poznasi dragalasi ian-febr 2004 - 14
Raspunsuri - Pagina 10
buli spune:
pai ce, la Bucuresti nu sint vacante?
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
arturicii spune:
de la Iasi la Bucuresti si de la Bucuresti la Iasi!
Ce faceti? cum va petreceti 1 mai?
Ioana,
Philip, Yann, Sabina
A_Iulia spune:
Eu m-am intors de la mare (Anca, te-am invitat, n-ai vrut sa vii!), astept sa vina si Viv dintr-o clipa in alta.
La noi pe litoral e.....jale. Nu va mai povestesc, dar sunt scarbita. Nici ca mai calc acolo urmatorii 5 ani, poate doar in vox Maris sau in vreun complex izolat.
buli spune:
ah, eu am avut program de stat in casa cu Matei.
insa acu a venit bunica si m-a dat afara, ca sa nu-i incurc
e aiurea la mare? mizerie?
A_Iulia spune:
Da, mizerie de nedescris, servicii proaste...si scump de mori. statiunile erau aproape goale, doar la Mamaia si la Vama Veche era populatie. In rest sufla vantul - si nici nu ma mir de ce, e aiurea rau.
buli spune:
ah, si eram cit pe ce sa cedez si sa renunt la Grecia
Roxana_G spune:
Pfiii, asa rau e la mare? Bine ca nu am mers. Nici nu prea aveam chef si era si cam rece pentru muciosii si tusitorii mei. Ei nu prea inteleg cum e asta sa mergi la mare fara baie si fara plaja.
Oricum am petrecut pe acasa, in curte, si putin prin parc, ieri seara si azi dimineata. Full si pe acolo, dar distractiv.
Ma ingrozea oricum aglomeratia de pe sosele. Daca era rost de vreo zi libera in plus poate merita, dar asa, nu e cu nimic diferit de un weekend obisnuit. Si asa numai accidente pe strazi. Azi am fost toata ziua data peste cap de accidentul de pe DN1 de la Corbeanca. Sunt prietenii prietenilor nostri, si e o tragedie. Nici nu vreau si nici nu pot sa vorbesc despre asta, doar ca asa realizam ce mici suntem in fata vietii, si mai presus de toate muritori. Si noi si copiii nostri. Si e pacat ca ne irosim pe lucruri neimportante si ne nefericim singuri cu tot felul de nimicuri, fara sa realizam ca in clipa urmatoare putem ramane fara nimic. In fine...gata, ca incerc sa nu ma mai gandesc.
A_Iulia spune:
Nu stiu despre ce accident e vorba,Rox...imi pare rau.
Drumul a fost liber, chiar foarte-foarte liber! Pai normal, v-am spus ca in statiuni nu era nimeni, era ceva lume doar in Mamaia si la Vama Veche, atat. Pai cine naiba sa mai mearga, am inteles ca toti s-au dus la bulgari,unde e de 4 ori mai ieftin. Pai nici nu ma mir.
Anca, ramai la varianta cu Grecia te rog
Roxana_G spune:
S-au dus la bulgari si s-au intors pe jos. Fara masini. Nah, asta imi trebuie de la prea multe stiri, numai nenorociri imi trec prin cap. Ma rog, mai bine decat sa va zic de imputinarea urecheatilor din palarie, nu?
Alex e racita, tuseste destul, si profita de ocazie sa mearga la bunici in loc de gradi. Nici Andrei nu e mai bine, a ramas acasa, doar ca el sufera dupa gradi.
Au fost haiosi si cumintei in weekend. M-am jucat si eu cu Alex si pe calculator, si am facut niste bratari si lanturi cu margele. Pfii, m-a amuzat oarecum, desi m-a cam obosit lucrul manual. Era destul de greu, abia m-am descurcat eu, Alex a ales varianta simpla de bagat margele pe snur, eu le-am crosetat. O sa le pozez sa vi le arat...candva, cand o sa am cum sa descarc pozele.