Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (70)
Raspunsuri - Pagina 10
michelle1981 spune:
Pentru masuratori cel mai bine e cand doarme totusi, nu?
Ca e fetita sau baietel pentru noi nu prea conteaza.. noi il asteptam cu drag!!
Mai mult eram curiosi si voiam sa ne obisnum cu ideea
Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">23+ cu
grety_niku spune:
Citat: |
citat din mesajul lui michelle1981 Pentru masuratori cel mai bine e cand doarme totusi, nu? Ca e fetita sau baietel pentru noi nu prea conteaza.. noi il asteptam cu drag!! Mai mult eram curiosi si voiam sa ne obisnum cu ideea ************************* Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">23+ cu |
si noi la fel... vrem doar sa stim, nu conteaza ce e, doar sa ne arate odata...
20+ cu bebic rusinos
laurika1982 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui grety_niku
am programare la 8.40 dimineata... dar atunci bebe doarme, de doua saptamanii de cand il simt nu a miscat neam mai devreme de 11... si pana acum toate eco le-am avut cam pe la aceiasi ora si bb dormea dus... la ultima a vrut doctorita sa il trezeasca si a apasat mai tare pe burtica... bebe s-a simtit deranjat, s-a intors pe partea cealalta si s-a culcat la loc. sper totusi sa inceapa sa fie mai activ... ca dc nu ii dau redbull(glumesc) pe miscatori 20+ cu bebic rusinos |
Eu am observat o chsetie.ca sa se misca mai mult cand mananc un pic de cioco sau daca beau un pic de pepsi sau cafea..oricum, stiu ca daca mananci un pic dulce, ii agiti.poti sa incerci, sa vezi daca merge.pupici
Laura 23+ cu Cristian Alexandru
michelle1981 spune:
Cum vad daca am lipsa de fier? Voi ati facut sideremia?
Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">23+ cu
racusor2010 spune:
m-am uitat si eu la poze
Senty_Mary - ce burtica frumoasa ai! si ce subtirica ai ramas!
Dragaica ce frumoase poze de Paste! ai o burtica sa iti traiasca!
Carmen de tine ce sa mai spun, au spus fetele tot nu se vad cele 11 kg, arati foarte sexy
Cris asa imi place cum sta fetita ta sa deseneze, cata rabdare are...sa va traiasca!
Bulina 27+ cu poznas
racusor2010 spune:
citat din mesajul lui michelle1981 coteasca eu am hotarat sa intru in prenatal de la 31 saptamani (1 iunie). Nu am program redus si stau 8-9 ore pe scaun. Si eu am dureri de spate, coaste.. denisa, ai reusit sa vb cu administratorul? ************************* Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">23+ cu |
de ce nu bagi program redus? cred ca de la o anumita luna poti oricum...
Bulina 27+ cu poznas
grety_niku spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui laurika1982
Eu am observat o chsetie.ca sa se misca mai mult cand mananc un pic de cioco sau daca beau un pic de pepsi sau cafea..oricum, stiu ca daca mananci un pic dulce, ii agiti.poti sa incerci, sa vezi daca merge.pupici Laura 23+ cu Cristian Alexandru |
o sa incerc, am auzit de miere, suc portocale proaspat, incercam si cioco... doar sa nu dau in diabet sau sa mi se faca rau
doar-doar de-l vad si eu in actiune
20+ cu bebic rusinos
racusor2010 spune:
citat din mesajul lui michelle1981 coteasca eu am hotarat sa intru in prenatal de la 31 saptamani (1 iunie). Nu am program redus si stau 8-9 ore pe scaun. Si eu am dureri de spate, coaste.. denisa, ai reusit sa vb cu administratorul? ************************* Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">23+ cu |
de ce nu bagi program redus? cred ca de la o anumita luna poti oricum...
Bulina 27+ cu poznas
grety_niku spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui racusor2010
de ce nu bagi program redus? cred ca de la o anumita luna poti oricum... Bulina 27+ cu poznas |
aveti idee cam cand se poate baga progr redus??? ca ar fi interesant
20+ cu bebic rusinos
btz_ovi spune:
Beluistef din cate stiu eu fierul ca se ia cu Vitamica C.
25+cu ...IUBESC 2 BARBATI
Us
My Baby Boy