*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (396)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Mersi, mersi!

Cum, cu foamea in gat si cu o cioco mancata?? Faci si tu ca mine...zici ca tii cura si mananci cioco?. Azi am zis ca mananc si eu mai light si am mancat 7 covrigi. Apoi am mancat 2 cioco de la David, Kinder

Si pe mine m-a facut Olga curioasa cu sefa...

Si, chiar daca nu-mi plac maslinele, o astept pe Gecko la raport

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Mai dar vesel copil Andrutu, manca-l-ar mama pe el!
Am uitat sa va raportez ca ultima mare achizitie a lui Dudu e urcatul si coboratul scarilor singur ...pasiune maxima :scarile alea din IOR , de la balcon la lac Deci Luny draga, ai partener de-acum pentru Mufa , oricand doresti sa urci si sa cobori cu cineva, suna-ma

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

am uitat sa va povestesc am fost vinerea trecuta la biserica sa-l trec pe andru pe sub masa..si am inceput sa-i explic ca trebuie sa ne spalam,sa ne imbracam sa mergem la doamne -doamne..dar al meu fratior ,cum ii place sa-l invete la prostii...ii zice ca nu mergem la doamne -doamne ci mergem la popa..deci tot drumul a tinut-o cu popa,a popa...duminica la fel cand sa mergem la biserica si-a adus aminte de popa...am ajuns la popa si cand sa ne impartasim a inceput sa faca fite...pana la urma am reusit si l-am impartasit..dupa ce am iesit din biserica ii povestea lui ta'su ca popa i-a dat usss-sucsi pia-paine...

alta faza cand vine ora de masa a cateilor el stie bine ce sa le dea sa manance pia si apa

si andru are o placere sa urce scari dar cand tre'sa le coboare(in special pe cele din interiorul casei) ma striga:mama tazi....andei tazi...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Ioana, dat fiind ca rusii imi aduc la suprafata cele mai rusinoase pohte (cioooocooo etc.), incep si eu "cura" dupa ei, de luni sper... deci nu sunt la cura. Nu am fost vreodata... desi am nevoie de kg lipsa ... Si dupa cum scrii ma intelegi cum e cu foamea in gat... desi am mancat cioco, as tot manca... de acolo foamea aia in gat...

Ma duc sa imi iau copilul mare de la scoala si apoi sa ne intalnim cu tati care merge la dentist... Gheu, gheu cu nervii de primavara... Va pup!

------------------
A venit primavara!

Mergi la inceput

Ramo, ce amuzant!!! Sa vezi ce ne vor mai face de ras copilasii nostri! Dar si sa radem!! Imi povestea prietena mea ca nepotul ei cand era mic era cam neastamparat si i-a zis:
"Sa fii cuminte in vizita, sa nu ma faci de ras, ca nu te mai iau niciodata!"
Ajung ei in vizita si ce credeti ca spune copilul:
"Am venit si noi pe la voi sa va facem de ras"

Nico, noi avem un Mio, tot o groaza de bani, dar e al tatei de fapt... de-aia l-as fi aruncat pe geam!

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

mai gheu cu foamea asta in gat..eu ma lupt cu cantitatea de prajituri pe care am facut-o pentru paste...am terminat nucile,eclerele (le-am terminat aseara)dar mai am chec si cozonac si tortulet pe asta sigur o sa-l manance cateii..fac ce fac si ma duc mai infulec o feliuta de chec sau cozonacel...

Mergi la inceput

ioana a fost amuzant cum zicea si ce fatuca avea..eu i-am zis ca e rusinica si nu trebuie sa zica popa atunci cand suntem in biserica,noi cand mergem la biserica stie ca mergem (sau cel putin stia dupa faza cu fratele meu) la doamne doamne...eu evit sa-l invat prostioare pt ca sunt copii si nu-si dau seama ce e bine si ce-i rau..acum na cine stie ce inseamna sa fii copil si cum sunt copii nu cred ca trebuie sa comenteze ce scot ei pe gurita....
edit:
ioana de mult am tot vrut sa-ti zic ca-mi place f mult citatul tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Va saluta Olga 8+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Olgutzika

Va saluta Olga 8+
sa fie intr-un ceas bun doamne ajuta!!!!

Mergi la inceput

Haaa! Mi-a trecut asa prin gand... Felicitari! Sarcina usoara!!

Mergi la inceput