Bazar (7)

Raspunsuri - Pagina 40

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Selene, noua nu ne trimiti nimik ?

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

Selene, noua nu ne trimiti nimik ?

E facut pachetul, n-am adresa, tocmai vroiam sa ti-o cer.

Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

merci Selene !!!

Eu vreau sa va intreb daca aveti pantalonasi scurti, pt 18-24 luni, doar din bumbac si cu elastic, fara alte materiale si fermoare, in stare foarte buna, pt baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Selene, eu cred ca, deocamdata ma opresc cu achizitiile, asa ca, sa ma pui si pe mine pe lista de pachete

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Poti ajuta si tu!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alex_andra

Selene, eu cred ca, deocamdata ma opresc cu achizitiile, asa ca, sa ma pui si pe mine pe lista de pachete

Poti ajuta si tu!

Bun!

Dar e o faza, crisis81 nu a anuntat nimic referitor la plata rochitei portocalii? Ca stiu ca ati licitat amandoua, ea a castigat, dar vad ca e de ceva vreme la Finalizate...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

Citat:

Poti ajuta si tu!

Bun!

Dar e o faza, crisis81 nu a anuntat nimic referitor la plata rochitei portocalii? Ca stiu ca ati licitat amandoua, ea a castigat, dar vad ca e de ceva vreme la Finalizate...

Poate nu a avut timp.
Dar daca renunta la ea, eu nu ma supar
Uite cum facem, mai asteptam, sa apara si ea, sa vedem ce zice. Si daca nu o mai vrea, atunci o licitez eu din nou si mi le trimiti pe toate impreuna.

Poti ajuta si tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

fetelor, sincer, fara sa se supere cineva, eu nu as vrea sa se transforme subiectul si in donatii. SIGUR SIGUR candva vor aparea discutii : ca X a cerut nu stiu ce, ca Y nu stiu ce, vor aparea tensiuni cu siguranta, nu acum neaparat ci pe parcursul timpului, cand vor mai aparea si alte cazuri inevitabil. Si apoi, daca vine o mamica si cere si tot cere ( NU MA REFER la cazurile actuale) ce facem? Impunem o limita de bani sau cum? Mi se pare f dificil de gestionat situatia asta cu donarea, asa ca eu zic mai bine fara, sa ramana BAZAR si gata.

In plus, pt donatii avem alt subiect tot aici la Ajutor umanitar ( unde au aparut o gramada de discutii!!, deci nu e de gluma cu donarea.)

asta e parerea mea, sper sa nu supar pe nimeni. Voi ce ziceti?

Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

Citat:

Poti ajuta si tu!

Bun!

Poate nu a avut timp.
Dar daca renunta la ea, eu nu ma supar
Uite cum facem, mai asteptam, sa apara si ea, sa vedem ce zice. Si daca nu o mai vrea, atunci o licitez eu din nou si mi le trimiti pe toate impreuna.

Poti ajuta si tu!

Imi amintesc ca ai intrat la un moment dat si-a lasat adresa la subiect si nu mai tin minte exact dar avea niste probleme...si de la mine are un produs ce trebuie achitat si sa i-l trimit

Bazar general pe DC

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Eu o astept, nicio problema.

Referitor la ce se discuta acum: eu consider ca nu este o problema daca mamicile copilasilor bolnaviori liciteaza produse oferite de utilizatoare pentru ALTE CAZURI decat cazul mamicii care liciteaza. Deci mari_paun, de exemplu, nu poate licita un produs oferit pentru Ema, dar poate licita un produs oferit pentru David, daca produsul i se potriveste Emei. La fel, Leditia nu poate licita un produs oferit pentru David, dar poate licita unul oferit pentru Ionela, daca i se potriveste lui David. Produsul ajunge la mari_paun, respectiv la Ledi, iar mari_paun si Ledi depun contravaloarea produsului in contul copilului pentru care a fost oferit produsul.

Bazarul functioneaza pe baza de licitare, eu zic ca regula sa ramana regula.

Mergi la inceput

Fetelor, revin cu o rugaminte: dat fiind ca am de pregatit in jur de 15 pachete, finalizate sau in curs de finalizare, nu va bazati pe mine ca urmaresc licitatiile intotdeauna, mai ales ca nu cunosc prea bine toate produsele care sunt la mine. Eu incerc sa le mentin actualizate si cum vad ca se finalizeaza o licitatie, pregatesc si pachetul. Dar trimiteti PM cu adresa.

In prezent m-am intalnit cu carminabulina (de fapt, sotul, el e curierul nr 1)
Zilele astea livrez pentru valenita si arcadia.
Luni sau marti trimit catre irlandeza, serialbastre,koko_1 si cu kid probabil ca o sa ma intalnesc personal, saptaman asta.

Tocmai pentru ca nu vreau sa intarzii cu livrarile, cum faceti platile, dati-mi PM ca ati facut plata si eventual si pentru ce.

Poti ajuta si tu!

Mergi la inceput