Si ingerii au nevoie de ajutor ! (3)-avem pay-pal
Raspunsuri - Pagina 20
Dodo-pui spune:
Ierifetele inimoase din Constanta au avut un eveniment "Mos Craciun Dc" in care copii nostri speciali si noi mamicile lor am fost invitati.A fost SUPERB SUPERB...copii s-au jucat,bucurat,noi am vorbit,si a sosit Mosul
Aici se vede grupul inimoaselor:
randul de sus de la stanga la dreapta:
-happymummy
-onticacamelia
-Lulu77
-Mihaela770
-Diana2242
-batmanita
-boticelina
-cornelia
Randul de jos:
-Adinutza,
-Mos Craciun
-eu
-simonapro
-georgipuia(iar in urmatoarea foto grafie mai din profil si cu fata in brate Crixia)
Iar foto cu distractia Aici
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Dodo-pui spune:
Buna,dupa aceasta saptamana avem si noi vacanta pana in 2011.-aceasta partea frumoasa.
Partea rea e ca nu voi reusi sa acopar terapiile pe luna aceasta(cele 3 saptamani...)din bazar s-au strans pana acum 262 lei
Dumnezeu imposibilul!
Dodo-pui spune:
Datorita mamicilor inimoase din Constanta a aparut un alt articol www.ziuaconstanta.ro/rubrici/umanitar/mos-craciun-a-venit-la-mihaita-si-la-bogdan-81210.html" target="_blank">in ziarul"ziua de Constanta" (in cel tiparit).
Multumim si Dumnezeu sa va dea innmiit!
Dumnezeu imposibilul!
alexandrina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dodo-pui Datorita mamicilor inimoase din Constanta a aparut un alt articol www.ziuaconstanta.ro/rubrici/umanitar/mos-craciun-a-venit-la-mihaita-si-la-bogdan-81210.html" target="_blank">in ziarul"ziua de Constanta" (in cel tiparit). |
Tare frumoase initiativele mamicilor din Constanta.
Sunt curioasa cat impact are acest articol.
Dodo un sac cu sanatate sa-si reverse Domnul la voi in ograda!
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexandrina Sunt curioasa cat impact are acest articol. Dodo un sac cu sanatate sa-si reverse Domnul la voi in ograda! |
Multumi de urari iar dumnezeul sa vi le intoarca!
Alexandrina in urma cu ceva ani Bogdi a aparut si in Jurnalul national cu date,nr de telefon si tot ce trebuie....rezultatul...nici macar un telefon cu o vorba buna.Eu sincer nu ma astept la nici o reactie de la nimeni,sincer .Am scris despre acest articol doar sa multumesc fetelor inimoase care s-au staduit.
Dumnezeu imposibilul!
Leditia spune:
Dodo,in prag de Craciun,va doresc toate cele bune,sanatate multa,impliniri cat mai multe si ii doresc in special lui Bogdan realizari cat mai multe si progrese si sa dea Dzeu sa se faca bine de tot,sa aiba o viata lina si frumoasa,plina numai de bucurii si reusite.
Va pupam si va dorim Sarbatori fericite si tot ce va doriti sa se implineasca.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.
mikaeela spune:
- Fie ca sarbatorile de anul acesta sa va umple sufletul de bucurie ..incredere ,speranta si iubire.Sa aveti parte numai de impliniri,bucurii si multa,multa sanatate.
CRACIUN FERICIT
Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela
diannaalex spune:
Cu ocazia mult asteptatei sarbatori a Craciunului iti urez ca pacea si calda speranta a Pruncului Iisus sa iti lumineze sufleul, sa iti aduca fericire si liniste interioara tie si celor dragi! Craciun fericit!!!!!
mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
Dodo-pui spune:
Multumesc pentru urari si gandurile bune dragele mele.Dumnezeu sa vi le intoarca inmiit!
PS:Dupa moderare veti gasi capitolul 4 Aici
Dumnezeu imposibilul!