Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (71)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

vazut pozele cu ce burtici frumoase

ma bucur ca va place coltusorul delfinasului speram sa ramana tot delfinas sa nu devina delfinasa
Antonia deja si-a pus toate pasusile in patut si leagan...diseara le strang..altfel pana vine bb le calareste bine

Anca-multa sanatate lui Vladut

Bamboletta 20+ si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

Gata fetele, am reusit si eu sa termin cu gatitul si in sfarsit am reusit sa pun cateva poze cu burtica .
Va pupic si mai vb

28+
Corina, viitoare mamica de baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Alina2005-am vazut un tort la tine in folder as vrea si eu reteta arata tare bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Crissy, ai vazut ca bb e bine!. Ai dreptate, vremea e de cacao, stau ca o placinta intinsa in pat, vine pe la noi o pereche de amici, trece si ziua de azi.
Ce ti-a zis de placenta? Mai are sanse sa se ridice? Cat despre cordon, nu stiu cum e cu asta, trebuie mai multa atentie la miscarile lui bb?

Alina 23+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

CD aoleu cred ca m-as speria tare sa stiu ca nu prea sunt solutii...
Sper sa nu mai fie cazul la tine si sa ai o nastere usoara !

am sa caut poze cu cosuletul.eu l-am luat la 50 € si l-am folosit deja la ai mei doi,plus la alti doi copii imprumutat,si acum urmeaza al cincelea copil .au stat in ea cate 6 luni.practic si patutul mare de lemn,l-am mai purtat tot doar 6 luni,ca la 1 an eu i-am pus in pat de o persoana.
cosuletul mi-a fost f bun si ca imi ocpua putin loc langa patul meu,si ca il mai zgaltaiam noaptea asa cu o mana cand plangeau si eu muream de somn..il luam repede din cos,fata de cum m-as fi ridicat la patut,din asta ii saltam asa jumate ridicata,de cate ori sugeau noaptea.fiind usor,cand ma ridicam il impingeam sa dau si eu picioarele jos din pat,ca altfel un patut mare pe care il lipesti de patul tau te incomodeaza ..
mi-a fost super comod cu el,s-a meritat exact pt primele luni cand e f greu sa te ridici noaptea ,sa fie aproape ..

21+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

aelita la testul de glucoza se ia sange inainte, dupa 1 ora si dupa 2 ore...mie dr mi-a cerut doar dupa 1 ora sa mi se ia sange, asa ca dupa recoltare m-am pus pe mancat

ideea era sa mai fi asteptat vreo jumate de ora - o ora pana sa mananc (ca si cum as fi facut testul complet) ...si oricum sa ma feresc de paine, glucide...cica recomandat e sa bei multa apa dupa

noroc ca eu nu aveam probleme, mi-a iesit testul f f bun, asa ca nici suplimentul de glucide nu m-a afectat

la mine a fost asa,la 8 luni:luat sange dimineata pe nemancate.mi-au dat sa beau un suc dulce.mi-au spus sa astept 1 ora pe hol fara sa mananc nici sa beau nimic,fara sa fac efort,dupa acea ora mi-a luat iar sange,si au zis ca sunt libera sa plec si sa mananc orice.nu a mai fost o alta analiza -

BUMBLEBEE-
Citat:
saturat de atata cozonac, pasca

Despre pompe, zic ce mi-a zis o prietena, ca aia electrica trage f tare de san, spre deosebire de aia manuala unde trage cand ii dai tu la manivela, probabil e mai comoda aia electrica(pt maini) dar cica trage de sani de mama-mama.
de-asta imi era si mie frica..pt ca la cea manuala la inceput abia apsam,asa cate puuutin,cat suportam eu,nu puteam sa apas pana la capat de manerul ala si abia dupa cateva luni mergea sa apesi pana la cap,dar la inceput mi-ar fi fost imposibil,ca eu o foloseam tocmai din cauza durerilor pe care le aveam,a febrei,se impietreau sanii ...am avut prea mult la inceput si copilul nu sugea suficient,trebuia sa arunc..

vad ca RACUSOR spune ca exista una 2 in 1,nu stiam.
sa localizez si eu una asa,si daca mai am nevoie si acum,sa iau .

ADRIANA zice ca exista ceva pompa electrica cu ritm manual.numai sa nu aiba doar cateva trepte de viteza...

eu stiu ca mie mi-a fost f f greu,nu mai suportam nici o atingere..
dar nu toate veti pati asa !

acum vad ca zice CARMEN ca pompa electrica se poate folosi si manual.
ei uite eu nu am stiut si am cumparat doua manuale la doi copii
la al treilea ma desteptati

MICHELLE-nu,doar cu ala vertical.
sau cel putin asa fac eu,cu altul nu pot.
eu asa fac maioneza ,aia cu ou,cu blenderul ala vertical,in vas ingust si inalt.pun oul,uleiul tot odata oeste ou,sare,lamaie si bag blenderul,ridic si e gata intr-un minut.
apooi pot sa amestec cu mustar si galbenus fiert daca mai vreau,sau las asa.
si cu lapte la fel,in loc de ou,si iese alba f frumoasa !
e chiar interesanta cum se vede pe salata boeuf,alba si apoi cand o ornezi cu diverse-

da,sigur iese si cu avogado,ca tine loc de ou,si iese la fel,dar tot cu blenderul vertical as face,eu cu restul nu pot.
sau cu mana.dar freci mult.

cu galbenusuri fierte e mai buna la gust,dar eu nu am facut niciodata.
CARMEN,ai facut-o la mana,zici..
la blender vertical se taie ???

RODYCA vezi ca ei nu prea dau ,si e distanta mare intre o analiza si alta la sange,de cateva luni,timp in care poti avea scadere de fier.eu asa am patit.ca ei iti dau mereu analizele din urma,eu la cele din ianuarie aveam spre limita inferioara fierul,dar in grafic,deci nu era nevoie sa iau,dar in 2 luni deja eram rau,calculam singura ce mancam si nu aveam de unde sa castig fierul,era clar ca am fost ins cadere..asa ca din ianuarie pana la analizele din aprilie ale caror rezultat il aflu in mai..era cale lunga !! dceci am luat fier,bazandu-ma pe faptul ca la prima sarcina m-au certat in spital la nastere ca nu am luat fier,deci tot aici dar la alt spital,si au spus sa iau pe timpul alaptarii si ca ei recomanda la toate gravidele fier..asa ca e de la spital la spital.

21+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Toata lumea face testul la glucoza? Sau il facem doar daca e ceva in neregula?

Paula, 25+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Toata lumea face testul la glucoza? Sau il facem doar daca e ceva in neregula?

Paula, 25+ cu Andrei

mie in afara de analiza de glicemie nu mi-a zis dr nimic... cand se face? ca sa o intreb, nu de alta...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 27+ cu Filip

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bamboletta

Alina2005-am vazut un tort la tine in folder as vrea si eu reteta arata tare bine...

Bamboletta, ma bucur ca ti-a placut cum arata, asta e tortul cu care ma mandresc de fiecare data in fata musafirilor. Reteta am mai postat-o o data, eu nu o mai am in calculator, daca o are cineva, o rog sa o posteze, daca nu, o mai scriu o data. Mi-a placut mult coltisorul bebelusului
Maya, unde esti? Hai ca stiu ca tu ai salvat tot ce se putea salva, nu ai si reteta mea?

Alina, 26+ cu Aida Alexandra
Fetita mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_vlad

voi ce stiti, eu daca am avut varicela in copilarie si am fost si vaccinata nu prezinta risc pt sarcina Varicela lui Vladut?

Anca +21s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

din cate stiu n-ar trebui sa ai pb...si pericol ar fi in primele 3 luni...acum nu cred...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 27+ cu Filip

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput