votati constitutia?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Julie spune:

quote:
Originally posted by clara

scuze draga, dar nu pentru voi,cei plecati era intrebarea
vroiam pareri concrete, sa stiu si eu cu tine votez hic

clara

Clara draga, si iost (inca) cetatean roman, major si cu drept de vot. Si stiu cu ce se mananca noua Constitutie.
A merge la vot ca cetateanu" turmentat... Pardon... trebuia sa stii deja pentru ce votezi. Hac!

Julie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clara spune:

julie, raspunsul meu era o gluma.
eu am deja o parere, dar vroiam sa stiu ce gindesc si alte persoane.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clara spune:

julie, si totusi n-ai spus daca mergi sau nu la vot.
ai spus doar ca ai drept de vot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julie spune:

quote:
Originally posted by Julie

Nope. Costa trenul prea mult pana in Tokyo si io nu dau doi lei pe ouale lui Nastase.

Parere personala,
Julie

Nu merg la vot. Acuma e clar?

Aaaaa, si uitai - tot parere personala, nu mi-o luati in nume de rau

Julie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tincutza spune:

Mai multe prietene de ale mele se bucurau de faza cu desfiintarea stagiului militar obligatoriu. Va fi insa neobligatorie din 2007 (!), asa ca s-au hotarat toate sa merga la vot pentru "NU".
Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariailin spune:

DA sau Nu trebuie sa mergem la vot pentru ca nu e vorba numai de legea fundamentala a statului ci si pentru ca sunt banii nostri.
Eu votez Da mai ales pentru desfiintarea stagiului militar obligatoriu. Vladut are abia un an asa ca nu conteaza cand intra in vigoare.....sper sa nu dureze 18 ani reforma armatei.

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

Daca este soare si frumos.. ma duc la centrul de votare (scoala de langa casa).. si nu ma duc la vot, ma duc sa trag un basket/fotbal o bere cu prietenii care nu i-am mai vazut de mult.. de la votarea trecuta. Multumesc partidului pentru ocaziile de a fi impreuna cu prietenii din copilarie.

Cu respect,
Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

Da, da, eu merg la vot. E dreptul meu si inteleg sa mi-l exercit.Si nu e nici un secret: voi pune stampila pe "NU".

Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciupercar spune:

Raspunsul meu este DA, ma duc la vot dar NU, nu votez modificarile!
De ce? Pt ca din toate modificarile propuse nu s-a ales mare lucru.
Pt ca nu-mi convine sa voteze altii pt ca noi sa intram in UE si in NATO(si atata timp cat nu s-a introdus votul uninominal pt Parlament, nu stii cu cine votezi)- ma refer la Parlament; pt ca mi se pare aberant ca Primul Ministru sa nu poata fi revocat de Presedinte, sa-l doara in basca ca nu poate fi tras la raspundere decat de Parlament, si daca partidul sau alianta lui are majoritate in Parlament...; pt ca mi se pare aberant ca strainii sa poata cumpara terenuri agricole (n-am nimic impotriva celor intravilane); si multe altele...
Altceva: nu mi se pare normal ca pe toate posturile de televiziune, sau la radio, sa nu fie decat opinii PRO. N-am vazut nici o dezbatere la tv in care sa fie invitati si cei PRO si cei CONTRA.
Daca te uiti la tv toata lumea este incantata sa voteze PRO si este indrumata sa se duca sa voteze DA.
Dar din cate am vazut pe internet si printre cunostiinetele mele, sunt destule opinii contra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EDDY spune:

Ma scuzatzi ca sint putzin off-topic dar am o intrebare pentru Victoria:imi potzi spune,te rog,cine tzi-a trimis acel mail?Te intreb,deoarece astazi am primit shi eu 2 mail-uri;primul avea titlul "Spune NU" shi contzinea tot ce ai scris tu mai sus shi al doilea intitulat "MUSAI",contzinea o adresa web(http://www.scara.ro/nu/const/Parintele_Antonie_Constitutia.htm)shi dupa,era adaugat-musai sa-l cititi !Expeditorul ambelor mail-uri fiind ft.c-r-b.org,necunoscut mie dar la destinatari am vazut scrise foarte multe adrese ale membrilor shi ash dori sa shtiu cine mi le-a trimis.Nu ca m-ar deranja dar in interval de o ora mi-au venit aceste 2 mail-uri de cite 4 ori shi deja ma obosesc.
Multzam pentru raspuns

Eddy & Antonia Naomi

Mergi la inceput