Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (70)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Grety niku nu cred ca o sa doarma, la ce ora ai programarea?
E bine cand e dimineata ca ei atunci sunt agitati, asta e bine pentru noi da pentru doctor nu e deloc funny.
Doctorul meu era ocupat (e si seful clinicii, sre multe pe cap) si m-a pasat unei doctorite, nu spun ce bot am pus, i-am zis ca as vrea cu doctorul meu, saraca s-a inrosit toata, se tot scuza spunand ca si ea rare calificarea necesara, ca e competenta etc.
Bebeii nu au stat deloc, s-au miscat non-stop, ofta sraca din toate incheieturile, transpirase si ea si eu, 2 ore am stat intins ape masa, mai avea un pic si termina gelu din bidon
A scos 120 de poze, raportul si le-a dus doctorului meu, asta nu era multumit de nustiu ce poze, nu vedea bine, asa ca m-au chemat din nou.
M-am speriat initial, ma gandea ca cine stie ce-au gasit, numai ca el vroia sa verifice pozele respective mai ales ca-si punea si el semnatura pe raport.

Mi-au facut programare abia peste 4 saptamani da el nu stie ca mai fac o ecografie la un alt cabinet, ca na......cine-i paranoica paranoicelor.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 20+ de Tudor Sebastian si inca deliberam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Dragaica da spuneai ca trebuie sa ii ceri trimitere lui,ai reusit si fara sa faci programare?

Bianca 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grety_niku spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Grety niku nu cred ca o sa doarma, la ce ora ai programarea?
E bine cand e dimineata ca ei atunci sunt agitati, asta e bine pentru noi da pentru doctor nu e deloc funny.
Doctorul meu era ocupat (e si seful clinicii, sre multe pe cap) si m-a pasat unei doctorite, nu spun ce bot am pus, i-am zis ca as vrea cu doctorul meu, saraca s-a inrosit toata, se tot scuza spunand ca si ea rare calificarea necesara, ca e competenta etc.
Bebeii nu au stat deloc, s-au miscat non-stop, ofta sraca din toate incheieturile, transpirase si ea si eu, 2 ore am stat intins ape masa, mai avea un pic si termina gelu din bidon
A scos 120 de poze, raportul si le-a dus doctorului meu, asta nu era multumit de nustiu ce poze, nu vedea bine, asa ca m-au chemat din nou.
M-am speriat initial, ma gandea ca cine stie ce-au gasit, numai ca el vroia sa verifice pozele respective mai ales ca-si punea si el semnatura pe raport.

Mi-au facut programare abia peste 4 saptamani da el nu stie ca mai fac o ecografie la un alt cabinet, ca na......cine-i paranoica paranoicelor.

am programare la 8.40 dimineata... dar atunci bebe doarme, de doua saptamanii de cand il simt nu a miscat neam mai devreme de 11... si pana acum toate eco le-am avut cam pe la aceiasi ora si bb dormea dus... la ultima a vrut doctorita sa il trezeasca si a apasat mai tare pe burtica... bebe s-a simtit deranjat, s-a intors pe partea cealalta si s-a culcat la loc. sper totusi sa inceapa sa fie mai activ... ca dc nu ii dau redbull(glumesc)
pe miscatori

20+ cu bebic rusinos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

Dragaica da spuneai ca trebuie sa ii ceri trimitere lui,ai reusit si fara sa faci programare?

Bianca 22+

Programare mi-am facut numai ca ieri mi-a fost rusine sa-i cer trimitere, era ca si cum i-as fi spus :" Nu prea am incredere in ecografia ta asa ca ma duc in alta parte".
Am sa sun secretara sa vad daca-mi poate trimite una prin fax.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_vlad

da, m-am gandit la botez, va fi in octombrie am si ales aranjamentul si buchetele pt sala!!!!!!!!!!
De fapt am ales si locatia restaurantul- a ramas sa alegem data!

Nu da-ti cu rosii dar nu m-am putut abtine cand am vazut aranjamentele!

o sa am o fitzoasa de printesa!

Cand ma gandesc ca la Vlad am avut 90 pers la botez la brasov...

Anca +21s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Si noi ne-am gandit la restaurant si tot in octombrie vrem. o sa vedem atunci, fiindca avem un set de prieteni care o sa 'nasca' cu vreo 2 saptamani inaintea mea...si atunci noi cam facem in functie de ei.oricum, nu vrem sa intran in noiembrie ca e frig...

Laura 23+ cu Cristian Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Citat:
citat din mesajul lui beluistef

Fetelor voi cum luati fierul, adica inainte de masa sau dupa si il luati cu suc sau merge si cu apa ????

Elena, 27+ cu Stefan ( pentru al doilea... negociem )
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)

Eu stiu ca fierul ar trebui sa se ia seara impreuna cu un pahar de suc de portocale sau cu vitamina C. Daca nu ai suc mananca un mar imediat dupa.

Se ia inainte sau dupa produse lactate cu min 2 ore.

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si24+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia_N spune:

Buna burtici!

va pupam pe toate, nu am mai scris de multisor, dar va citim zilnic!!

noi suntem bine, ne marim pe zi ce trece, dam din craci de dim pana seara!

ma gandesc si eu la concediu ca la cea mai mare realizare a vietii mele...abea astept sa stau acasa sa nu ma mai stresez cu toti tampitii si sa nu mai am tot timpul sedinte la ora 16.45 in conditiile in care programul se termina la 17.00!!! m am saturat de atata nesimtire si nepasare...

asa...sa revin la ce vroiam sa va intreb...cum faceti voi sa intrati la 28 de sapt in prenatal??? din cate am inteles eu doc da de la 30 de sapt.
va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine, ca abea astept sa intru!!!

multi pupici

19+ Bianca-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Denisa, bumblebee

Si bebelina mea dormea la toate ecografiile, deci va dati seama ce incredere sa am cand dr. a zis ca e fetita

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

coteasca eu am hotarat sa intru in prenatal de la 31 saptamani (1 iunie).
Nu am program redus si stau 8-9 ore pe scaun. Si eu am dureri de spate, coaste..

denisa, ai reusit sa vb cu administratorul?

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grety_niku spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Denisa, bumblebee

Si bebelina mea dormea la toate ecografiile, deci va dati seama ce incredere sa am cand dr. a zis ca e fetita

pai schimba orele de eco... eu asa am facut, nici nu stiam exact atunci cand misca dar le-am mutat la pranz... si bine am facut fiindca cel mai mult balet atunci il face...

ce sa se chinuie si doctorul un pic, ca doar platim o gramada de bani... ca dc doarme bb e tare usor pt doctor

20+ cu bebic rusinos

Mergi la inceput