Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (70)
Raspunsuri - Pagina 11
michelle1981 spune:
Iata ce am gasit pe un blog (l-am trimis pe gmail pe 29 martie)
a. Munca mai putina cu 25%, bani la fel. Pe perioada cat esti insarcinata, ai dreptul la reducerea cu o patrime a duratei normale de munca, fara ca salariul sa-ti fie afectat.
b. Recomandare de la medic. Pentru a beneficia de reducerea programului de lucru, ai nevoie de o recomandare de la medicul de familie. Multi medici de familie nu cunosc aceasta lege, asa ca este posibil sa fie nevoie de munca de lamurire.
c. Baza legislativa. OUG 96/2003
* Art. 13 - Īn baza recomandarii medicului de familie, salariata gravida care nu poate īndeplini durata normala de munca din motive de sanatate, a sa sau a fatului sau, are dreptul la reducerea cu o patrime a duratei normale de munca, cu mentinerea veniturilor salariale, suportate integral din fondul de salarii al angajatorului, potrivit reglementarilor legale privind sistemul public de pensii si alte drepturi de asigurari sociale.
Nu se specifica incepand cu ce data...
Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">23+ cu
Florentina_C spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui grety_niku
o sa incerc, am auzit de miere, suc portocale proaspat, incercam si cioco... doar sa nu dau in diabet sau sa mi se faca rau doar-doar de-l vad si eu in actiune 20+ cu bebic rusinos |
Si bebelul meu dormea la inceput...de fiecare data cand am mers la eco...dar dupa cateva minute se trezea...cred ca il deranjeaza lumina de la ecograf
Oricum sper ca si pe 16 apr sa faca la fel si sa faca multa miscare . Ador sa il vad cum misca in burtica, asa ma emotioneaza, as sta mereu acolo sa-l privesc jucandu-se si nu m-as satura niciodata.....
"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 20+. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***
stefania_97 spune:
Fetele,
Legat de prenatal, aici toata lumea munceste pana la 36 de saptamani. Prenatal se da cu 4 saptamani inainte de DNP. Asa ca voi munci pana pe 30 iunie si am DNP pe 27 iulie.
Numai cu adeverinta de la dr (care nu se da pe pile ) poti sa intri in concediu medical sau poti sa iti reduci timpul de lucru cu acelasi salariu.
Noi vom face botezul cand bebe va face un an. La fel am facut si cu fiica-mea. La noi e mai greu ca ne trebuiesc nasi ortodoxi iar Danemarca e o tara de protestanti. Mai greu de gasit nasi ortodoxi. De data asta va fi sora mea si fratele sotului cei care vor boteza.
Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si24+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
grety_niku spune:
Citat: |
citat din mesajul lui michelle1981 Iata ce am gasit pe un blog (l-am trimis pe gmail pe 29 martie) a. Munca mai putina cu 25%, bani la fel. Pe perioada cat esti insarcinata, ai dreptul la reducerea cu o patrime a duratei normale de munca, fara ca salariul sa-ti fie afectat. b. Recomandare de la medic. Pentru a beneficia de reducerea programului de lucru, ai nevoie de o recomandare de la medicul de familie. Multi medici de familie nu cunosc aceasta lege, asa ca este posibil sa fie nevoie de munca de lamurire. c. Baza legislativa. OUG 96/2003 * Art. 13 - Īn baza recomandarii medicului de familie, salariata gravida care nu poate īndeplini durata normala de munca din motive de sanatate, a sa sau a fatului sau, are dreptul la reducerea cu o patrime a duratei normale de munca, cu mentinerea veniturilor salariale, suportate integral din fondul de salarii al angajatorului, potrivit reglementarilor legale privind sistemul public de pensii si alte drepturi de asigurari sociale. Nu se specifica incepand cu ce data... ************************* Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">23+ cu |
in acest caz minunat din mai bag progr redus e de vb cu doctorita de familie
mihaela
20+ cu bebic rusinos
grety_niku spune:
fetele stiti cumva, care concediu se calculeaza din brut, pre sau postnatalul? adik cum ar fi mai avantajos, sa iei mai multe zile inainte sau dupa ce nasti?
20+ cu bebic rusinos
Dragaica spune:
citat din mesajul lui racusor2010 Dragaica ce frumoase poze de Paste! ai o burtica sa iti traiasca! Bulina 27+ cu poznas |
multumim frumos, suntem cam bortoase da asta e, bebeii sa fie sanatosi si sa cresca cat vor ei, nu or sa ma deranjeze nici vergeturile numai ei sa fie bine
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 20+ de Tudor Sebastian si inca deliberam
katalina spune:
citat din mesajul lui michelle1981 Mi-am facut curaj si am pus si eu o poza sa vedeti cat m-am dolofanit ************************* Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">23+ cu |
TU,te-ai dolofanit??Draga mea ,arati superb cu burtica!Haideti sa ne bucuram de perioada asta, sa ne aratam burtile si tzitzele,ca dupa aia o sa regretam.Si tu Carmen ,arati sexy mama!!!si eu ador rochiile
Catalina 21+
Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)
crispro spune:
Ce de burtici frumoase... Care mai de care. Am pus si io cateva poze cu burtoiul meu, care creste si nu se mai opreste. E drept ca imi place sa mananc
Cristina 26+ cu
grety_niku spune:
eu va pupik; plec la un suc cu colegii si apoi la barbat acasa
20+ cu bebic rusinos
lalala13 spune:
eu am avut program redus de la 12 saptamani. mi-a dat recomandare medicul ginecolog
si prenatalul si postnatalul sunt din brut..eu asa stiu
obligatoriu e sa ai 42 zile dupa nastere , restul pana la 126 zile poti sa le iei inainte( asa e legea, chiar daca doctorii stramba din nas)
----------------------------------------------
my somebody....
25+ cu
Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!