Cum pot emigra in Canada ?
Raspunsuri - Pagina 2
CRIXIA spune:
aici nu mia scrie nimeni? V-ati mutat la alt topic?
Incepatori ca si mine nu sunt? Eu deocamdata citesc montreal.ro
Cris mami de Alexia & Ana
valentinag spune:
Cris,nu stiam!Succes maxim!
"La vita e bella"
www.youtube.com/watch?v=-3fbAZECphs" target="_blank">Explore Romania
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
CRIXIA spune:
Multumesc Valentina! Sper sa duc proiectul la realizare! Depui si tu?
Decamdata citesc, caut informatii...AM o motivatie si din canda, un bun prieten ne "asteapta" de 9 ani! Vremurile ne fac sa dam curs invitatiei!
elena.elena spune:
Noi asteptam invitatia la interviu deci pot sa ajut cu informatii daca are cineva nevoie...
Eva
valentinag spune:
Cris,nuuu,nu e de mine.Nu ma simt in stare s-o iau de la capat altundeva,si sa zicem ca eu as putea,sotul meu nici gand.Sunt prea legata de familie,rude,prieteni,locuri ca sa ajung sa le vad odata pe an,daca...
Oricum,tie iti urez succes si sunt sigura c-o sa va descurcati.
"La vita e bella"
www.youtube.com/watch?v=-3fbAZECphs" target="_blank">Explore Romania
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
CRIXIA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elena.elena Noi asteptam invitatia la interviu deci pot sa ajut cu informatii daca are cineva nevoie... Eva |
Felicitari Elena!! sa vina pana la sf anului, sa ai motiv de bucurie luna viitoare!!
partea engleza sau franceza?
Din cat am inteles eu noile conditii nu cred ca ma incadrez in cele 29 categorii de meserii. Eu si sotul suntem economisti, iar ca experienta nu prea vad asemanari cu job-urile explicate.
Asa ca ma indrept cu citittul catre Q
Valentina, si eu am zis o vreme ca nu as putea sa-mi las parintii, mai ales pe tatal meu, de care sunt ff legata de cand nu mai este mama printre noi, eu fiind si singurul lui copil. De cand sunt eu parinte de 2 fete mi-am schimbat gandirea....dau cu bobi si imi da cu virgula
elena.elena spune:
Noi desigur am aplicat pe Q, pe federala e mult mai scump si mai greu... nu cred ca prindem sesiunea de anul asta asa ca invatam cuminti la fr si asteptam primavara.. citeste cu incredere pe montreal.ro, acolo sunt absoult toate informatiile necesare, si foare bun e si siteul lor oficial
http://www.immigration-quebec.gouv.qc.ca
(am voie sa pun linkul?!)
Eva
CRIXIA spune:
Da, citesc!
e voie sa pui link-ul, e oficial, nu-i blog/forum sau faci reclama
Bafta multa!
CRIXIA spune:
Elena, traduc si apoi legalizez traducerea?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=9" target="_blank"> Astept un vot AICI pentru Clipele de vara alaturi de Alexia (cri.jpeg)