LMA - Albinute & bondari de mar-apr '07 (139)
Raspunsuri - Pagina 7
roxanici spune:
Ddana sanatate si un final fericit va doresc.
Sa stii ca nu tb neaparat sa platesti cativa ani pt nastere la clinica privata. La Bv exista clinica unde se naste si costurile sunt in proportie de 50-60% suportate de CAS(bineinteles tb sa fii asigurata ca sa beneficiezi de asta) restul ce ramane de platit cred ca e pana in 1500 ron. Daca te intereseaza zi-mi si pot sa iti dau mai multe detalii, sau pot sa te indrum unde sa intrebi mai multe.
Hai ca pan la urma o sa fie bine.
educatia cupilului....ce sa zic....rares e cumintel...ma repet si cre'ca devin plicticoasa...ma inteleg cu el, prin diferite metode, recunosc, mai militaresti, mai cu lugu-lugu, mai cu santaj, dar in mare io nu am parte de mari provocari.
despre noi nu multe noutati...rares o fost sapt trecuta la bunici.... unde mi-a dus dorul; imi zicea la telefon "tu esti iubita mea" si "mie imi place numai de tine" si adormea cu poza mea in brate.
acu ca zice Diana ca atasamentul/dependenta e o forma de nesiguranta.... ma gandesc ce nesiguranta o avea rares ca si el e f atasat/dependent de mine.
roxanici spune:
a, da, Ddana, si io m-am gandit la homeopatie dar nu pot sa iti recomand ca aici e dupa cum crezi: daca crezi in homeopatie ori ba. ...dar ma gandesc ca poate chiar daca nu e un tratament anume poate exista ceva care sa iti ajute functia hepatica pana poti face tratament alopat.
Avand in vedere ca si noi am fost la 'vraci' si am fost deschisa sa o incerc si pe asta la rares....desi sunt foarte circumspecta de soi....ma gandesc ca poate ai fi si tu.
ralualexandrei spune:
Ddana asa cum a spus si Tzuna ma voi ruga in seara asta pt tine si pt bb din burtica,sper sa fie totusi o gresala primul rezultat al analizei.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 albumul no2
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
carmen94 spune:
in primul rand, va multumim de urari si ne cerem scuze ca iar am disparut din peisaj.
in al 2 lea rand vreau sa o felicit pe martutza ptr.sarcina.
acum sunt putin pe fuga ca trebuie sa amenajez curtea ptr. fie-miu.
sa scoateam bacul cu nisip,sa umflam deja piscina.........faze de astea.
...dar am sa revin sa-mi spun si eu parerea despre crize si educatia copilului.......de fapt sa povstesc cum e la noi.
Crina_mio spune:
DDana sper din suflet ca analiza sa fie gresita. Iar in situatia in care este pe bune, sunt sigura ca poti trece normal peste lunile de sarcina cu tratament naturist sau homeopat. Am o colega care a fost diagnosticata de vreo 10 ani cu hepatita B. Dupa ce i s-a propus la fundeni sa faca injectii cu interferon si a citit ca e destul de controversat a ales sa adopte un regim naturist, f strict e adevarat, dar acum e plina de viata si arata mai bine ca oricand. Important e sa-ti mentii moralul sus si sigur exista o solutie buna si pentru tine si bebelusul din burtica
.
Eu pana acum am ascultat gazele pe webcam cum se maimutaresc. Daca n-ar fi pline de blandute nu ai zice ca-s bolnavioare. Si culmea e ca au pofta de mancare mai bine decat zilele dinainte de a avea varicela asta. Sper sa treaca ca si pana acum.
Si referitor la varicela, cum ma sfatuiti sa-mi protejez o colega insarcinata (in cazul in care am luat si eu virusul) ca nu pot sa-mi iau concediu de acum. Am citit ca devii contagios cu cateva zile de a erupe si pana cand se usuca bubitele astea. De cand erupe (sper sa nu fie cazul) si pana la uscare as sta acasa, dar inainte?!?!?
Noapte buna tuturor si multa sanatate
Crina&Maya
Kitty spune:
Azi am fost pe fuga toata ziua, dar trebuie sa intru sa va spun ca si eu sunt cu gandul la Ddana si stiu ca totul o sa fie bine!
Ddana eu asa stiu ca in curand clinica privata despre care cred ca spui tu o sa aiba in curand contract cu casa de asigurari. Deocamdata costurile sunt destul de mari, dar in cateva luni se pare ca o sa fie suportate o mare parte din costuri de asigurari.
Ama va saluta si se roaga si ea pentru Ddana!
Si ne trimite ceva dragut.
Crina sanatate multa, sa treaca repede bubitele!
Sanatate si lui Victor!
Stefaniya ma bucur ca ne povestesti despre Carl mai pe larg.
Am si eu o poveste de aseara legata de "confiscat jucarii" dar nu prea e cu happy end.
O sa revin cu ea, ca e mai lung si acum nu am timp.
Diana ai dreptate, asa pare, o lupta de orgolii intre noi si Giulia, ea trebuie neaparat sa aiba ultimul cuvant, chiar daca acela e "eu raman singura acasa!" dupa ce o amenint (de ex dimineata cand alergam sa ajungem toti pe ora 8 la cresa, scoala, servici) ca o las acasa daca nu vrea sa se imbrace sau incalte.
ddana spune:
Am primit rezultatele si de la al doilea laborator. Sunt NEGATIVE!!!
La cat sunt acum de precauta, o sa mai fac si al treilea test, asa, de orice eventualitate. Parca mi s-a luat un munte de pe inima. In acelasi timp, cand ma gandesc la stresul din ultimele zile, imi vine sa pun o bomba la unul din laboratoare (ala cu rezultatul gresit:) Doctorita de familie, la care am fost ieri, m-a intrebat: "Nu v-am zis sa nu mergeti la laboratorul X? La nepotelul meu i-au iesit analizele de parca ar fi avut leucemie. Le-a repetat in alta parte si nu are nimic. Nu-l recomand nimanui de atunci". Ei, de azi inainte, nici eu.
Nu pot sa ma multumesc indeajuns pentru gandurile bune si rugaciunile voastre. Sunt convinsa ca au contat.
O sa va zic si rezultatul la al treilea test. Pe urma ma opresc :)
menuet spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ddana Am primit rezultatele si de la al doilea laborator. Sunt NEGATIVE!!! La cat sunt acum de precauta, o sa mai fac si al treilea test, asa, de orice eventualitate. Parca mi s-a luat un munte de pe inima. In acelasi timp, cand ma gandesc la stresul din ultimele zile, imi vine sa pun o bomba la unul din laboratoare (ala cu rezultatul gresit:) Doctorita de familie, la care am fost ieri, m-a intrebat: "Nu v-am zis sa nu mergeti la laboratorul X? La nepotelul meu i-au iesit analizele de parca ar fi avut leucemie. Le-a repetat in alta parte si nu are nimic. Nu-l recomand nimanui de atunci". Ei, de azi inainte, nici eu. Nu pot sa ma multumesc indeajuns pentru gandurile bune si rugaciunile voastre. Sunt convinsa ca au contat. O sa va zic si rezultatul la al treilea test. Pe urma ma opresc :) |
Asteptam al doilea test NEGATIV!
roxanici spune:
tine-o tot asa Ddana....adica ramai sanatoasa.
io stau si cujet...oare astia de la laborator fac intentionat asa ca sa mai repeti analiza? sau is atat de incompetenti? oare nu se poate face nimic sa ii oprim? ma indoiesc ca asa le-a iesit analiza...undeva e o gredeala majora.