poznasi dragalasi ian-febr 2004 - 14

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Citat:
citat din mesajul lui firutza

Hristos a inviat! Oau!Oau!Ce de minunatii se intampla pe aici pe la poznasi:Ioana,sa traiasca Sabinuta!Sa aveti sanatate,ani multi,frumosi si plini de pozne!Deocamdata:mult laptic ,somn usor si putere de joaca cat pt.trei!

Noi cu primavara asta...care deocamdata e doar o copie-clar!O asteptam pe cea cu mult soare si mult liliac si lacramioare...vedeti,astenia s-a instalat oricum!Edi e bine,vrea biroul ca urmeaza sa inceapa scoala....nu-i mai place deloc la gradi.
Nici lui nu i-a cazut niciun dintisor...cu kg stam la fel,adica 20,cam putin zicem noi,nu mai stiu daca v-am spus ca i-am facut analizele care au iesit bune cu exceptia euzinofilelor care au val. mare,ceea ce ni s-a spus ca ar putea fi de la paraziti...si tot facem copro dar iese negativ,asa ca am hotarat si i-am dat ceva naturist,mai stam putin si cred ca vom repeta analizele la sange...,

O primavara frumoasa!va urmaresc din umbra....dar cand e vorba de scris ma ia cu lene rau....pupici!

Dalia &Edi

Servus fetele!

Bine-ai revenit Dalia....Bibi a mea are 19,3kg....e ca un greieras...picioare lungi si subtiri...desi mananca bine,iar analizele sunt bune... in schimb e ca duracell...nu galagioasa, cat neastamparata.
voiam sa fac o gluma, dar....unde au disparut fetele asa dintr-odata??? Divina e vremea de afara...

Ioana, cum te mai simti? Ati intrat in ritmul normal?Bafta la actiunea ,,alaptat cat mai mult,,!

O saptamana placuta in continuare!

<<<Tania,mami de Anduta si Bibica>>>

Sa-l ajutam pe Florin!
Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

ehe, eu nu am disparut, eu alaptez!

mai prind cate o iesire afara cand mai iau baietii, daca se nimereste sa o hranesc pe Sabina; insa asa as iesi afara, la plimbare! insa mai asteptam pana implineste o luna apoi iesim.

Si Arturicii au pana in 20 kg, sunt slabi insa super energici si super galagiosi! daca ii lasi pe o campie alearga mai ceva ca niste caluti. Acum 2 zile cand aveam chef de inghetata am zis sa mergem pana in vale (stam pe un deal) sa luam insa sa mergem cu masina; ei nu si nu ca sa mergem pe jos. Pana la urma vazand ca nu ma conving cica sa merg eu cu masina si ei sa alerge pe trotuar in paralel cu masina!!!!! Asa alergam eu cateii cand eram tanara si aveam doar catei nu si copii; normal ca am mers toti 3 cu masina.

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

nici eu n-am dispaut - is in bulgaria, cu trebi

si M e slab, are 22 kg, dar are si 125 cm

mai viu

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Oare ce fac porumbeii aia in Maldive?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaa spune:

Buna fetelor!
Ne mai tineti minte? Eu va mai citesc dar nu apuc sa scriu.Ma minunez de poznasii nostri si imi sunt dragi toti. Am deschis azi si am intrat aici (intru rar) si am vazut ca Arturicii au o surioara, sa le traiasca si sa o iubeasca!
Intre timp si la noi s-a marit familia, avem inca o fetita, Iris, care peste 4 zile are 7 luni. Deci timpul meu este putin.
Robert isi iubeste surioarele, mai mult pe Iris pentru ca nu-i intra in jucarii . Poznasul meu e un scump, energic, plin de viata.L-am inscris la scoala la Liceul sportiv din oras. S-a plictisit si el de camin.Are 118cm si 24,5 kg.
Am sa mai intru la celalalt capitol sa mai vad poze cu poznasi. Poate reusesc sa scriu mai des.
Va pup dulce!

poze 1
poze 2

Ramona si Larisa + Robert

Eu sunt Larisa si eu Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Citat:
citat din mesajul lui buli

nici eu n-am dispaut - is in bulgaria, cu trebi

si M e slab, are 22 kg, dar are si 125 cm

mai viu

125cm!!! Ce inalt este....

Citat:
citat din mesajul lui ramonaa

Buna fetelor!
Ne mai tineti minte? Eu va mai citesc dar nu apuc sa scriu.Ma minunez de poznasii nostri si imi sunt dragi toti. Am deschis azi si am intrat aici (intru rar) si am vazut ca Arturicii au o surioara, sa le traiasca si sa o iubeasca!
Intre timp si la noi s-a marit familia, avem inca o fetita, Iris, care peste 4 zile are 7 luni. Deci timpul meu este putin.
Robert isi iubeste surioarele, mai mult pe Iris pentru ca nu-i intra in jucarii . Poznasul meu e un scump, energic, plin de viata.L-am inscris la scoala la Liceul sportiv din oras. S-a plictisit si el de camin.Are 118cm si 24,5 kg.
Am sa mai intru la celalalt capitol sa mai vad poze cu poznasi. Poate reusesc sa scriu mai des.
Va pup dulce!

poze 1
poze 2

Ramona si Larisa + Robert

Eu sunt Larisa si eu Robert

si inalt si dezvoltat...mama-mama ce flacai avem p'aci....sau prin Moldova cresc mai falnici???

Ramonaa...de Larisa stiam...sa-ti traiasca micuta Iris, sa creasca mare si norocoasa....esti o mama eroina.....va admir din tot sufletul Ioana,Ramona

Roxana,speram sa vii cu o pepiniera plina de iepurasi, sa ai pentru multa vreme de acum incolo... si distractie maxima!

<<<Tania,mami de Anduta si Bibica>>>

Sa-l ajutam pe Florin!
Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan

Mergi la inceput

eu sper ca Rox sa nu mai aiba nevoie de joben/iepuri/stuff

in rest bine-merci - am cerut u2 intr-un pub p-aci si mi s-a pus numai u2 pina la inchidere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui dady68
Citat:
citat din mesajul lui ramonaa
[Robert isi iubeste surioarele, mai mult pe Iris pentru ca nu-i intra in jucarii . Poznasul meu e un scump, energic, plin de viata.L-am inscris la scoala la Liceul sportiv din oras. S-a plictisit si el de camin.Are 118cm si 24,5 kg.
Va pup dulce!

si inalt si dezvoltat...mama-mama ce flacai avem p'aci....sau prin Moldova cresc mai falnici???

Pai nu vezi ca merge direct la Liceu?

Asa-s fetii frumosi de Moldova, cresc intr-o luna cat altii-ntr-un an. Si Ilenele Cosanzenele sunt frumoase foc

Mergi la inceput

apropo de Ilene Cosinzene, Matei m-a intrebat cum arata Olivia
ca sa nu mai zic ca am rasfoit niste poze din trecut si am vazut o minunata cirliontzata blonda la malul marii, oare cum o mai fi aratind?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

of, acu musai sa ajung in Iasi sa ii explic lui Matei ca un pic de dif de varsta intre baieti si fete e ok;
cum adica, intreaba de Olivia si de Sabina nu????????

Rox poate are supraproductie de urechiati sa mai dea si altora;

Da' va plimbati, nu gluma! numa io stau in casa si e sarbatoare cand ies sa iau posta si e party cand merg sa iau baietii de la scoala;

Ramona, felicitari pentru cea mica!

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput