Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (153)
Raspunsuri - Pagina 12
Lilly79 spune:
alysh am vazut pozele cu smecherasul si frumosul de Vlad.Tare mult ma bucur ca se simte bine la cresa.
Sper sa reluam si noi mersul la gradi de miercuri.Deocamdata stam acasa pt ca de sambata suntem amandoua la a-2 a raceala in 3 saptamani.Raceala asta e mai usoara, se vede ca e doar una simpla de parc si nu una de gradinita ![]()
ylari ce ma bucur si pt Eva ca a fost cumintica si nu a plans la gradi.Deabia astept sa vina zilele astea si pt noi sa va scriu si eu la fel aici.
Bafta cu slabitul.
crinaandreea multa sanatate lui Bogdan.Sper sa-i treaca repede si sa reluati curand mersul la gradi.
Cred ca astea au fost toate mesajele legate de gradi ![]()
laura felicitari pt nashit.Wow, doar o saptamana mai este si vine Ilinca.Sa ne scri ora cand intri in operatie sa ne gandim la voi si sa scoatem majoretele ![]()
esme ce frumos ai scris despre iubirea pt copiii nostri si timpul asta care zboara 
desiree eu nu ma bag la torturi de care mi-ai aratat
Cel mult as incerca un fluture, o buburuza sau ceva de genul asta mai simplu
Si daca imi voi da seama ca nu am timp sau nu-mi va iesi nimic, o sa-l comand si gata.

Gabriel si Alessandra.
Mie tot nu-mi vine sa cred ca au trecut 2 ani de cand au inceput sa se nasca M&M.
Va doresc o saptamana frumoasa cu mult soare si numai sanatate tuturor.A, si spor la pregatit party-uri pt 2 anisori ![]()
Edit:era sa uit.Am un link pe care l-am primit si vreau sa vi-l arat si voua.http://www.boston.com/bigpicture/2010/04/signs_of_spring_2010.html
Lilly, mami de
Julia (30.05.2008)
aldaesme spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lilly79 Am un link pe care l-am primit si vreau sa vi-l arat si voua.http://www.boston.com/bigpicture/2010/04/signs_of_spring_2010.html |
Absolut genial linkul, de mult nu am mai vazut atatea poze exceptionale de o asa frumusete la un loc.
Mai ma apuca disperarea (in gand si pe tacere) cand aud ca nu puteti...Da' zau jur pe rosu si pe ce vreti ca nu e greu sa faci un tort sa arate cat de cat. E drept ca tre' putin timp, dar in rest e asa usor. E mult mai dificil sa il faci sa fie bun, sa il faci in asa fel incat cel care mananca sa zambeasca, sa iti spuna spontan ca "uau", dar si asta e la indemana oricui. ZAU! Nu glumesc!
In ideea Danei sa fac copilului ce ii place...pai jucaria ei preferata e: bicileta, calul, masina, ratele din baie, porcul tot din baie, topoganul...alte chestii preferate: soseta cu care doarme noaptea - in mana - suzeta...aoleu ce perioada vreau suzeta are, doua deodata isi infige in gura, daca le vede...asa ca ascundem suzete (tusli, tusli miauna dupa ele)...si uite asa facand lista cred ca defapt in acest moment cel mai mult si mai mult ii plac avioanele si cred ca tocmai am decis cum va arata un tort....Mersi Dana.
Din ciclu ce cadouri le luam...ca doar ce am trecut de pasti si e cazul sa ne gandim la cei doi ani noi vrem sa ii luam ori o casuta pentru gradina, ori o constructie de lemn cu leagane si topogan ori ambele, acu' sa vedem ce zice si bugetul familial. Alte jucari sunt no-no de la noi pentru ziua ei.
esme
Victoria_mami spune:
| citat din mesajul lui Lilly79 desiree eu nu ma bag la torturi de care mi-ai aratat Lilly, mami de Julia (30.05.2008) |
Daca ai sti cat e de usor de facut, l-ai face garantat!
_
Mami de Printesa Victoria Isabella
22.05.2008Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
simonacip spune:
asa pt voiHello.
Alysh, sunt tare bucuroasa pt voi! Va fi din ce in ce mai bine. Ideea e sa nu cedezi ca pina la urma se adapteaza si tot la asta se va ajunge ca-l dai la gradi, la particulara...tot aia e, despartirea de tine tot are loc.
Sis, lasa feti ca vei slabi imediat, eu sunt sigura.Oricum, pina apuci sa nasesti mai dureaza.
Ylari felicitari pt cresa si pt slabit.Brrraaavoo!! Deci se poate !
si eu vreau sa mai dau 2 jos.
DOloress, doar 9 Kg?? Oof, mai scumpa...Dar chiar nu pare, sincer acum.SUnt si f energici si agitati la virsta asta..
Multumesc fetelor pt urarile de sanatate. A fost ok azi, nu mi-au spus nimic de la cresa, vad ca-i mai curge nasul dar parca nu mai tuseste deloc. EU zic ca e mai bine.
Simona, mami de baieti 
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
Lilly79 spune:
esme eu am doua maini stangi cand vine vorba de bucatarie si mi-e frica de-un esec mai ales ca nu am experienta in copt si ornat torturi.
Cred ca ai dreptate ca nu exista nu pot, ci doar nu vreau sa incerc.Atunci cand mi-am pus ceva in cap (casuta de turta dulce), mi-a iesit acceptabil.
O sa incerc totusi sa fac Juliei un tort care sa arate si bine si sa fie si bun.Si daca nu iese, ma reped la o cofetarie si ii cumpar rapid unul si gata, dar macar stiu ca am incercat sa-l fac eu.
O
pt ca m-ai ambitionat.
Mai iesim o tura scurta in parc.
Lilly, mami de
Julia (30.05.2008)
YLARI spune:
Lili, linkul e nemaipomenit, mi-a placut poza cu japonezii langa cires!
Fi-mea se invarte ca titirezu, e totala, vai ce dor mi-a fost de ea... Am deschis usa cand i-am vazut pe vizor si m-am asezat pe vine si mi-a alergat in brate, m-a imbratisat tare-tare, aproape ca mi-au dat lacrimile ![]()
Am bagat peste cu legume la cuptor ptr Sotzu si printzesa
Eu salivez doar
Dar cine o sa fie Diva? Je!
YLARI
EVA mea
ticker
POZE
Doloress spune:
Ylari bravo pentru silueta! SI eu am slabit vreo 3 kg, vineri e nunta sora-mii si vreau si eu sa arat cat de cat in pozele alea. Plus ca apoi vin mama si tata la mine, o luna, deci siogur sigur ma ingras cu cel putin 5 kg! Mai ales ca nu mai alaptez, inainte ma mai retineam de la dulciuri, insa acum ca n-am nici o restrictie.
Bellanne da, aia e reteta , care a scris-o Crina. Al meu in sfarsit a mancat ieri, incerc de vreo cateva saptamani sa-i tot dau.
Lily superbe poze! Mi-a placut aia cu mielutul.
Simona pai nu prea pare asa slabut, m-am uitat si in grafice, normal ar trebui sa aiba vreo 10 kg, minim, deci nu e chiar de speriat, insa pe mine tot ma stresseaza ca a scazut asa mult. Nici in inaltime nu prea a mai crescut, cred ca si de aceea nu pare. Nici un pantalon nu ii mai vine, decat cu elastic. 
Esme nici eu nu prea ma pricep la dulciuri. Mancaruri fac tot inainte, insa dulciurile, torturile, tot ce trebuie copt, niciodata nu prea mi-au iesit ca eu niciodata nu respect reteta, mai mereu trebuie sa inovez, sa mai adaug, una, sa scot alta. De ziua lui Patrick, m-am scos, vine mama!!!
Am tuns copilu in week-end, l-am facut gigel pentru nunta. Are si costum cu papion, numai pantofi ii mai trebuie, am batut tot Montrealul si n-am gasit si eu o pereche de pantofi seriosi pentru 2 ani. Mai caut zilele astea, daca nu o sa mearga la papion si in adidiasi.
L-am tuns la un salon special de copii, a stat pana la urma cumintel, desi n-a vrut deloc in masinute, tot la tati in brate a fost mai bine : uitati aici : Inainte:
http://family.webshots.com/photo/2140385880102927551XIVWli
si dupa:
http://family.webshots.com/photo/2690477230102927551nQUYiR
Si aici felicitarea pe care a facut-o el (cica) la gradi de Paste :
http://family.webshots.com/photo/2433763190102927551aBPvXl
Am mai pus si poze cu finuta mea, tot pe-acolo.
cleo78 spune:
Ina78, multzumim pt deschiderea petrecerilor!!!
esme, eu la toate retetele bat albushurile spuma tare - si incorporez cu celelalte usor usor sa nu se lase spuma. Si asta inlocuieste praful de copt. Unele is mai pufoase, altele mai dense... dar tot ies. Sunt f. happy ca am reusit sa dau la pace cu cuptorul - e din asta cu gaz si auto termoreglare -din pacate are un bug: ori merge pe tare, ori pe incet- si ca panishpanurile le fac pe tare dar fara cuptor preincalzit sin in 20min is gata (sau infierant cuptorul si apoi in trec la mic). DIn pacate nu imi ies aluaturile, ori le ard ori ies crude: io il pun la 180 gr dar dupa 5 min se da singur la mic, dar la mic mic si chiar daca scade temp. nu se prinde ca tre sa urce inapoi.. cam nasol. Asta e.
Dar blaturile imi ies minunate.
Ei, dar problema mea e simtul artistic. Lipsa frate...lipsa. Incerc sa ma inspir, fac desen pe hartie... fac schitza...lupt!
felicitatziuni pt cupiii la gradinitza!! Sa videti cand vin cu prostii invatzate!! mara de ex. cand se satura: intinde mancarea pe masa.
Cleo: "Cine a intins iaurt pe aici??"
Mara : "PATI" (prescurtare de la Patricia)
ei, ce ziceti de raspuns?
Am pus azi sa aleaga: punem pampers sau punem aspiratorul la loc? a preferat sa ramana in curu gol si fara aspirator...
. A stat pe oala, si si-a turnat apa din cana de baut in oala. Si a venit cu oala la noi mandra BRAAAVOOO! . Am mushcat, am zis bravo, si am spalat oala.
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
Doloress spune:
| citat din mesajul lui cleo78 felicitatziuni pt cupiii la gradinitza!! Sa videti cand vin cu prostii invatzate!! mara de ex. cand se satura: intinde mancarea pe masa. Cleo: "Cine a intins iaurt pe aici??" Mara : "PATI" (prescurtare de la Patricia) ei, ce ziceti de raspuns? o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008 |
YLARI spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Doloress
Mami de pitic Patrick (29.04.2008) |
Ce simpatici!!! Pupam simpatucutzii!!!
Simonacip imi pare rau ca ati fost bolnaviori, am citi cu okiu de la ciorap si n-am vazut... Bine ca e ok. Pupici si voua
Doloress am vazut poze cu tunsulici

YLARI
EVA mea
ticker
POZE