Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *128*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

La multe lunite bebe joshua!! am vazut pozutele si video cu tricicleta..e musai mami så o cumperi, da??

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Hello,

Monique, ce mai faci? Pe Sofica o gasesti numai pe net, de la dinobebe.ro am luat-o eu.

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Kawa,la multe lunite micului samurai! Am admirat pozicile,e o frumusete!!! Si am vazut si ciresii infloriti...anul trecut ma plimbam prin parc,admirandu-i,cand ieseam de la eco

Danuka,nici la noi nu merge diversificarea....ieri a refuzat toate solidele,azi a refuzat si laptele-de la cinci mese/zi am ajuns la 2...nu stiu unde gresesc.
Noi acum incercam BLW pentru ca pare interesata de ce vede la mine in mana,asa ca i-am dat mar si banana -piure sunt cahh,intregi sunt delicioase!

Lutoniana,am tras si eu cu ochiul la filmuletul vostru,David e o frumusete si tu ai o voce ce ar linisti orice copil...pana si pe mine ma linistea,asa imi placea sa te aud vorbind!!!!

Hepilica,super cu Maia papacioasa! Sper sa inceapa si a mea sa pape asa,intr-o zi cu soare....

Fetelor,poate ma invatati si pe mine,voi cum faceti,cand le dati sa pape? Intre mesele de lapte,inaintea laptelui sau dupa? Eu am incercat toate variantele,dar fara succes....

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanuKa spune:

Lumi si eu sunt tentata de BLw sau finger food , spre binele ei dar imi sta inima in loc , si din cate am vazut se recomanda dupa 6 luni asa ca mai asteptam un pic , macar pana cand o sa vad ca e cat de cat atrasa de mancare ,oricum si ea linge cu mare placere o bucatica de mar sau banana si urla cand o scapa dar daca le pasez nu le mai vrea , ce sa mai zic de compot , cum zic astia de aici ? nici nu vrea sa guste
la noi e cam haotic ,avand in vedere ca nu avem program de masa , dar la 12 ii dau sa vad daca mananca totusi , daca inainte ,ii dadeam lm inaite de legume acuma nu mai tin neaparat cont si cred ca nu mananca mai ales din cauza ca stie ca vine tzitzi dupa aia, medicul imi zicea azi ca trebuie sa-i dau aceeasi leguma 1 saptamana din cauza ca bebelusii sunt foarte smecheri , daca azi fac beurckk , si maine la fel , cine mai incearca a 3 zi ? si cica ei stiu asta
eu nu vad neaparat asa lucrurile ci ma gandesc ca nici mie nu mi-ar placea sa-mi bage cineva ceva in gura ceva ce nu-mi place

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Buna seara la toata lumea. Am revenit si eu dupa indelungi chinuieli cu masa de seara. Nu vrea sa manance de la soacra si ne chinuim ca sa pot si eu sa mai lipsesc de acasa la cate o masa. Si in sfarsit o adormit. Nu stiu cat timp......

Uka, am vazut-o pe Carina si e asa de dulce

Selen, si eu incerc sa ii dau Mariei si bucatele si nu ii blenduiesc mancarea asa bine sau ii fac banana cu furculita in loc de blender. O accepta cat de cat.
Felicitari si pentru pofta cea buna. SI Maria mananca tot cu iaurt.
Si sa stii ca si ea e tare maraite dar nu vad nici un dinte. Sper ca e de la dinti ca nu mai stiu ce sa fac cu ea asa intoarsa pe dos e.

Kawaichan,

Delia, cred ca tu intrebai de sarmale. Sa stii ca eu i-am dat deja Mariei, asa simple din carnita de vitel+ceapa+orez, facute special pentru ea.

Iulika, felicitari pentru gratarele. SI Maria e tot pe jos de catva zile ca am achizitionat un aspirator de care spala si acum e safe, dar mi se ridica de ot ce prinde si imi cade si plange si tot asa...........

Iuliapapusa, noi facem baie zilnic.

Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)

http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monique02 spune:

Fragutza te salut. Eu sunt destul de ocupata cu serviciul cu toate ca e numai de 4 ore pe zi. Azi de ex am lucrat de acasa si nu prea aveam mare chef asa ca am mai bantuit pe forum. In rest Teodora a venit cu mucisori de la gradi si a luat si Andreea iar pe mine ma doare gatul. Ce mai face Natix, cum e cu DA, aveti ceva semne de imbunatatire?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Daca fac capitol imi motivati absentele?!?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kawaichan

Ola fetelor,

Azi am implinit si noi 7 lunite asa ca dam cate o colica:) si cate o feliuta de tort de ciocolata la dovlecime.Am fost de dimineata la plimbare si fiind sezonul ciresilor infloriti am facut ceva mai multe pozeca de obicei.Dupa aia am fost la Toysrus si ne-am tras masina,eei
Va mai las un www.dropshots.com/Joshua0909#date/2010-04-09/15:56:32" target="_blank">filmulet haios de la Toysrus-l-am pus pe o tricicleta pt prima data si m-a amuzat tare reactia lui.O sa aveti nevoie de parola ca sa intrati pe dropshots,e la fel cu cea de pe mailul comun.Enjoy!

Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09

"Babies can't be spoiled...only nurtured."

La Multe lunite bb Josh-samurai!! Sa fi sanatos in primul rand si te rog io frumos, ca tot esti baiat mare de-acum...las-o pe mami sa mai respire ca nu mai poate nici ea. Frumos mai esti, din cale-afara

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui madalina84

Daca fac capitol imi motivati absentele?!?!?

D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
POZE CU NOI

o perioada din viata mea Rasplata a sosit

motivam daca povestesti tot-tot !

Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2009 spune:

Gata fetele,v-am facut casuta noua ca sa ma scuzati ca nu am mai intrat 129

Mergi la inceput