Folositi purificator de aer ???

Folositi purificator de aer ??? | Autor: szivarvany

Link direct la acest mesaj

Folositi purificator de aer ?
Va rog sa-mi spuneti detalii: marca, daca trebuie sa schimbi ceva filtre in timp si de cand il folositi - daca ati observat ameliorari la copilul alergic.

Multumesc,

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns enachescug spune:

Eu am cumparat aparat Salin.
Avand in vedere ca il am doar de trei luni nu pot spune ca am remarcat evolutii pozitive extraordinare, dar racelile si rinitele alergice pe care le-a facut de atunci sunt mai usoare, trec mai repede si nu mai ajungem la bronsite.
Asadar, ceva, ceva se vede! Sper sa fie si mai bine!!
Detalii tehnice gasesti pe site-ul lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Ce alergii are copilul tau? Adica crezi ca un purificator ar rezolva din probleme? (intreb fiindca al meu este alergic la acarieni, la par de caine&pisica, un purificator nu l-ar ajuta, poate doar pentru a curata aerul de ceva praf...).

-----------------------------------------------------------
Sa aveti (mai repede, daca se poate!!) o primavara minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inbox spune:

Eu folosesc aparat salin care are si rolul de a purifica aerul. Asta mi-a castigat mie increderea si l-am considerat ceva mai natural, are filtre din sare care trebuiesc schimbate cam la 3-4 luni, fiica mea are probleme respiratorii, bronsita asmatiforma si rinita alergica, primavara si toamna e jale cu ea, sincer pot sa spun ca eu sunt foarte incantata de aparat.
Cand suntem acasa merge aproape in permanenta, problemele ei s-au ameliorat, aerul se simte mai curat. Acuma, ameliorarea nu stiu daca este numai datorita aparatului, dar cred ca a avut un rol important.

Mami de Maria (noiembrie 2006) si 11+!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Am purificator de aer. Teoretic filtrele trebuie schimbate la 5 ani dar la noi dupa 2 ani s-au imbacsit. Avem Austin Air Helthmate.
Nu opreste doar praful ci si acarieni, mirosuri, fum, polen, si in general orice particula mai mare de 0.3 microni. Eu sunt destul de multumita de el. Nu stiu cat ma va costa sa ii schimb filtrele.

Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Eu am purificator de aer de 2 ani, am luat ceva ieftin (Ufesa), schimb filtrele o data pe an. Am alergie la mucegaiurile din aer, si m-a ajutat foarte mult.

Diana de Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)
When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever. (Dick Beardsley)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Va multumesc foarte mult pentru raspunsuri.

Filtrele de schimb de unde le cumparati ?

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Daria,noi avem aparatul salin.Rezervele le luam de unde l-am cumparat si noi le schimbam ceva mai des,ca merge mai mult.
Eu nu simt ca aerul e altfel,dar pt David e bun..

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Bazar general

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Si noi folosim purificator de aer. Are trei filtre, plasma, hepa si clasic. Hepa trebuie schimbat la 3 luni, cel clasic la un an parca. Are un indicator care iti arata cand este cazul.
Acesta este
http://www.amazon.com/Electrolux-EL490A-Oxygen3-PlasmaWave-Purifier/dp/B001Q3KS9I/ref=sr_1_7?ie=UTF8&s=home-garden&qid=1270897883&sr=8-7

Eu sunt f multumita de el.Copilul meu are astm si ne-a fost recomandat un asemenea aparat.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

miere imi pare rau sa aud ca aidan are astm!

Mergi la inceput