Si ingerii au nevoie de ajutor ! (3)-avem pay-pal

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Foarte frumos Gabi!
Cu o asemenea veste e bine sa incepi ziua, mai ales ca citisem mai devreme mesajul tau cu intamplarea din parc, unde Bogdan plangea. Si nu ai de ce sa te urasti pentru ca nu poti face mult. Eu cred ca esti minunata si faci totul .
Si pentru Bogdan cu "lelalii" lui o imbratisare puternica puternica puternica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Un pupic si de la noi pentru Bogdan cu tot cu "lelalii" lui!

Lora, mami de Iustina si 29+

Carti personalizate

Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Am promis foto cu Donu' si ochelarii...AICI

Participam la concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=1" target="_blank">dod-1 si dod-2

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

ce fericit e
Sa-i poarte cu sanatate si sa fie totul tot mai bine, Doamne ajuta !

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

mai, dar ce baiat mare si frumos ai!!! e un scump si o dulceata!!!
si ii sta asa de bine cu lelalii... da-i un pup de la mine.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai

Mergi la inceput

Fiind o perioada cu vreme "urata"(pentru mine-el adorand ploaia) ...am inceput sa ne obisnuim cu stiloul si caietul special.L-am lasat efectiv sa le "studieze" sa descopere fiecare particica a lor....si incet ,incet ne pregatim pentru primul an scolar(care va fi 2011).
Cum vor aparea pe caiet primele "semne" va voi arata ,...
Mainile lui inca nu-l ajuta suficient,nu are muschi mici bine dezvoltati... ...iar asta ne impiedica mult...si nici nu stiu cum sa-l stimulez sa foloseasca mainile mai mult ,dar util.Terapeutii imi tot spun exercitii pentru motricitate:puzzle(face cu 12-16 piese),nu am gasit mingiutze sau colacei care sa-i stranga cu ambele maini odata.Am avut o mingiuca a Isabellei(provizoriu era buna) dar a prins-o din nou huna -terorista si a rupt-o.

Uitasem ...datorita exercitiilor de suflat(in fluier Daria[pup]) azi a fost prima zi in care a reusit sa-si umfle cat de cat corect obrajii dar mai ales a reusit sa sufle nasul...nu singur ci dandu-i indicatii pas- cu -pas...dar e o mare realizare pentru noi...ne straduim de ani sa invatam ...

Participam la concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=1" target="_blank">dod-1 si dod-2

Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Ieri erau intrati in cont 270lei din care voi achita azi kinetoterapia(250lei)...restul...voi amana plata... pana voi gasi sa imprumut,sper...iar daca nu voi gasi...asta este trebuie sa renunt la una din terapii...dar la care ca ambele-s fff importante...la care?!

Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Gabi o sa virez si eu azi sau maine 60 de ron pe produsele mele si cele licitate de sora mea.Ii sta f bine cu ochelari

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

858 SMS PENTRU COPII!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Dodo acum am virat 36 de ron,din pacate nu vazusem ca restul produselor au alti destinatari

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

858 SMS PENTRU COPII!

Mergi la inceput

Maine este 1 deci a mai trecut o luna ...
In aceasta luna datorita voua ,am reusit urmatoarele:
-sa cumpar ochelarii lui Bogdan(1000lei)
-sa platesc kineto(250lei)
-in cont acum sunt 146lei ...bani care o sa-i dau in contul logopediei (unde trebuiesc -320lei)

Va multumesc din tot sufletul ,sa va dea DD multa sanatate atat voua cat si puiutilor vostri.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank">dod-1 si dod-2

Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput