Nascuti in suflet , crescuti din inima - 4

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simo_75 spune:

multumesc sunnyday- teoretic DPC-ul ar trebui sa ma ajute dar din pacate ...... AS a dat din umeri...asa ca tot eu trebuie sa o rezolv.
Ca de fiecare data cand le ceri ajutorul se scarpina invers.
Am incredintarea definitiv si legalizata si astia ma plimba dintr-o parte in alta.am fost deja in 3 locatii deja ma enervez...o sa ma duc la DPC si sa rezolve situatia.Am dosarul,am tot ce-mi trebuie .
Au impresia ca ai tot timpul din lume sa umbli de nebun prin oras.Mi-am exasperat seful cu atatea invoiri insa ele tot nu inteleg. frate! nu am vazut asa ceva.
in fine,rezolv problema asta si mai acord o bila neagra DPC_urilor din Bucuresti!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Simo, noi am ales sa depunem actele dupa schimbarea certificatului de nastere. Alocatia vine retroactiv oricum.
Daca depui acum dosarul, vor fi complet in ceata tutele de pe la ghisee. Noi am fost sfatuiti sa asteptam pana dupa schimbarea certificatului si atunci e mult mai simplu.

- mami, vrei sa te fac fericire?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_75 spune:

mariaaa- eu sincer nu mai inteleg nimic.Cum sa vina retroactiv pentru ca deocamdata alocatia o primesc asistentii maternali.Oamenii ne-au sunat sa ne intrebe daca am reusit sa preluam alocatia ca ei o primesc in continuare .....in fine ma lamuresc eu la DPC.Sper...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_t1971 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabi_99
...nu am mai dat nici o noutate...tzin in mine......avem dosarul de declarare a adoptabilitatzii ajuns in instantza....cu termen in septembrie! va pup dulce cu mare drag!!!!

gabi

Te pupic Gabitza si ma pentru voi ca in septembrie sa fie totul OK. Va veni si luna lui septembrie, ai sa vezi, va fi ca maine.
una bucata de Mariuca mica si mai putin motzata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi75 spune:

Pt ca suntem parinti cu acte...aproape in regula, nu am timp deloc sa intru pe net.Puiutul nostru este ca argintul viu deci trebuie sa fiu mereu acolo unde e el ca daca nu...mai bine sa nu ma gandesc.
Simo75, noua ni s-a spus sa depunem actele pt alocatie la primarie(dosar, copie dupa sentinta definitiva, copie -certificat copil, cerere, extras cont, buletinul meu), pt ca desi AM primeste in continuare alocatia,cu data sentintei ei i se vor cere banii inapoi.La noi AM stie ca va trebui sa ii dea inapoi , ca a mai avut copii ce au plecat in adoptie, si a refuzat sa ii mai ia de la postas.Deci banii ii vei primi si tu retro , insa ...peste cateva luni.La noi DPC a zis ca ei nu preiau dosarul de alocatie , ei doar au informat AM ca nu i se mai cuvin banii.Unele fete au procedat altfel, dar la noi legea e dupa urechea unora.
Sa va bucurati de minunile din viata voastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona14 spune:

Simo75 si noi am depus actele pt alocatie la primarie si desi le-am depus la timp au zis ca o sa primesc alocatia dupa 2 luni.Intre timp au trecut trei luni si vazand ca nu primesc nimic am fost dinou la primarie unde se uitase sa se treaca noua adresa unde sa se primeasca banii,asa ca banii mergeau tot la asistenta maternala.Numai ca asistenta ii primea si nici nu anuntase pe nimeni,nici macar pe noi ca ea ii primeste in continuare.Gresala au reparat-o tot cei din primarie iar asistenta a trebuit sa dea banii inapoi si noi i-am primit retro.
Felicitari noilor mamici si pupici puiutilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Bine v-am regasit!
Am revenit dintr-o vacanta nesperat de reusita.A fost super totul asta daca trecem cu vederea ruina litoralului romanesc.Noi ne-am simtit tare bine , am prins vreme excelenta, marea a fost perfecta pentru baie iar pe Maria si razvan abia i-am mai putut scoate din apa.Razvan aproape ca a invatat sa inoate iar Maria initial nu a vrut sa intre in apa pentru ca era rece apoi abia a mai vrut sa iasa sa se joace in nisip.
O sa revin cu poze.

Fug la gospodareala ca mai am o tona de haine de spalat si calcat.

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpluhovici spune:

buna fetelor,

Asi bine ai revenit, ma bucur sa ati avut o vacanta minunata, si ca ingerasii s-au distrat. asteptam pozele

gabi99 sa-ti traiasca pitica, si iti tinem pumnii pentru termenul din septembri.

va imbratisam si va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia72 spune:

Hello mamici si tatici ,

Am pus poze pe mail-ul comun .

Va pupam si va uram succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bellaiza spune:

Buna seara tuturor si un sfarsit de saptamana reusit
Pentru noi este sfarsit de concediu, partea consistenta, sa ii spunem asa, un concediu de...munca Mi-am ajutat mama la curatenia generala, am amenajat curtea la casuta noastra in constructie, in fine, am finalizat ce ne-am propus...
Dar ce vroiam sa va spun este ca dupa aproximativ 14 luni am fost cu Stefan in vizita la familia asistentei maternale, asa cum i-am promis la plecarea catre CASA LUI ADEVARATA.
Fac o paranteza si va spun ca in acest timp nu a cerut in mod deosebit sa mergem in vizita la cei ce i-au purtat de grija in ultimii doi ani ce au precedat momentul intalnirii noastre binecuvantate- a mai avut o asistenta maternala din ghearele careia directia s-a judecat sa il smulga, acesta fiind momentul in care a aflat ca nu are parinti...In fapt, de doua ori ne-a intrebat cand mergem la familia respectiva in vizita.
A fost emotionant...Veneam de la mai bine de 500 km.Eram obositi si curiosi cum va reactiona Stefan- ma rugase cu o zi in urma sa il imbrac elegant a doua zi, nu a uitat ce ma rugase, iar cand ne-am apropiat am stabilit impreuna ca este momentul sa isi imbrace hainutele convenite...Ne-a marturisit ca s-a zapacit de tot si... surpriza: ajunsi la fata locului, initial a fost timid, apoi s-a reacomodat foarte usor cu copiii familiei, dar si cu cei doi frati aflati in asistenta maternala, insa fata de adulti nu a manifestat un interes deosebit, desi l-au iubit atat...De altfel, singurel, la intoarcere ne-a spus: locul meu e la Bucuresti...E un copil asa bun, asa intelept si intelegator...
Am fost mai mult decat bine primiti de familia asistentei maternale, dar pentru ca am sesizat ca orice referire a satenilor la faptul ca nu este un simplu musafir...il facea sa nu se simta confortabil, am hotarat impreuna cu sotul meu ca vom repeta vizita numai daca Stefan o va cere.
Imprejurari nebanuite atunci il vor face pe sotul meu ca in 14 august sa plece catre satul respectiv pentru a duce haine si jucarii adunate de la prieteni copiilor aflati in plasament...Inundatiile din 24 iulie au maturat mai bine de jumatate din casa familiei...cand ma gandesc ca fratii asistati social in urma cu doi ani au scapat cu viata dintr-un incendiu in timp ce sora lor a murit...
Inca un fapt trist, la scoala din sat sunt mai multi copiii in asistenta maternala decat copiii satenilor...
Despre faptul ca ne straduim sa ajutam o familie afectata grav de inundatii care are si copii in asistenta maternala a aflat un post de televiziune...intentiona ca in situatia in care lucrurile luau amploare sa aduca in discutie publica situatia respectiva, insa lucrurile nu au luat amploare, asa ca...
Inchei totusi intr-un ton optimist: fetita la care imi ramasese gandul si sora ei, asistate social in sate diferite, dar pastrand legatura, AU FOST ADOPTATE si sunt, in sfarsit, impreuna

O seara buna tuturor!

Mergi la inceput