Nascuti in suflet , crescuti din inima - 4

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adenuti spune:

buna
n-am mai scris de mult pt ca nu aveam noutati .
astasi s-a depus dosarul pt incredintare si avem termen pe 28 iulie .
luni merg sa depun cerere pt comutare sper sa fie acceptata si sa ne scurteze termenul .
bebelusul meu este bine ,are 7 luni jumatate si 7500kg .
va amintesc ca la nastere a avut 1400kg .
va pup
ce ma intreaba la tribunal?
sunt putin in ceata cu treaba asta

nimic nu este greu ,trebuie doar sa vrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona14 spune:

LA MULTI ANI TUTUROR COPIILOR!Pe 11 iunie este ziua copilului adoptat.Noi am fost la sarbatorirea copiilor si acum si anul trecut,Ana Maria numai vroia sa plece,dar era si nerabdatoare sa isi desfaca cadourile.Pupam toti copilasi si in mod special pe Stefan,caruia ii dorim sa fie sanatos,sa aiba parte numai de fericire si sa isi bucure parintii minunati.LA MULTI ANI,STEFAN!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bellaiza spune:

Cum sa taci, cand esti inconjurat de iubire? Va multumesc tuturor carora v-ati gandit la noi.
Azi, Stefan, puiul nostru drag, de cand lumea si pamantul, mi-a sters la propiu lacrimile de pe obraji, de pe gat...de pe unde s-or fi scurs amare...Am pierdut pe cineva drag...un var ca un frate...am trait impreuna de cand el avea un an si opt luni...cand mama lui s-a facut inger...lasa in urma trei baieti, cel mare in chiar ziua in care ea pleca din lume implinea 4 ani...zece ani mai tarziu isi pierdeau si tatal...din 20 aprilie alti doi baietei vor trai fara tata...

Ma intreb in ce ar trebui sa prefac fiecare lacrima pentru a merge inainte? Sunt convinsa ca magicianul este STEFAN...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cons spune:

Buna fetelor!
eu n-am mai intrat demult pe site pentru ca am fost mereu ocupata. Nu mai stiu nici un fel de noutate si nici n-am timp de rasfoit. Vreau in schimb cateva noutati trecute repede in revista. Cine a mai.....nascut?
Va pup si va doresc multa fericire!

Lau meu este un baietel tare minunat, cand o sa am timp o sa ma laud nitelus.
Mi-e tare dor de voi fetelor si-mi pare sincer rau ca nu ma pot alatura mai des voua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Buna seara dragi mamici

Vin si eu cu o intrebare la voi, cele care stiti si ma puteti informa.
Vrem sa plecam luna viitoare in germania la sora-mea si vrem sa-l luam pe Razvan cu noi. Trebuie sa-i facem pasaport. E nevoie sa arat si hotararea judecatoreasca la politie sau e suficient doar certificatul de nastere? Vom pleca cu masina, din cate stiu asigurare iti trebuie doar daca mergi cu alt mijloc de transport (autocar, avion,etc),noua nu ne trebuie, nu?
Pana acum nu am fost plecati cu masina niciodata in afara si nu stiu cum e procedura.
Daca imi puteti raspunde mai rpd, va rog, ca sa stiu ce am de facut, pe 10 iulie vrem sa plecam.

Sanatate multa va dorim

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

SoriLea - Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Fetelor, am si eu un caz ipotetic deocamdata dar nu stiu de unde sa il apuc. Exista o d-na din Ilfov care vrea sa dea un nou-nascut spre adoptie. Nici nu o stiu, dar am auzit la a 7-a spita. Eu sunt in 6. Ce e de facut ca eu sa pot avea copilul despre care am aflat? Deocamdata nu s-a dus sa il dea spre adoptie. Bineinteles, ca dupa stiu ce urmeaza, ca poate sa se razgandeasca, etc....Pot sa ma duc sa zic ce-am gasit sa fie al meu??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

La multi ani gabibociort!
Sa fii sanatoasa si vesela mereu!

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabidaniela spune:

Buna fetelor

De ceva timp mi-a incoltit si mie ideea adoptiei. Am 26 de ani si nicio problema medicala, insa de vreo 2 ani de cand incercam sa avem un copilas...nimic. Cred ca DD are alte planuri cu noi si nu am de gand sa i le stric , deocamdata nu am vb cu nimeni despre ce gandesc, oricum nu ma intereseaza decat parerea sotului pe care o sa-l obisnuiesc eu cu ideea.
Imi doresc f mult un copilas de 3-4 ani...
Ce vroiam sa va intreb, intreaba cineva de rate atunci cand declaram venitul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_75 spune:

nu au ei treaba cu ratele !pe ei ii intereseaza sa aveti un job si sa demonstrati printr-o declaratie de venit treaba asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adenuti spune:

Mamici de ingerasi nascuti din suflet si vitoare mamici sunt foarte bucuroasa am facut comutare si mi-au dat un alt termen pe 2 iulie .
mai am 12 zile si-l aduca pe rares in casa lui linga noi .
nu-mi vine sa cred ca mai este asa putin .
cum este la tribunal ? ce ne intreaba? am ceva emoti n-am fost niciodat la tribunal.
pup toate fetele si desi au trecut 6 luin decind l-am vazut pe rares ,si parca nu mai venea clipa asta .....,mai este fff puti si deja parca am uitat prin cite am trecut .

nimic nu este greu ,trebuie doar sa vrei

Mergi la inceput