Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (71)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

eu mananc cioco, multaaa, una intreaga pe zi cred ca d-aici cele 9 kg, ca mancare nu prea servesc
am mai gustat si eu cate o gura, 2 de vin rosu, chiar cate un pic de bailyes (sau cum se scrie)nu l-a agitat pe bb, mie mi s-a parut ca mi-a relaxat muschii...dar nu e recomandat, prin toate cartile zice ca ficatul lui bb nu poate sa filtreze deloc alcoolul

testul de glucoza l-am facut si la prima sarcina si probabil se recomanda in functie de anumite predispozitii pe care le remarca medicul, pe mine m-a intrebat cate kg a avut bb la nastere(3.600) si a zis ca musai il fac si acum testul, pe mine ma ingrozeste pentru ca mi se cam face greata, mai ales daca nu bag nimic in gura de dimineata (macar un sticks ceva...)

aelita ce sa fac...ma rog la D-zeu sa fie bine cu zgarieturile astea asa ma tem si eu, sa nu fie altceva...ca nu e ca o lovitura normala de bebe, care doare si sotul imi tot zice ca sunt la a 2 a nastere si s-au slabit balamalele p-acolo

bamboletta am vazut patutul si leaganul sa le foloseasca bb sanatos, acolo langa geam ramane locul lui? mi se pare fain ca are lumina naturala

fierul sa nu-l luati dupa mesele la care mancati lactate, probabil stiti deja

cu bobinache 27s+
Mami de Mikul Robert Constantin (19.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Carmen ai probleme cu constipatia?Burtica te doare de la crampe?
Uneori si pe mine ma doare rau,ma si inteapa cand nu elimim gazele,dar ma doare burtica,nu mai jos.
Vezi sa nu faci hemoroizi,ca am auzit ca aia dor.Banuiesc ca nu e cazul.

23+

Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
22+ Carla Maria si Cristian Alexandru

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Mergi la inceput

CD27 dar de ce sa nu iau FE dupa ce beau lapte?????Eu tot asa il iau de luni de zile dupa ce pap cereale cu laptic!!!!!!!!!!!!!!!nu ma speria!!!!!!!!

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

Carmen ai probleme cu constipatia?Burtica te doare de la crampe?
Uneori si pe mine ma doare rau,ma si inteapa cand nu elimim gazele,dar ma doare burtica,nu mai jos.
Vezi sa nu faci hemoroizi,ca am auzit ca aia dor.Banuiesc ca nu e cazul.

23+

Carla e foarte ciudat ca da ma constip de cateva zile, ma umflu ca un balon si partea cea mai grea e ca nu pot sa elimin gazele deci nici la toaleta nr 2 nu merg din cauza asta, asa ca stau cu prune uscate duphalac si gazele tot nu ies... Merg la toaleta cu toate prunele si duphalacul o data la 2 zile dar ma doare stomacul ca e plin de aer, ma doare fundul nu de hemoroizi ca nu ma doare undeva ci tot locul!! Uf, sa o combat repede ca si organele in burta mas dor de la atata aer!!

Leticia
Doamne Ajuta-ne!!!
23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

carla Fe nu se asimileaza dupa calciu, Fe se asimileaza in general cu vit C, eu din cauza asta nivci nu l-am mai luat de vreo saptamana ca am tot mancat lactate

cu bobinache 27s+
Mami de Mikul Robert Constantin (19.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

mai,mie imi palcea sucul ala dulce de la proba de glicemie,de imi venea sa mai cer unul!!
mai ales pe nemancate,mmmmm.dar eu cred ca sunt defecta

testul asta de glicemie e unul lung si unul scurt.
aici se face cel scurt,adica intepatura la 1 ora dupa suc.
daca asta iese rau,atunci se face testul lung,ala la 2 ore.
deci probabil va zice ca nu e nevoie de ala lung ..

CARLA stiu ca fierul se ia cu ceva anume si nu se ia cu altele,nu ca e pericol,nu te speria,dar ca nus e fixeaza la fel de bine.
nici eu nu mai stiu,dar parca se lua cu suc de portocale ca sa se fixeze mai bine,sau dimpotriva ?
poate ca laptele nu e bun fixator .
daca gasesc ceva iti spun,ca nu mai tin minte ..de data asta l-am luat dupa ureche pe burta goala.
poate stie cineva daca imi amintesc eu bine ca il luam cu suc de portocale,natural,ca sa se fixeze mai bine?

edit: uite ca vad ca a scris DC ce ziceam eu:

Citat:
carla Fe nu se asimileaza dupa calciu, Fe se asimileaza in general cu vit C, eu din cauza asta nivci nu l-am mai luat de vreo saptamana ca am tot mancat lactate

deci imi aminteam bine ca se ia cu suc de portocale..ceea ce nici eu nu am facut de data asta.
am sa ma tin de treaba de acum incolo!
azi nu-mi amintesc insa daca le-am luat...sunt varza!

CARLA poti sa dai cuiva parola,in cine ai incredere,si sa iti schimbe semnatura,de pe alt calculator fara probleme.sau sotul daca are acces in alta parte.

21+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Merge pe Mozzila!!!!!!!!!!!!!
Am schimbat semnatura!!!!!!sunt happy!!!!!

23+ Carla Maria si Cristian Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

Merge pe Mozzila!!!!!!!!!!!!!
Am schimbat semnatura!!!!!!sunt happy!!!!!

23+ Carla Maria si Cristian Alexandru

e,vezi?brava !
e cineva care schimba capitolul?ca eu nu am parola .
si apoi ne inchid moderatorii subiectul fara sa apucam sa punem link de continuitate la celalat capitol.
daca stiti cine schimba,sa o faceti atenta pe mess.

21+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Eu nu stiu pe nimeni, credeam ca tu schimbi Aelita, nu am parola nici eu!

Leticia
Doamne Ajuta-ne!!!
23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug2010 spune:

Burtici cu delfinasi va invit la
Capitol nou

Mergi la inceput