poznasi dragalasi ian-febr 2004 - 14

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buli spune:

in sfirsit s-au dat rezultatele la scoala unde l-am inscris pe Matei si tinarul este admis.
dar cum la noi nu poate fi altfel, el vrea acum la scoala care initial era planul B si care si noua ni se pare mult mai misto. asa ca in curind mergem la interviu acolo.

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Ahahahaha
Ce bine! alegere placuta!

PS: cum, tu tot prin vecini umbli?

Mergi la inceput

da, m-am invatat haihuie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Bravo pentru inscriere, nene ce curajosi sunteti cu scoala asta! Eu am amanat ca mai multe emotii aveam eu.

Ma rog, asta a fost in loc de buna ziua, ca apar si eu de la haihuielile mele. Acum la munca, si am nene sa imi ajunga. Asa imi trebuie daca lipsesc.

Din pacate cat am plecat au fost probleme cu Alex, diaree cu mucus si sange, panica mare. S-a dus mama cu ea la urgenta, cand am ajuns eu dupa-amiaza era deja ok. Insa ne-am cam spaeriat. I-au facut tone de analize, sa speram ca ies bine. Am ceva emotii, cred ca va mai povestisem de modificarile de leucocite de data trecuta. Ideal era sa refacem testul cand nu e bolnava, dar nah, nu a fost sa fie.

Aseara am trecut sa o vad, era foarte trasa si obosita. O dusesem la bunici pentru ca e contagioasa si putea lua si Andrei. Insa acum e bine si vioaie si a inceput sa manance, are si scaune normale.

Ieri cand sa plec, belea ca ii cadea un dinte. M-au trecut apele sa il scot, se tinea intr un singur punct si aluneca rau. Nici nu era loc sa rotesc, Alex plangea si umplusem de sange. Asa ca la 8 seara fugeam pe strada de nebune sa gasim un dentist. Am gasit o tipa draguta si rabdatoare, i-a zis povesti, i-a pus desene, dar nici ea nu a reusit extractia cu mana, tot la clestisor am ajuns. Ala cu chiu cu vai ca Alex tipa de zor, insa cand a vazut ce simplu a fost a acceptat si ea ca mai bine il scoteam asa de la inceput. Este deja al 5 lea dinte schimbat si sub el s-a ivit deja zimtisorul celui nou. Are Alex un ritm la schimbat dinti...

Cam asta. Acum ma retrag la munci. Nu prea am nici timp si nici chef de povestiri din perindari, ca nu sunt intr o dispozitie prea buna, iar urecheatii sunt iar pe cale de disparitie.

Mergi la inceput

sanatate multa dragalasei
sper sa fie o chestie de moment.

pai cu scoala chiar nu aveam de ales, educatoarea ne-ar fi trimis de anul trecut
Matei nu e superincintat, multa lume i-a spus ca la scoala ii va fi greu, ca sint activitati multe si obositoare. si e ingrijorat ca n-o sa aiba timp de joaca suficient.
dar daca ne admit la planul B, va fi fain.
asta e oraraul, mi se pare rezonabil
http://www.scoalavarlaam.ro/Pagini/Program/Orar/11.html
azi avem prima zi de tenis, sper sa-i placa si profesorul sa aiba metoda buna. imi convine clubul asta ca e f aproape de casa, la 5 min.

Mergi la inceput

Super! Va tin pumnii cu planul B si cu inceperea scolii. Sunt sigura ca Matei se va descurca foarte bine.

Nici Alex nu era incantata de scoala, chiar ea mi-a zis ca nu vrea anul asta. Insa apoi a aflat ca aproape toti colegii ei incep scoala si acum ar fi vrut si ea dar i-am explicat ca nu mai sunt locuri.

Mergi la inceput

Cam proaste analizele. Si nici nu sunt gata toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Rox, ce s-a intamplat?

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

adica cum proaste?

Mergi la inceput

Pai hemoleucograma e varza, leucocite, neutrofile, monocite si limfocite. Problema este ca tot iese prost de ceva timp. Au tot zis ca e infectie, ba virala, ba bacteriana. Ceea ce a si fost. Insa tare m-ar fi linistit sa le vad si ok intre raceli ca sa ma linistesc ca asta ar fi cauza. De data asta e proteina c modificata, deci sigur e infectie bacteriana. Alex e bine, vioaie, pe antibiotic, ramane sa le repetam peste 2 saptamani. Dar tot asa am tinut o cu racelile si nu am avut sansa sa repetam cand era ok ca sa vad eu ca e bine. Nu cred sa fie nimic grav, dar totusi am intrat eu in panica cu paranoile mele.

Mergi la inceput