Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (70)
Raspunsuri - Pagina 8
Mycya spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dragaica Neata fetelor, am aparut si eu in peisaj, unu din bebei mi-a dat trezirea, probabil vroia plimbat si leganat . Sotu se obisnuieste cu ideea, aseara-mi aducea argumente, cica sa nu a supara daca am sa gasesc imprastiate 3 perechi de sosete, 3 perechi de pantaloni, daca a sa spal de 3 ori mai multe haine, daca o sa trebuiasca sa cumpar de 3 ori mai multa bere, daca o sa am 3 calculatoare desfacute prin casa si daca nu o sa am loc la televizor pentru ca ei o sa se uite la formula 1 I-am dat si eu replica, i-am explicat ca am sa fiu de 3 ori mai rasfatata de ziua mea, de 8 Martie, de Craciun, voi avea 3 barbati care o sa-mi aduca flori si cadouri Gata ne-am calmat. Multumesc fetelor pentru vorbe frumoase http://community.webshots.com/user/Dragaica Graviduta fericita 20+ de Tudor Sebastian si inca deliberam |
tare sotul taudar iai gasit replica
Bianca 22+
beluistef spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui coteasca
Pai, mi-am calculat si eu saptamanile, si nu o sa intru exact la 28 de sapt(pe care le fac luni), o sa cer undeva pe la 32-34sapt ca nu stiu sigur cand o sa nasc si am auzit ca baieteii nu prea se grabesc sa vina, mai lenevesc putin, acum nu stiu cat de adevarat o fi. Haide ca mai avem un pic...o luna...trece repede ai sa vezi si apoi o sa ne odihnim, relaxam, o sa avem mai mult timp la dispozitie. Pupici si sanatate multaaa 28+ Corina, viitoare mamica de baietel |
Eu m-am gandit asa mai merg si o sapt. din mai, apoi in cealalta in bag CO 3 zile ca atat mai am dreptul si apoi din 13 mai...am fix 32 sapt. sa intru in prenatal. Sper sa fie bine pana atunci si sa nu apara nimic neprevazut. Si chiar de ar fi sa nasc la 42 sapt."DOaMNE FERESTE""...eu sper sa nasc pana la 42 sa nu trec de 40 sapt.... imi mai raman dupa inca 56 zile, deci ma incadrez la cele 42 obligatorii.
Elena, 27+ cu Stefan ( pentru al doilea... negociem )
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
Mycya spune:
citat din mesajul lui racusor2010 noi ne gandeam sa il facem tot prin septembrie botezul...bine, eu trebuie sa nasc in prima saptamana din iulie, deci are 2 luni cel putin bebe.... doar ca eu ma gandeam doar la o masa cu prietenii si familia, ca nu o sa mai avem bani voi stiti cat ajunge un botez? sau cum trebuie aranjat? la nunta am cheltuit fara grija si mi-am facut nunta cum am vrut, dar atunci aveam si timp si bani Bulina 27+ cu poznas |
la fel si eu racusor,la nunta am dat bani in stanga si in dreapta,intradevar cm mult,dar am facut totul cum am vrut,acum o sa ne limitam numai la o petrecere facuta acasa,in curte la parintii mei si tot in sept ca sa fie vreme frumoasa.
Bianca 22+[fetit
Dragaica spune:
citat din mesajul lui grety_niku
ce frumos! pentru tatic, mamica si bebei! 20+ cu bebic rusinos |
Mai draguta da bebe tau chiar nu vrea sa ne spuna ce e?????
Cand mai mergi al eco?????
Va rog sa ma iertati dar mie imi merge foarte greu tasta "M" de la laptop, asta se intampla cand mananci pe laptop
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 20+ de Tudor Sebastian si inca deliberam
Dragaica spune:
citat din mesajul lui Mycya Dragaicafelicitari pentru al 2-lea cuculetz si asa cum sa mai spus,important e sa fie sanatosi amandoi,o sa vina si o fetitza mai tarziu ca vede Doamne Doamne cat isi doreste sotul tau Bianca 22+ |
Chiar a gandeam la tine acum, ai ajuns acasa (in Germania)?
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 20+ de Tudor Sebastian si inca deliberam
carla_2008 spune:
Fetelor am o problema cu logarea pe DC.Mi se tot deconecteaza si nu pot sta permanent logata.Cand sriu mesaje imi apare sus si o casuta unde sa pun iar user,parola.Astfel nu pot face nici modificari de profil ,nici nu pot vedea PM.
Ce s-a intamplat???cum pot vb cu administratorul?????
Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
22+ Carla Maria si Cristian Alexandru
http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP
grety_niku spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Dragaica
Mai draguta da bebe tau chiar nu vrea sa ne spuna ce e????? Cand mai mergi al eco????? Va rog sa ma iertati dar mie imi merge foarte greu tasta "M" de la laptop, asta se intampla cand mananci pe laptop http://community.webshots.com/user/Dragaica Graviduta fericita 20+ de Tudor Sebastian si inca deliberam |
offf... luni mergem sa ne tragem in pozici, la morfofetala... speram ca atunci sa ne arate pasa sau putza. dar tare mi-e ca o sa doarma iar si nu o sa fie chip sa ne arate...deh e puturosu lui mama
20+ cu bebic rusinos
coteasca spune:
beluistef, te-ai gandit bine, si eu tot 3 zile de CO mai am dreptul, cred ca o sa nastem amandoua cam in aceeasi perioada (prima sapt din iulie) si se pare ca tot baieteii avem amandoua. De ce vrei sa nasti la 40 de sapt, pt ca cu cat copilul sta mai mult la mama in pantec se dezvolta mai bine, bine nu sa-l uite sfintii acolo, dar o sapt, doua e bine, e in termeni normali.
poop
28+
Corina, viitoare mamica de baietel
Mycya spune:
citat din mesajul lui Dragaica
Chiar a gandeam la tine acum, ai ajuns acasa (in Germania)? http://community.webshots.com/user/Dragaica Graviduta fericita 20+ de Tudor Sebastian si inca deliberam |
nu inca mai am de stat o saptamana,joia viitoare sunt acolo.
Bianca 22+
anca_vlad spune:
citat din mesajul lui racusor2010 noi ne gandeam sa il facem tot prin septembrie botezul...bine, eu trebuie sa nasc in prima saptamana din iulie, deci are 2 luni cel putin bebe.... doar ca eu ma gandeam doar la o masa cu prietenii si familia, ca nu o sa mai avem bani voi stiti cat ajunge un botez? sau cum trebuie aranjat? la nunta am cheltuit fara grija si mi-am facut nunta cum am vrut, dar atunci aveam si timp si bani Bulina 27+ cu poznas |
Pai cam ca la nunta-alegi locatia te duci o vezi vb, ceri variante de meniu (unde am ales noi pretul incepe de la 40E), intrebi cum procedeaza cu decoratrea salii (au iei firma cu care lucreaza ei sau iti cauti firma)-dai acontul pt rezervarea salii eventual alegi si data in functie de ce au disponibil sau cauti locatia unde au libera data pe care o vreti voi!
Anca +21s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca