poznasi dragalasi ian-febr 2004 - 14
Raspunsuri - Pagina 15
Roxana_G spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Adina Iulia Pfuaaa Roxi m-ai lasat masca...pai bine, tu chefuiesti la greu mama draga cu concertele astea, ACDC, Aerosmith... Eu ma pregatesc intens de Gala Baletului Rus duminica si la dansatorii irlandezi (asta peste o saptamana) - ca merg cu Vivi, d'aia. Servim chestiuni mai lejere. Chiar, ai luat-o si pe Alex la ACDC? Sunt curioasa cum reactioneaza copiii la chestiuni din'astea nu foarte copilaresti |
Baletul Rus ma tenta si pe mine, tot asa sa merg cu Alex. Insa nu am reusit sa organizam un program coerent pentru weekend si nu am luat bilete. Dar o sa gasesc ceva pentru weekendul urmator, ca suntem singurele (ma rog, si cu Andrei ).
La ACDC nu am luat o pe Alex, desi e tare suparata pentru ca a mers o colega de grupa. Nu stiu cum au reusit sa o ia parintii pe fetita, pentru ca oficial nu aveai voie cu copii sub 10 sau 14 ani, nu mai stiu exact (desi am mai vazut pe acolo si copii mai mici). Oricum, a fost destul de frig si vant, cred ca ar fi racit pe cinste. Plus cam greu cu statul in picioare pe acolo, d-apoi sa mai si vada ceva (chiar si la tribune unde am stat noi, tot in picioare se statea - era in fata o fetita de vreo 12-13 ani care statea cocotata in picioare pe scaun ca sa vada ceva).
Insa imi pare rau ca nu am luat o la Jon Secada, ca era dragut, si la Sala palatului era ok ca si locatie.
Roxana_G spune:
tuturor sarbatoritilor cu numele, mari si mici! Sanatate, bucurii si implinirea tuturor dorintelor!
A_Iulia spune:
La Multi Ani pentru fetele (si baietii) care se serbeaza astazi!
Rox,pai la Gala Baletului Rus cred ca mai sunt bilete...asta in cazul in care va bate gandul. Mai ales ca ploua si va fi urat afara tot week-end-ul, ce program poti sa faci?
Roxana_G spune:
Am retinut ideea. Sa vedem. Ca il am si pe piticot si nu stiu dc el gusta asemenea program.
buli spune:
suna foarte interesant preocuparile voastre artistice, noi chiar n-am mai miscat nimic in directia asta de ceva vreme. si nici nu se intimpla mare lucru. de aia imi place Bucurestiul.
Matei se da mare si tare ca vrea la concert rock, dar nu cred c-o sa-l iau, nu-i place in harmalaie si dupa max o ora cred ca ar vrea acasa.
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
Roxana_G spune:
Pai Anca, Alexandra oricum se plictiseste dupa o ora, poate sa fie el rock sau orice altceva mai linistit. E normal. E drept ca nici ea nu prea sa mai bucura de harmalaie, desi cand era mica prefera agitatie si zgomot.
Pana la urma ii duc maine la Tandarica, asa ca sa nu ne plictisim in casa. Si acum cred ca bagam un Antipa, din acelasi motiv. Dar Alex inca doarme, sa vedem ce zice cand se trezeste.
Roxana_G spune:
Uite ca recuperam azi cu ziua frumoasa. Initial voiam sa ii duc la gradi ca la noi era deschis (ca sa misun eu prin magazine), dar pana la urma am vazut asa vreme frumoasa si am iesit cu ei in parc.
buli spune:
numa' eu lucrez cind toata lumea e libera.
si Ovi, evident. noroc ca si la gradi la M e zi lucratoare ca altfel facea la avioane de hirtie pe la birou
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@