alysa locuiesc intr-un oras mare, oricum aici medicul care iti monitorizeaza sarcina nu este obligat sa vina la nastere, insa dosarul medical este la dispozitia tuturor medicilor din clinica la care te duci, si nasti cu cine este de garda.
Aici de fapt este o adevarata moda sa nu se nasca cu medicul. Majoritatea femeilor aleg sa nasca natural acasa cu doula (moasa), le e frica ca la spital le face doctorul interventii si strica procesul natural. Mai exista si posibilitatea sa nasti la Birthing Center, un loc care are personal medical dar nu medici doar moase si asistente. In caz de urgenta te transfera la spital cu salvarea.
Asta a fost unul din socurile pe care le-am avut cand m-am mutat aici. In Romania cezariana este dorita de majoritatea mamicilor, aici refuza pana si epidurala, nu vor nici macar sa ajunga in spital.
Eu am ales calea de mijloc pentru ca ambele scenarii mi se par extreme, am zis natural cu epidurala daca mi se pare ca nu suport durerea. Si in nici un caz acasa, am nevoie de plasa de siguranta pe care o ofera prezenta unui medic.
Imi pare rau pentru ea, si in US exista medici incompetenti insa daca problema a fost a medicului, medicul va plati fii sigura.
Madalina
mami de
Isabella Andreea si
8+http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"