*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (396)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Citat:
citat din mesajul lui zozela

Citat:
citat din mesajul lui VALENTINA C

o surpriza pentru voi :
http://www.onetruemedia.com/shared?p=ab5b8753bd20edfe2e10ac&skin_id=701

Suupeeerb!!mama pe el de vorbaret!!!

lui Mihai si cu !!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

mai aveti si voi putin!!!!

Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Doamneeee Valen! Si nu stiu fata ce le dai tu sa pape dar si asta e rotofei cum era Matei mic, o nebunie

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Olgu io-s cu pumnii stransi de tot si cred ca daca e sefa o sa inteleaga tot ce-i spui Ca asa-s femeile, mai inteligente Ma bag si eu in gasca asta si te astept sa ne spui si noua ce aveai sa-i spui ei Curiozitatea bat-o vina Ce zici, o bag p-aia "osafiebine osafiebine osafiebine" ?

Mergi la inceput

ZORZELA hai ca ma bag si eu la pariu ! Daca-i baiat ii cumpar o masinuta , ce zici, tii?

Mergi la inceput

Hap, si-am luat maslina Sa vina GECKO sa mi-o dea , ca ea era cu darurile pentru monologuri .GeckoooASTEPT!
Kya si-al meu canta fataaa Cred ca asa sunt ei de mici, o "lalaie"

Mergi la inceput

Hai ca merge...pana vine Gecko cu maslina nu ma opresc Pagina MEA,da????
Bubule eu sunt inca lost in LOST ...si eu tot cu ochii rosii ma trezesc si tot asa ma culc de nevoie, ca de stat as mai sta Si bine ca zisesi de cadou , ca eu eram cu pluta rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Na ca m-am bagat eu peste maslina lui Mimo , dar n-am rezistat "vorbelor" lui Luca de Vali. Cat poate fi de scump.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Si-al meu lalaie toata ziua. El e invatat ca la you tube cum nu-i place o melodie , cere ATA, si Dj Ralu schimba piesa. Eram intr-o zi intr-un magazin si canta nu stiu ce melodie si copilului nu-i placea si tipa ATA NI-NI-NA , ATA NI-NI-NA. A trebuit sa fugim rapid ca n-aveam mixerul la noi

Mergi la inceput

AIA-AIA ,ATA si AMEA sunt si la noi cuvintele de baza Bine , daca nu socotim variatiunile de mama, mamu, mamo si mami care reprezinta fondul sonor continuu
Propozitiile sunt de genul: APA DUDU ! Adica Dudu se duce sa isi aduca apa sau sa bea apa ! "Tia NUUU" adica nu-i acasa Dar dintre toate cea mai amuzanta este mimica...e maestru , as, docent ...n-am pomenit asa ceva
Si ca sa intelegeti cat de in urma suntem, azi , abia azi, a zis prima data UNU (ieri a zis BUHUHU , asta ne ajuta intr-adevar enorm in comunicare )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Macar voi ziceti ceva!!

Mai nou, La David, toate animalele fac "Muu", mai ales calul!! Si pana intr-un an stia cum face calul. Cocosul face frumos de tot, ca un tril ascutit de pasarica. In rest "mama" dar rar, "tat", si mai rar, "shush" = "sus", "shaaa", "aaaa", "iiii" cu caciulita, "eeee".... la tot ce vede si vrea. Am si ras ca intr-o zi nu m-am uitat dupa el cateva secunde si l-am gasit pe scarile care dau spre mansarda (de urcase de-a busilea), care sunt pe rotund asa, din lemn, f periculoase, iar la mansarda sunt blocate cu niste usi, deci ramasese acolo, ca nu mai avea unde sa se duca si de coborat nu cobora ca ii era frica. Si in loc sa strige "mama" sau "ajutor" el facea "eeee"..."eeee"..."eeee"... Noroc ca eu inteleg absolut tot ce vrea sa zica.

Ma duc sa-l filmez cum se inchina. Sa nu radeti ca are body roz, dar alte culori nu se gasesc pe-aici. O sa le pastrez pentru fetita

L-am vazut pe Luca...ce vorbaret scump! Mai, dar grasun mai este!!!

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput