poznasi dragalasi ian-febr 2004 - 14
Raspunsuri - Pagina 16
Roxana_G spune:
Si la noi la gradi zi lucratoare, eu confirmasem ca ii duc, dar m-am razgandit. Eu profit de ziua libera, dar tati lucreaza si azi, deh, cineva trebuie sa se innobileze prin munca.
arturicii spune:
Hello,
ce mai faceti?
Vad ca plimbari, culturalizari, munci...
Si baietii au liber azi de la scoala asa ca de 3 zile-ncoace stau afara pe langa bloc (stam pe o strada "infundata", trece din cand in cand autobuzul si sunt si ceva masini dar nu exagerat).
E f verde totul si la noi si desi e cald e totusi placut in atata verdeata.
Noi inca nu am iesit afara, iesim de 1 iunie.
Am programat si botezul, ptr 11 iulie, nasii vin din Ro si il facem la o manastire, undeva la tara.
Baietii sunt ok, atomici vorba Roxanei, asteapta vacanta ca sa inceapa Tabara de vara (de la 9 la 16 zilnic) ca au de anul trecut amintiri faine. Nu fac lectii ci doar inot, joaca, jocuri, drumetii, vizite, etc.
Sabina e tot linistita, sta ziua tot timpul in brate, e curioasa, ce mai, creste.
Ioana,
Philip, Yann, Sabina
Roxana_G spune:
Bravo Ioana, asa da vesti! Adica totul bine.
Nu stiu cat de cald ti s-o parea tie la voi, ca eu nu sunt multumita nici cu temperaturile de aici, abia astept sa ma coc.
In rest, va pupacim pe toti!
Roxana_G spune:
Na ca m-a luat valul si am inceput fara salut. Neata si o saptamana usoara!
Eu am ajuns tarziu si intru in intalniri acusica. Asa ca va pup repejor si ma duc la treaba, bine venita de altfel in conditiile decesului in masa al iepurilor.
Uitasem sa va spun ca a fost frumos duminica la teatru si copiii au fost cuminti si atenti. Am fost la Frumoasa din padurea adormita, cam stilizata povestea de s-a mirat si Alexandra, dar a mers. M-a impresionat ca era full full teatrul, nu ma asteptam sa fie atata lume.
Va pup. Spor la ce v-ati propus.
buli spune:
Roxana,
am vazut tirziu telefonul tau aseara, am avut o zi nebuna.
te-am sunat inapoi
ah, nu ne-au acceptat la scoala planul B, revenim la planul A.
nu stiu daca e bine sau nu.
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
Roxana_G spune:
Nu stiu ce sa zic cu scoala...Poate mai amanati pana la anul. Sa fim impreuna in clasa I.
buli spune:
neah, mergem la scoala care era planul A.
ca nu degeaba era planul A, avea si ceva avantaje.
le reconsideram si gata
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
Roxana_G spune:
Adina, cum a fost la balet duminica? E si azi un spectacol la Sala Palatului, nu stiu dc sa merg cu Alex sau nu. Mai degraba cred ca nu.
Sambata as merge insa la Muzeul Taranului de la 11, la un teatru, ceva cu un soricel. Insa sa vedem, ca vin parintii mei la mine si nu stiu exact cum facem.
Apropos de culturalizari, ieri am fost la piesa Rinocerii la Teatrul de comedie. Nu va recomand. Regie foarte interesanta, cool sa zic, actorii buni, dar piesa...de neinteles, ca sa nu zic sinistra. Deh, Ionesco e prea mult pentru mine. Oricum, nici cu un zambet nu m-am ales. Ba ne-am si speriat la final cand ieseau rinocerii din sala.
Insa am fost placut impresionata de zona de terase de acolo, stiam ca s-a animat orasul vechi, insa nu ma asteptam chiar asa. E chiar placut si plin de viata, asta daca ignori minoritatile puse pe furat sau pe comert stradal. Oricum, sunt si ele parte din farmecul local.
A_Iulia spune:
A fost ok spectacolul de balet duminica.Azi era Frumoasa Adormita, nu? Eu n-am mai apucat sa iau bilete (si bine am facut, am casa vraiste, schimb usile, mut mobile, hmm...din'astea)