Crestinismul si evolutia spirituala 7
Raspunsuri - Pagina 5
nikole spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crinuta Incearca sa te duci duminica la Biserica. E Sarbatoarea Divinei Milostiviri. Crinuta si minunea ei Fara Dumnezeu nimic nu e. Cine se increde in sine, cade rau! Second chance www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy www.valentina-sydneyseer.com/messages_2010.htm" target="_blank">2010 messages Daaaa, stiu , cred ca o iau pe Luana in brate, si merg un pic...biserica e langa bloc, la 2 minute. |
Nikole, mami deAlbastrel/Kevin Alexander(4.08.2007) si Albastrica/Luana Maria
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec
kariguld spune:
ce dulce Kevin! daca Dumnezeu si ingerul au spalat vasele....
am ajuns la convingerea ca Dumnezeu ne-a dat totusi intelepciune si discernamint in privinta procreearii. eu am asteptat 6 ani pana am avut baiatul. intre timp am pierdut doua sarcini, apoi a venit fata, avea baiatul doar cateva luni si am ramas insarcinata, in ciuda pronosticurilor medicilor din RO, "nu veti mai putea avea copii". dupa, nu am mai ramas insarcinata, desi am mai incercat sa avem alt copil. chiar si anul trecut am lucrat la asta....
sincer, nu mi-as fi dorit anul si copilul, nu ma vad in postura de mama eroina, desi iubesc copii foarte mult, toti imi plac si i-as lua acasa. nu condam nici pe cele care fac multi copii, dar ma doare cand vad lipsa de preocupare dupa nasterea lor si saracia in care sunt nevoiti sa traiasca.
Bazar general pe DC
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
M-am nascut pentru succes!
Katya spune:
Hristos a-nviat!
Ati scris ceva...
Patou ,am vazut poza cu pisica ta,e induiosatoare maternitatea ei (ca a animalelor in gen,ca am avut si eu cindva o catea si stiu cum e),cu puii sub ea,cu multumire si oboseala de dupa nastere,draga de pisica!
Crinuta ,intrebai cum sa faci cu aspectele negative la care sint expusi copiii inca de mici...Pai daca-L ai pe Domnul,daca ai minte si daca ai gura,ei bine,esti puternica,asa ca ai arme precum cuvintul,exemplul personal,nu se poate sa nu se miste ceva daca fiecare ar face cite un pic,in familie,in anturaj,imposibil sa nu ramina undeva o saminta cit de mica care sa dea niste roade.Caci romanii sintem f receptivi la imitatie,comparatie,concurenta(sparge unul usa de la bucatarie,o sparg toti,or mai fi apartamente-n Ro cu bucatarii separate de sufragerii?).Sigur ca tb sa mai fii si lider de opinie ca sa te imite lumea,deci sigur ca nu ti-e usor sa schimbi tu singura ceva imbracindu-te decent sau mergind la biserica sau educindu-ti copilul in spirit crestin,dar tot tb sa speri...
Mamabear ,sigur ca nu ne suparam daca discutam in contradictoriu,asa ca-ti spun si eu ca mi se pare normal sa mai rememorezi un act de iubire,daca a fost unul frumos..te mai gindesti si fara sa vrei...mai apar imagini in minte..deci iar inteleg ce zice Crinuta ,doar ca sint de acord ca si preotii au dreptul sa se gindeasca la sotia lor peste zi...ca doar nu s-or gindi in tp slujbei sau al spovedaniei,se gindesc si ei ca toti oamenii care iubesc.
Nikole stiu ca ti-e greu cu 2 pui care vor amindoi atentia ta,eu te sfatuiesc cu toata puterea sa-i dai lui Kevin cit de mult poti,am trecut si eu prin asta si acuma am niste remuscari...copiii mai mari sint tot mici..
Rugaciunea,nici eu n-o fac dimineata decit asa scurt,cu "cuvinte cheie"-la icoane ma inchin si multumesc,cer iertare si ajutor.Cind ies zic "ma lepad de tine,satano,si de cinstirea ta si de slujirea ta si ma unesc cu Tine,Hristoase".Pe strada zic diverse care mi se par potrivite cu starea me de spirit-de ex acuma zic doar Hristos a-nviat!Adevarat a-nviat!Hristos a-nviat!si tot asa.Serile depinde iar(nu vb de canon ca acela nu se discuta)uneori am dispozitie de acatist sau de psalmi,altadata zic doar Tatal nostru si cererile obisnuite/fixe.Important e sa fim tot timpul in legatura cu Domnul.
Noapte buna,buna dimineata,v-am pupat!
columbiana spune:
citat din mesajul lui mamabear Crinuta, eu nu pot sa ma abtin, si te contrazic din nou. Nu inteleg ceea ce spui, ca nu s-ar putea cineva desprinde de amintirile actului sexual, ca eu nu ma gandesc niciodata, dupa, la ce a fost, sa stau sa rememorez. (La faza cu fanteziile nici nu comentez, ca aici chiar m-ai dat gata) Sf Apostol Pavel , a spus ca cine poate , sa nu se casatoreasca, dar tot el a spus in Epistola catre Timotei, despre slujitorii Bisericii "sa fie barbati ai unei singure femei, sa-si chiverniseaca bine casele si pe copiii lor", asta insemnand ca a fi casatorit nu exclude preotia. Repet, ortodoxia adevarata nu considera casatoria ca o legalizare a unui pacat (relatiiile trupesti), ci o considera Taina. Orice crestin ortodox, cu atat mai mult un preot, trebuie sa tina anumite randuieli ale Bisericii si sa accepte roadele casatoriei-- copiii. La noi nu sunt acceptate nici mijloacele contraceptive non-avortive, cum ar fi "calendarul", decat pe perioade scurte de timp (sa zicem cand e studenta mama etc) sau cand exista probleme de sanatate , care fac incompatibila cu viata o noua sarcina . Sper ca nu te-am suparat, dar eu nu pot sa ma abtin sa nu comentez cand nu sunt de acord cu ceva. |
Mamabear, eu m-am facut gresit inteleasa, am folosit termenii de legalizare a unui pacat nu in sensul bagatelizarii casatoriei ci al aprobarii relatiilor sexuale in cadrul cadrul casniciei ca ceva firesc, parte din viata noastra;
Nikole, ma gindesc la tine , la voi, sunteti o familie extrem de frumoasa! nu ai pe cineva ajutor in perioada asta^
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
mamabear spune:
Hristos a inviat!
La noi azi e sarbatoare mare, e Izvorul Tamaduirii, asa ca va salut in fuga.
Nikole, iarta-ma ca ma bag unde nu-mi fierbe oala, dar pe anumite perioade e ok sa folosesti mijloace non-avortive pt a nu ramane insarcinata, daca nu puteti trai in abstinenta (biserica noastra face pogoraminte, de la caz la caz, asa ca nu esti in afara ei, daca nu poti sa mai ai un copil imediat). Pilulele, steriletul sunt considerate pacat si pt ca sunt avortive, dar poti alege altceva pe perioada pe care vrei sa eviti un nou bebe (fortarea sotului la abstinenta nu e o solultie in nici un caz). Iarta-ma inca o data ca am intervenit.
Va pup pe toate! Sa aveti o zi frumoasa!
crinuta spune:
Ce fac fetele?
Crinuta si minunea ei
Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!
Second chance
www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy
www.valentina-sydneyseer.com/messages_2010.htm" target="_blank">2010 messages
nikole spune:
Mamabear, multumesc...
Ana, iti multumesc frumos pentru gandurile bune...nu avem pe nimeni aici, decat unul pe altul, di D-zeu deasupera...e o lupta cu mine, si un exercitiu de rabdare...
Katya, asa e...ai dreptate, offf
Allan Kardec
mamabear spune:
Fetelor, a fost Iasmin pe la mine.
E o fata super, si in realitate, va spun cu mana pe inima, avandu-l ca "barometru" pe bebelul meu, care nu se duce la oameni straini deloc, dar deloc (nici la cei din familie nu merge, decat dupa ce petrec multe ore pe langa noi). La ea, dupa ce a studiat-o , a mers si a "mangaiat-o " in felul lui, a stat chiar si in brate.
Baiatul ei s-a inteles de minune cu ai mei, care se intrebau cand mai vine pe la noi. (Fica-mea a inceput chiar sa planga dupa ce au plecat, a spus ca era mai distractiv cu inca un copil.)
Fug, ca ma cheama gasca.
Va pup!
Edit ca sa mai spun ca Iasmin , draga de ea, are atata optimism si bucurie in ea ca ar putea molipsi de voie-buna si pe cel mai pesimist om.
Iasmin!
crinuta spune:
citat din mesajul lui mamabear Fetelor, a fost Iasmin pe la mine. E o fata super, si in realitate, va spun cu mana pe inima, avandu-l ca "barometru" pe bebelul meu, care nu se duce la oameni straini deloc, dar deloc (nici la cei din familie nu merge, decat dupa ce petrec multe ore pe langa noi). La ea, dupa ce a studiat-o , a mers si a "mangaiat-o " in felul lui, a stat chiar si in brate. Baiatul ei s-a inteles de minune cu ai mei, care se intrebau cand mai vine pe la noi. (Fica-mea a inceput chiar sa planga dupa ce au plecat, a spus ca era mai distractiv cu inca un copil.) Fug, ca ma cheama gasca. Va pup! Edit ca sa mai spun ca Iasmin , draga de ea, are atata optimism si bucurie in ea ca ar putea molipsi de voie-buna si pe cel mai pesimist om. Iasmin! |
Asa este.
Crinuta si minunea ei
Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!
Second chance
www.youtube.com/watch?v=RapW4MuYFXk&feature=related" target="_blank">Divine Mercy
www.valentina-sydneyseer.com/messages_2010.htm" target="_blank">2010 messages
nikole spune:
hai Iasminel si prin Brazil
Allan Kardec