LMA ! Ghiocei de martie-aprilie 2009 *192*
Raspunsuri - Pagina 6
Gianina34 spune:
si acum sa trec la raport:
unde misunam eu aseara cu bebelachele in brate? la doctor , evident
dupa o saptamana si ceva in care a mancat tot mai putin, a culminat cu ziua de ieri cand doar a degustat cate ceva, am zis ca poate avem iarasi rosu-n gat si sa o iau din timp
m-am prezentat la dr, ne-a cercetat pe toate partile... NIMIC ... decat gingii inflamate
deci m-am linistit si astept senina vremuri mai bune
noi avem 6 dinti si 4 maselute
nu stiu ce urmeaza ca nu-i pot inspecta gurita iar cand o dau cu gel o doare peste tot, asa ca...
chiar asa, cate maselute le ies acum?
ca eu una as prefera niste dintisori
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 11 luni
Gianina34 spune:
kea - desi gatesc legumele la aburi, din ceapa pusa in aparat ii pun doar o foita (pana de curand o aruncam toata) - nu ii pun mai mult pt ca baloneaza si noua nu ne trebuie asa ceva; eu stiu ca poti sa-i dai praz, insa nu si praz si ceapa odata
- visine - eu una i-as da insa as inlatura coaja de pe ele (la noi tot din motive de burtica) cu toate ca date la blender nu ar mai conta; as amesteca fie cu iaurt, fie cu branza (uite ca acum imi vine in minte combinatia : branza+paste+visine+smantana)
- fasole pastai ii dau de fff mult timp; o si fasole, o zi brocoli
- conopida baloneaza mai tare asa ca noi o vom incerca mai la vara
- rosiile inca nu le-am incercat de teama alergiilor, insa atunci cand va veni momentul T0 le voi trece prin sita sa indepartez si ceaja si semintele
- pireul tot cu legumele astea il fac + fasole/mazare/porumb boabe/telina , marar si adaug orez parmezan si ulei si apoi carne/ou/peste
- noi mergem pe parmezan pt ca o lingurita este echivalentul unei cantitati mai mare de lapte decat mozzarela, pt ca este mai safe in ceea ce priveste bacteriile/microbii colectati....
- si... nu mai stiu ce-ai mai intrebat asa ca tragema de manecuta
avem 11 luni
Gianina34 spune:
mi-am mai amintit ceva
tot in perioadele noastre de nemancat am experimentat fiertul carnii(inclusiv la peste) cu un pic de cimbru
pot sa spun ca ii mai schimba un pic gustul si avem ceva mai multe succesuri, asta asa ca idee de incercat
avem 11 luni
claudela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gianina34 mi-am mai amintit ceva tot in perioadele noastre de nemancat am experimentat fiertul carnii(inclusiv la peste) cu un pic de cimbru pot sa spun ca ii mai schimba un pic gustul si avem ceva mai multe succesuri, asta asa ca idee de incercat Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009 avem 11 luni |
POVESTEA MIRUNEI
ramona7575 spune:
Neata tufete!
Am inceput ziua cu ochii umflati de plans, toata noaptea am bocit, aseara a plecat sotul la munca si ne mai vedem la sf.lui septembrie . Cred ca va imaginati cum a fost despartirea, l-am luat si pe Stefan cu noi la massaro desi era 23:30... of, sper sa treaca repede timpul, cred ca o sa stam numai afara in vara asta.
I-am luat si din motz mai repde cu 3 sapt., a ales de pe tava: cruce+cheie masina, surubelnita si pix. L-am si tuns ieri, are un cap frumos, parca il face mai matur, cand o sa am timp voi posta niste poze....
Va pupic !!!
http://community.webshots.com/album/571784515YijojX?start=96
Kea spune:
Geanina multumesc! Cred ca o sa mai astept si eu cu conopida, mai bine mi-o fac mie cu maioneza.
Telina o evit ca parca prea predomina ca gust in mancare si mi-e ca mi-o refuza.
Sunt tare derutata, pt ca pana acum aveam 5 mese. Acum numai 4 si am impresia ca din vina mea. La 11 jumate mananca legume, asa a fost mereu, apoi la 2-3 ii dadeam inainte un iaurt cu biscuiti, numai ca acum se culca la 2-2,30 si am sarit peste masa asta. La 4 cand se trezeste, nu-i mai ajunge iaurtul meu lesinat cu biscuiti, vrea ori doua iaurturi ori altceva. Manacand bine la 4, la 7 jumate cand se culca nu mai vrea nimic (aici aveam o masa de lapte), bea abia la 11 o sticla de lapte. Ma tot framant, poate nu mananca destul.
Gianina34 spune:
ramona -
lasa ca o sa treaca repede timpul, de asta suntem aici, nuuu?
parca si vad ca acusi e septembrie si incepi sa te agiti cu fel de fel de retete de mancare si... anticonceptionale
avem 11 luni
Kea spune:
ramona, eu m-am gandit de nu stiu cate ori la tine saptamanile astea cat a venit sotul tarziu acasa. Ma gandeam ca eu ma simt asa coplesita de toate si nu-s decat cateva saptamani, dar tu esti asa luni de zile!
Pisik06 spune:
Neatza!
KEA, uite cateva raspunsuri
- praz - cred ca ii poti pune
- visine - eu i-am dat iaurt bio care are visine si e ok; cred ca ii poti ameteca cu branzica
- conopida - i-am dat; nu ii dau des, dar cand am ii dau; fie fiarta, fie sub forma de budinca cu branza si ou la cuptor
- fasole verde - i-am dat si verde si galbena. Si mazare i-am dat
- rosii - nu i-am dat decat din alea "conservate", cu tot cu seminte; proaspete nu am avut de unde, dar o sa ii dau, desi am senzatia ca nu ii plac, ca am incercat intr-o dimineata si s-a cam strambat, asa ca nu am insistat; poate in mancarica le va accepta
- i-am dat loboda - facuta ciorba, dar nu a fost f incantata; cartof dulce (f rar) si in afara de cele enumerate de tine cred ca nimic. A, ba da, i-am dat ardei rosu facut la steamer si curatat de piele
- i-am dat mozarella; ii dau si parmezan din cand in cand, cate o lingurita cand ii fac piure de legume; i-am dat o data cred si putin cascaval si branza telemea i-am dat
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
Pisik06 spune:
LA MULTI ANI!!! MARIA, MIHNEA, VLAD IOAN
Sa fiti sanatosi, fericiti si iubiti si sa aveti o viata frumoasa! Mamicilor cate o
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente